- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Ya öyle ya böyle bir son olacak bakar mısınız
- Konu Sahibi merhaba24
- Başlangıç Tarihi
Benzer Konular
- Kilitli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilgisi hoşunuza gidiyor işte. o yüzden de arkadaşlığa devam etmek istiyorsunuz. Araya duygusal bir şeyler girdiyse eskisi gibi arkadaş olamazsınız. Sevgili olmayacak iseniz arkadaşlığı da kesmeniz lazım.Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
sen o kişinin üstüne bir sürü sevgili yapmışsan ve etrafında o kişi bulunurken. bir kere onu yeteri kadar sevmiyorsundur.Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
peki sevdiğin insanı başkasıyla izleyip bunu hazmetmek mümkün mü?Ben bu konularda farklı düşünüyorum biraz. İnsan birisini seviyorsa her hareketinden umutlanıyor. Hayatından çıkartmadıkça da her zaman açık kapı araması doğal geliyor bana. Kızın eski ilişkilerini biliyor olması illa ki eğlence için yaklaştığı anlamına gelmez ki, hisleri samimi de olabilir. İstemeyen kişinin çizgiyi net çizmesi lazım bence.
peki sevdiğin insanı başkasıyla izleyip bunu hazmetmek mümkün mü?
yani o insanı psikoloji sağlam mıdır sizce
Ya hayır işte hayır. Ben onu çok çok çok seviyorum ve kaybetmek istemem. Onun gibi iyi birini hiç tanımadım. Belki konuşmadığımız zaman eksikliğini hissetmiyorum ama onunla istediğim an arkadaş gibi sohbet etmeyi seviyorum. Yalan değil Sadece onu kaybetmek istemem ama sevgili olarakta hiç düşünmedim öyle düşünce kötü hissediyorumilgisi hoşunuza gidiyor işte. o yüzden de arkadaşlığa devam etmek istiyorsunuz. Araya duygusal bir şeyler girdiyse eskisi gibi arkadaş olamazsınız. Sevgili olmayacak iseniz arkadaşlığı da kesmeniz lazım.