• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya Kaybolan Umutlarımız :(

meraba iyi akşamlar ben bişe soracaktım sizlere , kasık ağrısı hamilelikle ilgili bi belirti olabiirmi adet geciktiyse ?

tutturamadım benm de pıhtılaşmam var sen korunuyomusun bebekler ne kadarlıktı yaş kaç kaç yıllık evlisin :26::26:

9 .yildayiz.yok su an korunmuyorum en son düsügümü 2 ay önse 5 haftalikken yaptim.ilk bebek ve ikincisini 8 haftalikken kaybettim.en acisida 3. oldu 15 haftalikken oglumu kaybettim.sonuncusuda dedigim gibi 5 haftalikken keseyi bile göremeden kaybettim,su an bütün testlerim tekrar yapiliyor,heparin kullaniyordum dozu yetersiz geldi dozu biraz daha artilacak....

9 .yildayiz.yok su an korunmuyorum en son düsügümü 2 ay önse 5 haftalikken yaptim.ilk bebek ve ikincisini 8 haftalikken kaybettim.en acisida 3. oldu 15 haftalikken oglumu kaybettim.sonuncusuda dedigim gibi 5 haftalikken keseyi bile göremeden kaybettim,su an bütün testlerim tekrar yapiliyor,heparin kullaniyordum dozu yetersiz geldi dozu biraz daha artilacak....
geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inş aynı şeyleri benmde iğne 0,4le başladı olmadı 0,6 kullandım yine olmadı inş 0,8 yapmaz cok canımı yakıyo ya acısı yüzünden hamile kalmaya korkuyorum :25::25:

olur canım seve seve:52::52:yanlız site sahibiyle önceden konuşalımda sonra topikler yıkılır falan onlarda tedbirli olsun canım:9::9::9::9::9::9:

bi de bakmisizki adreslerimiz tesbit edilmis ve bakirköye teslim edilmisiz....:52::52::52::9::27::35::60::60:

yasakhayalim inşallah birgün hayalllerin gerçekleşicek canım.bu sefer sağsalim kucağına alıcaksın bebeğini:emir_bebek:

geçmiş olsun bidaha yaşamazsın inş aynı şeyleri benmde iğne 0,4le başladı olmadı 0,6 kullandım yine olmadı inş 0,8 yapmaz cok canımı yakıyo ya acısı yüzünden hamile kalmaya korkuyorum :25::25:

amin .insaallah hic birimiz yasamayalim.zaten bizde bi de igne dozu önemli .fazlada gelse kaybediyoruz azda gelse kaybediyoruz...:5:

kizlar burasida cazibemize dayanamad:27:i yine giremiyorum yav:52::9::9:

amin .insaallah hic birimiz yasamayalim.zaten bizde bi de igne dozu önemli .fazlada gelse kaybediyoruz azda gelse kaybediyoruz...:5:
amin cnm ben aslında iğne fazla geldi diye şüpheleniyorum ama bakalım hayırlısı artık
olmustu ama bu kadar uzun değildi 1 veya 2 gün ,28 inde olmam gerekiodu işte olmadı
hamile olabilirsin kızlar topiğin ilk hamilesi burda galiba :49::49::49::49:

Back