Ya Kızın Biri Eşinizden Hoşlaniyor Olsaydı

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
İyi geceler hanimlar size göre dert mi bilmem ama bu dert ne zamandandır içimi kemiriyo biliyorum bu konuyu okuyan bircok kisi beni yaylim atesine tutacak ama yinede karsi taraf olarak evli hanimlarin yorumlarini merak ediyorum

Arkadaslar bi sure once bi arkadasimin (cok samimi degiliz )yakiniyla tanistim o gunlerde bi isten dolayi iki hafta kadar birbirimizi her gun ama kisa araliklarla goruyorduk (ve bu söz konusu kisi evli)ilkin normalde sadece selamımız sabahımız vardı ama sonradan böyle hal hatir sormaya oyle cok samimi olmadan sohpet etmeye falan basladik

İlkin ben hayranlıktir sadece bi sure sonra gecer diye dusundum ama git gide bu dusuncenin hayranliktan ibaret olmadigini kendisinden hoslandigimi farkettim

ÖNEMLİ NOT: Lutfen önyargılara kapılıp ona göre yorum yapmanizi istemem ne söz konusu kişinin nede benim kendisine herhangi bir samimiyetim olmadi sadece iki tanidik ne kadar yakın olabilirse o kadar

Ben zaten duygularimi fark ettikten sonra o insanla ayni ortamda bulunmaktan mümkün mertebe kaçindim belli etmemek adina elimden ne geliyorsa yaptim cabaladim

Ama icten ice hep sevdim ben oyle biriydim ki bulundugum yerin insaniyla kultur olarak hic uyusmazken (bundan dolayi bulundugum memleketten biriyle evlenmeyi dahi dusunmezken)ayni memleketten birine kalbimi kaptirdim onu her gordugumde sanki milyonlarca kus kalbimden kanatlaniyor gibi oluyordu onu gormedigim gun sanki zaman gecmiyor sanki o gun gunes dogmuyirdu ama inanin her zaman onun esiyle ailesiyle mutlu olmasi icin gece gunduz dua ettim hani insan gece uyanirken dua etmek ister ya benim o anlarimda kendimden once o ve ailesi geliyor aklima esine ona dua ediyorum Rabbim cennete kadar huzur mutluluk versin evliliklerine diye

Cok defa dusundum ben bu insanin neyine vuruldum niye vuruldum ne kasina ne gozune biliyorum ki sadece kisiligine cok defa icimden gecirdim acaba bu insanin basinda sac agzinda dis kalmasa yine severmiydim hic teredutsuz severdim Rabbim ömur boyu saglik versin ama Allah muhafaza elden ayaktan olsa eli ayagi olacak kadar sevdim
Abartisiz soyluyorum onun icin canim gerekse 1 dakika dusunmeden verirdim

Ben bu duygular gececek zannediyordum bosluktandir diyordum onu gormeyince yavas yavas gececek zannediyordum ama gecmiyor aylardir gormeme ragmen oldugu yerde duruyor

Simdi hanimlar size sormak istesigim sey birisi esinizi boyle gerekirse ugrunda canini verecek kadar sevmis ama sırf evli oldugu için belli etmemek icin elinden her ne geldiyse yapmis yeri gelmis onunla ayni ortamda bulunmamak onu bir daha görmemek icin cabalamis

Sizce bu insan kötu birimidir yaptigi sey kotu birseymidir bu konuyu birgun bi arkadasimla konusunca ne yap ne et unut cunku yaptigin hic dogru hirsey degil onun esinin yerine kendini koysana dedi hangi kadin ister ki birisi esini kendisinden daha cok sevsin (bu sozude bir gun bi konu acilmisti hastalikla vs ilgili gerekirse bobregimi dahi veririm demistim oda ben esim icin dahi vermem demisti )bundan dolayi öyle demisti. Bende onu taniyincaya kadar boyle birseyi aklimdan gecirmezdim ama onu tanidiktan sonra resmen ezberim bozuldu

Hanimlar iyi yada kotu fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevirim cunku ben konuya objektif bakamiyorum

Zaman ayiran herkese tesekkurler Allah razi olsun

Tamamını okumadım, ama böyle bir şey gerçekten varsa ne yapardım bilmiyorum. Bir insanın başına gelmeden bilemeyeceği şeyler bunlar.

Edit: Siz mi evli birinden hoşlanıyorsunuz? Ben siz evlisiniz, bir kız eşinizden hoşlanıyor sandım. Yanlış yoldasınız, başkasının yuvasına göz dikmeyin. Yazıktır. Aynısı size olsa ne yaparsınız? Dünyada adam mı kalmadı?

Son düzenleme:
Bu arada bulundugum memleketin insaniyla evlenmeyi dahi dusunmezdim derken nolur kimseyi kucumsedigimi falan dusunmeyin

Ben yapi olarak bulundugum yerin kulturune cok uzagim bana cok farkli gelen bazi seyleri kabul edemiyorum

Mesela kucuk bir ornek vereyim burda bircok insan gunah sevap olayindan once ayip mi degil mi derdinde olan insanlardir bu sadece kucuk bir ornek yapi olarak burdaki insanlardan biriyle evlenirsem o evlilihi yurutemem dusuncesi var yoksa kimseyi kucumsedigim dusunulmesin lutfen

Hoşuma giderdi. Demek ki beğenilen bir adammış benim eşim.
Duygularınızı açsanız bile eşim sizi gerektiği şekilde reddetti ise problem etmezdim.

Dua et uzak dur yanan sen olursun olan sana olur. İmtihan dünyası imtihanını kaybetme. Bir Zaman sonra unutursun yeterki uzak dur.
Zaten uzun zamandir kendisini gormuyorum belki tekrardan gorurmuyum gormezmiyim bilmiyorum ama gorsemde aynisi gibi kalmaya devam ederdim

Herkes yanlış kişiye aşık olabilir bunun bir garantisi yok. Önemli olan doğru olanı yapabilmektir. Sen de doğru olanı yapmışsın belli etmemiş uzak durmuşsun. Gerisi zamana kalmış. Bu çizgide devam et. Kötü bir insan olsaydın ayartmaya çalışır bazıları gibi karısından daha üstün olduğun yanılgısına kapılır bundan zevk alırdın. Kötü biri olduğunu düşünmüyorum.

Kendine dikkatini dağıtacak meşgaleler bul. Boşluktan olmuştur bu düşünceler. Aklına geldiği zaman başka işlerle meşgul ol, yanlışa doğru bile bile yelken açma.

Yaşın küçük muhtemelen. Bir insan bir başka insanı tanımadan, huyunu, suyunu, alışkanlıklarını bilmeden hele hele karşılık görmeden sevemez. Seninki biraz arabesk olmuş. Belli ki boşluktasın, hayatına biri girerse normale dönersin.

Evli bir kadın olarak bir genç kız eşimden hoşlansa ve hoşlandığını da aynen bu şekilde uğruna ölürüm, böbreğimi veririm falan diye dile getirse güler geçerim. Ne yapayım başka.

Yok iyi birşey yapıyorsun seveye devam et dersek vicdanın mi rahatlayacak..
Kötü birşey yapıyorsun sevme dersek vazmigececeksin sevmekten..ne amaçla sordun ki bunu??
Arkadasim boyle degince vicdan azabi duydum ama elimde olmadan sevdim bilincli olarak yapmis oldugum birsey degildi ki acaba boyle bile olsa yaptigim kotu birsey mi

O insanin esinide cok tanimama ragmen cok sevdigim biri sanki esine karsi kotuluk ediyormusum gibi geliyo

Yaşın küçük muhtemelen. Bir insan bir başka insanı tanımadan, huyunu, suyunu, alışkanlıklarını bilmeden hele hele karşılık görmeden sevemez. Seninki biraz arabesk olmuş. Belli ki boşluktasın, hayatına biri girerse normale dönersin.

Evli bir kadın olarak bir genç kız eşimden hoşlansa ve hoşlandığını da aynen bu şekilde uğruna ölürüm, böbreğimi veririm falan diye dile getirse güler geçerim. Ne yapayım başka.

Maalesef tahmin ettiginiz gibi kucuk bir yasta degilim plotanik olabilir belki size gore arabeskvaride olmus olabilir ama ugruna kendimi jiletlerim demedim:)gerekirse canimi veririm dedim

Yinede yorumunuz icin tesekkur ederim

Kendini adamın karısının yerine koy yani ona göre hareket et nefsine hakim ol bırak adam karısıyla mutlu olsun yuvasını yıkma en sinir olduğum insan tipi dünyada bekar erkekmi kalmadıda evli barklı adama taktın mümkünse duygularını kendine sakla adamın aklına girme

Back