gümüscüm sen nasil giriyosun bi baksana hayalotcum girebiliyomu
kizlar su an gülmekten zor yaziyorumböyle haberlesecegim hic aklima gelmemisti
girebiliyorum canımelticiğim geldi bi yandan onunla konuşuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gümüscüm sen nasil giriyosun bi baksana hayalotcum girebiliyomu
kizlar su an gülmekten zor yaziyorumböyle haberlesecegim hic aklima gelmemisti
girebiliyorum canımelticiğim geldi bi yandan onunla konuşuyorum
olurmuki ben korunuyorum ama :26:gumus cüm hic moralini bozma istersen bu ayda olmadi ümitimiz ekim ayi topigi var orayada gel orasida cok eglenceli moral bulursun
amin cnm inş verir allahım benmde yaş 21 bu aradaanladımm üzülme canımm ya umarım sana da sağlıklı çok güzel bi bebek verir allahım , hiç takma kafana dua et
bnde boğayım ama bi balık kadar duygusalım ota boka ağlarım bebek görim ağlarım hamile görim ağlarım ağlayan bebek duyim yine ağlarımaglama bak bende aglarimzaten balik burcuyum duygusalim alaala
olurmuki ben korunuyorum ama :26:
amin cnm inş verir allahım benmde yaş 21 bu arada
bnde boğayım ama bi balık kadar duygusalım ota boka ağlarım bebek görim ağlarım hamile görim ağlarım ağlayan bebek duyim yine ağlarım
hadi yaa ne güzel yaş aralıgımız aynıı :) kaç yıllık ya da aylık evlisin canımm
kiz özledim valla niye ses vermiyosun....
bize çenesi düşük dediben geldim ya 10 dakka çıktım çok konuşuyonuz ya okumaktan cevap yazamadım bugün ala ala
cnm biz 3 yılı bitiridk 18 de evlendm lise sonda nişanlıydım ben
ben geldim ya 10 dakka çıktım çok konuşuyonuz ya okumaktan cevap yazamadım bugün ala ala
bende 23 yaşındayım biraz sazanım ama konuya giremedim bi türlü napam.yasak hayal bugün nolduki bana acep
tmm geliyim kankamda gelir ama bakgumus canim benim yine gel aramiza o sadece bi baslik bizde zaten bebekten cok herseyi konusuyoruz,
amin cnm inş ömür boyu sürer mutlu mesut bebişlerimizlehadi ya ne güzel umarım hep devam eder
bize çenesi düşük dedi
bende 23 yaşındayım biraz sazanım ama konuya giremedim bi türlü napam.yasak hayal bugün nolduki bana acep
tmm geliyim kankamda gelir ama bak
amin cnm inş ömür boyu sürer mutlu mesut bebişlerimizle
tabiki hayır cnm şaka yapıyorumaaaa küstünmü
hahaha sende cikma alala tamam sen diger sayfalari okuda gel yanimiza
bize çenesi düşük dedi