Adam zaten biliyor sevmediğini kız in birde adam kizin bütün sırlarına vakıf kişiliğini iyi çözmüş arkadaş ayağıyla yanında olmuş hep. şimdi kız boş olunca şansını deneyip hevesini almak istiyor.malesef kizda ona karsi elektirik yok.kizda eğlence ariyorsa adama karşı çekim yokSize karşı hisleri olduğunu bildiğiniz biriyle arkadaşlığınızı da devam ettirmemeliydiniz bence bunca zaman. Umut hep oluyor çünkü orada bir yerde ve o umut sayesinde şu an sizden bir şans istiyor. Hiç oluru yok diyorsunuz, söyleyin gitsin. Bu dünyada herkesin kendisini seven biriyle olmaya hakkı var.
Adam zaten biliyor sevmediğini kız in birde adam kizin bütün sırlarına vakıf kişiliğini iyi çözmüş arkadaş ayağıyla yanında olmuş hep. şimdi kız boş olunca şansını deneyip hevesini almak istiyor.malesef kizda ona karsi elektirik yok.kizda eğlence ariyorsa adama karşı çekim yok
Şans ver benceHerkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Aynı şeyi hissettim diyebilirim çok iyi bir dosttu arkadaştı şimdi kocamHerkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Cok iyi birisi olabilir ama onunla da dürüst ol 2 hafta veya 4 hafta hic konusmamayi bi deneyin? Belki özler misin? Suan anlamazsin arkadas olarak gördügün icin.. böyle diyipte sonra cok pisman olan arkadaslarim var bazilari is isten gectiHerkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Malesef çok ama çok iyi olması yetmiyor, ben nişan attım ama çooook iyiydi. İyi bir insan olması sevilmeyecek anlamına gelmiyor, bir insanın eşine duyduğu sevgi ile iyi birisine duydupu sevgiyi karıştırma. Aranızda çekim var mı , hareketleri tavırları nasıl. Azıcıkta ilgi duymasan buraya yazmazdın ayriyeten direk kestirip atardın bence.Çok iyi biri ama çok iyi
Çok iyi biri ama çok iyi
Hislerim vardı, ondan etkileniyordum ancak olmazmışız gibi geliyordu.
Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?