- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
e bi zahmet artıkamin cnm ben aslında iğne fazla geldi diye şüpheleniyorum ama bakalım hayırlısı artık
hamile olabilirsin kızlar topiğin ilk hamilesi burda galiba[/QU
çok sasırdım suan hiç beklemiodum ama kesin bi test yapmam lazım :))
kız ne nasıl giriyon kk ya mı diyosun ben pcden giriyorum daha detay istersn samsung notebook internet bağlantısıda vodem aylık 5gbgümüscüm sen nasil giriyosunbi baksana hayalotcum girebiliyomu
kizlar su an gülmekten zor yaziyorumböyle haberlesecegim hic aklima gelmemisti
hayalot giriyo onlşine ve topikte
e bi zahmet artık
kız ne nasıl giriyon kk ya mı diyosun ben pcden giriyorum daha detay istersn samsung notebook internet bağlantısıda vodem aylık 5gb
evet bence de :)))
istiyosun bebek dimi senin problem ne yaş kaç kaç yıllık evlisin :26::26:evet bence de :)))
e bi zahmet artık
kız ne nasıl giriyon kk ya mı diyosun ben pcden giriyorum daha detay istersn samsung notebook internet bağlantısıda vodem aylık 5gb
yav topigi kasdettim,su an ben topige giremiyorum... bide markada vermissinkiz siz beni gülmekten öldüreceksiniz galiba
marka vermek yasaymıydı aaa bilmiyodum ben hep yazdım inş atmazlar beni :26::26:yav topigi kasdettim,su an ben topige giremiyorum... bide markada vermissinkiz siz beni gülmekten öldüreceksiniz galiba
istiyosun bebek dimi senin problem ne yaş kaç kaç yıllık evlisin :26::26:
4 aylık evliyim yasım 20daha :) aslında hani daha istemiyodum ben esim istiyodu bu bi sürpriz gibi oldu , bende hamileyim gibi konustum belli değilken :)
yenitopik açmak yerine burdanmı devam etsek acaba :26::26::26:cok sükür girebildimama diger sayfalari okuyamiyorum
marka vermek yasaymıydı aaa bilmiyodum ben hep yazdım inş atmazlar beni :26::26:
korkma canimbenim seni kimsecikler atmaz ama ben cok güldüm allahta seni güldürür insaallah....
bence hamilesin ama bakalım test yapta emin olalım hayırlısı olsun inş4 aylık evliyim yasım 20daha :) aslında hani daha istemiyodum ben esim istiyodu bu bi sürpriz gibi oldu , bende hamileyim gibi konustum belli eğilken :)
bugün hiç iyi değildim aslında burası cokk iyi geldi bana kankamda yanımda olsaydı oda tanısaydı sizleri daha mutlu olcaktımhuhumeraba kizlar görmeyeli nasilsiniz...
yenitopik açmak yerine burdanmı devam etsek acaba :26::26::26:
amin hepimizi inşkorkma canimbenim seni kimsecikler atmaz ama ben cok güldüm allahta seni güldürür insaallah....
bence hamilesin ama bakalım test yapta emin olalım hayırlısı olsun inş
bugün hiç iyi değildim aslında burası cokk iyi geldi bana kankamda yanımda olsaydı oda tanısaydı sizleri daha mutlu olcaktım
evet yapmam lazım , teşekkür ederim verdiğin bilgiler için de :) bebeğiniz var mı ?
bnce topiğim canlanmış diye sevinir bide bi liste yaparız güzelce ohhhh missssiyi olurdaama umut81 cim görse demezmi cikin burdan topigimi deliler basmis diye
malesef cnm henüz yokevet yapmam lazım , teşekkür ederim verdiğin bilgiler için de :) bebeğiniz var mı ?
malesef cnm henüz yok
anladımm üzülme canımm ya umarım sana da sağlıklı çok güzel bi bebek verir allahım , hiç takma kafana dua et
malesef cnm henüz yok
aglama bak bende aglarimzaten balik burcuyum duygusalim alaala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?