Çok iyi biri ama çok iyiOnu kır. Daha az üzülür.
Sevmesemde alışırım mı diye merak ediyonHerkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Hayır konuyu kapatmak istiyorum ama nasıl yapıcam çok kırılganSevmesemde alışırım mı diye merak ediyon
Bir kere kırmak en kestirme yolHislerini açık açık söyle. Hem rol yapmamış ve dürüst davranmış olursun.
Eeeh iyiyse cennete gitsin. Zorla da sevgilisi olacak değilsin sırf iyi ve istiyor diye sevmediğin adamın.Çok iyi biri ama çok iyi
Topukla canim.sirf iyi diye sevgisiz asksiz olmaz o is.yurumez benceHerkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Cok iyiyse ogrencı bursu versınasdfshsjaEeeh iyiyse cennete gitsin. Zorla da sevgilisi olacak değilsin sırf iyi ve istiyor diye sevmediğin adamın.
Ama sevmeyip seviyor gibi bir yalanla yaklaşırsan. Çok ama çok kötü biri olursun.Çok iyi biri ama çok iyi
Bu iyiydi hatta öğrenci olmayanlara da burs versinCok iyiyse ogrencı bursu versınasdfshsja
Adam geçmiş ilişkilerini biliyor bu yüzden ileriye dönük uzun süreli olurmu tam emin değil konu sahibi. Adamda şuan konu sahibi bos olduğu için şansını deniyor olursa ne ala. Konusahibide adamın huyunu karakterini iyi biliyor mutlu eder diye düşünüyor fakat çekim hissetmeyince nasıl eglenecek ona karar veremedi belliBöyle söyleyip sonra aşık olanda çok gördüm bilemedim ne desem
Cok ıyı ama cok ıyı ve kırılgan dıye, kırmamak adına evlenmez ınsallah cocuklaBu iyiydi hatta öğrenci olmayanlara da burs versin
Çok iyiydi o yüzden 1 duj 3 çucuk konu başlığını görür gibiyimCok ıyı ama cok ıyı ve kırılgan dıye, kırmamak adına evlenmez ınsallah cocukla
Ben orayı atlamışım canım bildiği herşey en ufacık bi şeyde aleyhine de dönebilir tehlikeli işlerAdam geçmiş ilişkilerini biliyor bu yüzden ileriye dönük uzun süreli olurmu tam emin değil konu sahibi. Adamda şuan konu sahibi bos olduğu için şansını deniyor olursa ne ala. Konusahibide adamın huyunu karakterini iyi biliyor mutlu eder diye düşünüyor fakat çekim hissetmeyince nasıl eglenecek ona karar veremedi belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?