- 23 Mart 2022
- 14.161
- 52.910
- 41
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum okudum fatihaAllah okuyan herkesten razı olsun babamı kaybettik malesef bir fatiha okurmusunuz lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum okudum fatihaAllah okuyan herkesten razı olsun babamı kaybettik malesef bir fatiha okurmusunuz lütfen
Ne desem bilemedim uyku hali ile gözlerim fal taşı gibi açıldı mevlam acı vermeden yanına almak istemiş çok acı ama Rabbim mekanını cennet sizlere de sabır versin CookiieHayırlı CUMALAR Allah razı olsun hanımlar ne gibi dileğiniz duanız varsa Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin
Cookiie arkadaşımızın babasını kaybettik rahmetli oldu Rabbim rahmet yagdirsin
Inşallah birer fatiha okuyup bağışlayalım
Rabbim sizlerin gönlünü yapsın ❤
Hayırlı CUMALAR Allah razı olsun hanımlar ne gibi dileğiniz duanız varsa Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin
Yüce Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Sizlere sabır ve ferahlık diliyorum.Allah okuyan herkesten razı olsun babamı kaybettik malesef bir fatiha okurmusunuz lütfen
Haberi okuduğumda, okumuştum. Allah rahmet eylesin. Rabbim yakınlarına sabır, sağlık ve afiyet versin.Hayırlı CUMALAR Allah razı olsun hanımlar ne gibi dileğiniz duanız varsa Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin yattığı yer cennet olsun nurla dolsun
Başınız sağolsun perim
Fatiha okudum bağışladım Rabbim kabul etsin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum okudum fatiha
Ne desem bilemedim uyku hali ile gözlerim fal taşı gibi açıldı mevlam acı vermeden yanına almak istemiş çok acı ama Rabbim mekanını cennet sizlere de sabır versin Cookiie
Başınız sağolsun. Sabırlar dilerim.
1 Yasin okuyacağım.
Fatiha okudum.
Allah rahmet eylesin.
Yüce Allah rahmet eylesin. Nur içinde yatsın. Sizlere sabır ve ferahlık diliyorum.
Başınız sağ olsun. Fatiha okudum. Bağışladım Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin sabırlar diliyorum size fatiha okuyup bağışladım
Haberi okuduğumda, okumuştum. Allah rahmet eylesin. Rabbim yakınlarına sabır, sağlık ve afiyet versin.
İnnâ Lillâhi ve inna İleyhi Raciûn. Rabbim merhamet ve rahmetiyle muamele eylesin. Sizlere de sabırlar ihsan eylesin. Amin.
Babanızın ruhuna da bağışladım. Allah rahmet eyledin, mekanı cennet olsun. Sizlere de sabır versin.
Allah rahmet eylesin. Ailesine sabir versin
Fatiha okudum. Rabbim cennetinde buluştursun sizleri.
Kuzum neden bilmiyorum ama hamile biri mezara gitmez derler benim teyzemin eşi vefat ettiğinde kuzenim hamileydi onada gitme dediler gitmedi doğum sonrası gittiÇok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Çok zormuş çok yandım ama hamileyim bebeğim etkilenmeye başladı malesef kendimi toparlamaya mecburum biryandan da annemi düşünüyorum yalnız kaldı nasıl bırakıp evime gidicem hiç bilmiyorum
Beni mezarına götürmediler kızlar hamile olduğum için. Böyle birşey varmı bebek doğana kadar gidemicekmiyim bilginiz varmı?
Canım ALLAH sabır, güç, kuvvet versinÇok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Çok zormuş çok yandım ama hamileyim bebeğim etkilenmeye başladı malesef kendimi toparlamaya mecburum biryandan da annemi düşünüyorum yalnız kaldı nasıl bırakıp evime gidicem hiç bilmiyorum
Beni mezarına götürmediler kızlar hamile olduğum için. Böyle birşey varmı bebek doğana kadar gidemicekmiyim bilginiz varmı?
Maalesef bilmiyorum. Rabbim annenize, size, bebeğinize, sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin.Çok sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden. Çok zormuş çok yandım ama hamileyim bebeğim etkilenmeye başladı malesef kendimi toparlamaya mecburum biryandan da annemi düşünüyorum yalnız kaldı nasıl bırakıp evime gidicem hiç bilmiyorum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahHayırlı CUMALAR Allah razı olsun hanımlar ne gibi dileğiniz duanız varsa Rabbim bu mübarek gün hürmetine kabul etsin
Kuzum neden bilmiyorum ama hamile biri mezara gitmez derler benim teyzemin eşi vefat ettiğinde kuzenim hamileydi onada gitme dediler gitmedi doğum sonrası gitti
Nedir bunun sebebi bilmiyorum ama böyle bir şey var
Bol dua oku Rabbim biliyor görüyor durumu ve bebeğini kendini düşün sende ne zor günler atlattın anne olmak için
Rabbim seni bebeğini korusun bol sabırlar versin Allah rahmet eylesin
Tamam kızlar çok sağolunCanım ALLAH sabır, güç, kuvvet versin
hamilelik zaten zorlu bir süreç hormonlar değişken. Mezarlık insanın psikolojisini sarsar. Sağlık açısından şuan, gidilmemesi tavsiye ediliyor ki bebeğin etkilenmeye başlamış.
Sağlıklıca bebeğini kucağına al sonra gidersin. Bol bol dua et babacığına.
Bizde bu tarz şeylerden teselli buluyoruz. Biranda oldu hepimiz şok olduk ama düşünüyoruz kanser hastasıydı ya hastalığından artık son zamana gelip doktorlar deseydi artık yapcak birşeyimiz kalmadı yatırın eve bekleyin. O zaman günlerce ölüp ölüp dirilcektik onun cektiği acılar oda bilcekyi beklicekti. İnsan bazen ölümün bile iyi haline şükrediyor. Çok acımasızca ama öyle malesefki. Allahım rahat ettirsin yattığı yerde dinlendirsin babalarımızı inşallah cennetiyle ödüllendirsin. Kız evlatlarının duaları çok çok önemliymiş. Elimden geldiğince dualarımla yardımcı olmaya çalışcam onaMaalesef bilmiyorum. Rabbim annenize, size, bebeğinize, sevdiklerinize sağlıklı uzun ömürler versin.
Hayat devam ediyor, ben de babam torunlarını görsün isterdim. Ama bizler en azından babalarımızı çocuklukta kaybetmediğimiz, onları tanıdığımız için şanslı çocuklardık. Yıllar sonra ben sadece buna şükrediyorum.
Allah razı olsun minnoşumAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Canım benim ne denirkiAllah razı olsun minnoşum