• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya öyle ya böyle bir son olacak bakar mısınız

Size karşı hisleri olduğunu bildiğiniz biriyle arkadaşlığınızı da devam ettirmemeliydiniz bence bunca zaman. Umut hep oluyor çünkü orada bir yerde ve o umut sayesinde şu an sizden bir şans istiyor. Hiç oluru yok diyorsunuz, söyleyin gitsin. Bu dünyada herkesin kendisini seven biriyle olmaya hakkı var.

Size karşı hisleri olduğunu bildiğiniz biriyle arkadaşlığınızı da devam ettirmemeliydiniz bence bunca zaman. Umut hep oluyor çünkü orada bir yerde ve o umut sayesinde şu an sizden bir şans istiyor. Hiç oluru yok diyorsunuz, söyleyin gitsin. Bu dünyada herkesin kendisini seven biriyle olmaya hakkı var.
Adam zaten biliyor sevmediğini kız in birde adam kizin bütün sırlarına vakıf kişiliğini iyi çözmüş arkadaş ayağıyla yanında olmuş hep. şimdi kız boş olunca şansını deneyip hevesini almak istiyor.malesef kizda ona karsi elektirik yok.kizda eğlence ariyorsa adama karşı çekim yok

Adam zaten biliyor sevmediğini kız in birde adam kizin bütün sırlarına vakıf kişiliğini iyi çözmüş arkadaş ayağıyla yanında olmuş hep. şimdi kız boş olunca şansını deneyip hevesini almak istiyor.malesef kizda ona karsi elektirik yok.kizda eğlence ariyorsa adama karşı çekim yok

Ben bu konularda farklı düşünüyorum biraz. İnsan birisini seviyorsa her hareketinden umutlanıyor. Hayatından çıkartmadıkça da her zaman açık kapı araması doğal geliyor bana. Kızın eski ilişkilerini biliyor olması illa ki eğlence için yaklaştığı anlamına gelmez ki, hisleri samimi de olabilir. İstemeyen kişinin çizgiyi net çizmesi lazım bence.

Arkadaşlığınız ne boyutta kaç yaşındasız bilmiyorum ama benzer bir hikayem olduğu için anlatmak isterim. Bahsettiğiniz şekilde ilişkilerimi bilen, her başım sıkıştığında yanına koştuğum, beni koşulsuz sevdiğini bildiğim çok yakın bir arkadaşım vardı. Vazgeçemeyeceğim, kalbini kırarak kaybedemeyeceğim kadar yakın arkadaşımdı. Hislerim vardı, ondan etkileniyordum ancak olmazmışız gibi geliyordu. İki yıl boyunca kendisine şans vermemekle kalmayıp, yollarımız ayrıldıktan sonra değiştirdiğim numaramı da vermemiştim. Sonra ne mi oldu? Ayrı geçirdiğimiz yıllarda onu deliler gibi özledim. Yeni yüzlerce insan tanıyıp sadece onun yanındayken özgürce kendim gibi davranabildiğimi fark ettim. Utanmadan ağlamayı, doyasıya kahkaha atmayı, ona destek olmayı sarılmayı, birlikte gezmeyi, dışarı çıkmayı, içmeyi, dans edip eğlenmeyi... en çok da onun yanındaki kendimi özledim. Bir şans vermediğim için yıllarca pişman oldum bir daha hiç onun yanında olduğum kadar mutlu olmadım hiç o kadar sevilmedim çünkü. Nasıl olurduk diye merak edip durdum. Sosyal medyam olmadığı için birbirimize hiç ulaşmadık yıllarca. Belki de istesek ulaşırdık bilmiyorum. ortak bir arkadaştan numaramı bulup beni bir gece ansızın arayıncaya dek hiç görüşmedik. Şimdi çok güzel giden bir ilişkimiz var. Görüşmediğimiz altı yılın samimiyetimizden hiçbir şey eksiltmediğini, birbirimizi hala kendimizden bile daha iyi tanıdığımızı fark ettik. Büyüyüp geldik, olgun kafayla konuşunca birbirimize aşık olduk. Boşuna geçirdiğimiz yıllara yanıp duruyoruz. Bazı pişmanlıklar hiç geçmiyor, keşke zamanı geri alıp on yıl öncesine dönebilseydim. Bugünleri yaşayacağımı bilsem o şansı kesinlikle verirdim.

Neden olmasın. Bu kadar dert ettiğine göre derinlerde bir yerde kaybetme korkusu yasiyor olabilirsin. Sen bilirsin tabiki.

Bunu genel anlamda söylüyorum. Sana karşı duyguları olduğunu bildiğin biriyle samimi arkadaş gibi görüşmek bencillik geliyor bana. Görüşerek ona kötülük kendine iyilik yapıyorsun aslında.
İnsanların öyle kişileri hayatlarından çıkarmama nedenleri, karşı tarafı üzmekten ziyade arkadaşlıklarını kaybetmek istememeleri.
Eğer o kişiyle olmayacaksan kararlı ol ve çıkar hayatından. O da hayatına bakar. Kimse vazgeçilmez değildir sonuçta ama senle görüştüğü sürece sende takılı kalır. Her iki tarafın iyiliği için arkadaşlığını bitirmem lazım.

Eşim beni liseden beri tanır. Ark gibi konuşuruz. 0 hissim vardı ona. Ama beni sevdiğini hep söylerdi yinede dost oldu bana hep.. Bütün sevgililerimi bilirdi hatta en sonkine ayrılırken onda teselli buldum ve tabiki onunla evlendim. Çünkü hep yanımda o vardı. Arkadaşlığımız çok eğlenceliydi bu yüzden evlilipimizde çok eğlenceli.. Bence hayatını böyle biriyle birleştiren lazım. Şimdi onu hayatımın merkezi yaptım.

Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum
Şans ver bence

Herkese merhaba direkt konuya giriyorum biri Çar ve biliyorum ki beni 3 yıldır seviyor ben kanki olarak davrandım ona ama hep biliyordum ki beni seviyor. Onunla çok sık konuşmazdık ama hayatıma kimler girdi kimlerle sorun yaşadım hep bildi. Şimdi duygularını söylüyor Ve benden ısrarla bir şans istiyor seni mutlu ederim diyor ama bir hissim yok ona şans vermeliyim? 0 hissim var 0 ve istemiyorum da ama çok iyi biri ?? Arkadaşlığı güzel ama sevgili olmak için pek uygun değiliz onu kırmakta istemiyorum

Aynı şeyi hissettim diyebilirim çok iyi bir dosttu arkadaştı şimdi kocam 💜😂 Dene bence ne kaybedersin

Cok iyi birisi olabilir ama onunla da dürüst ol 2 hafta veya 4 hafta hic konusmamayi bi deneyin? Belki özler misin? Suan anlamazsin arkadas olarak gördügün icin.. böyle diyipte sonra cok pisman olan arkadaslarim var bazilari is isten gecti 😅

Çok iyi biri ama çok iyi
Malesef çok ama çok iyi olması yetmiyor, ben nişan attım ama çooook iyiydi. İyi bir insan olması sevilmeyecek anlamına gelmiyor, bir insanın eşine duyduğu sevgi ile iyi birisine duydupu sevgiyi karıştırma. Aranızda çekim var mı , hareketleri tavırları nasıl. Azıcıkta ilgi duymasan buraya yazmazdın ayriyeten direk kestirip atardın bence.

Çok iyi biri ama çok iyi

İyi diye adamı nikahına alacak halin yok herhalde. Sevmiyorsun ötesi var mı. Bir şans vermek diye bakma. Sevgili olunca bu adamla öpüşüp koklaşman gerekecek farkındasındır inşallah.

Klasik "Sen çok iyi bir insansın ama..." diye başla; "Ben senin hissettiğin şekilde hissedemiyorum sana karşı." diyerek bitir. Bu kadar.

Hislerim vardı, ondan etkileniyordum ancak olmazmışız gibi geliyordu.

Hikâyeniz güzel, ama sizin hisleriniz varmış. Sevgilinize karşı boş değilmişsiniz. Konu sahibi arkadaş herhangi bir beğenisi, hissi, çekimi vs. olmadığını beyan ediyor. Bundan böyle romantik hikaye çıkması zor.

Bence sıfır his durumu yok konu sahibinde. Hiçbir şey hissetmeyen insan yapması gereken söylendiğinde "ama çok iyi biri çok iyi" diye diretmez. Yavrum işte çok iyi biriyse hiç sündürüp kırmaman daha mantıklı değil mi duygun yoksa? Eşelersek alttan bi şeyler çıkacak elemana karşı.

Konu sahibi, ne yapmalısın tavsiye vereyim: bana göre sen çok farkında olmasan da tamamen boş değilsin bu abiye karşı. O yüzden sen git, o gelsin fikir sormaya, biz de çocuğa seni kıskandırma taktikleri falan verelim romantik komedi olsun. İşte sonunda da "çok iyi" bi ilişkiniz olur.

Kabul etme, edersen hem kendine hem de o kişiye zarar verirsin. İnsan bunca zaman saksıdaki bitkiye bile bir şeyler hissederdi siz hiçbir şey hissetmemissiniz. Bundan sonra da iyi bir insan olması bir şey değiştirmeyecek.

Back