How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ya Kaybolan Umutlarımız :(

umut81 cevrimici ol artik kizz özledim valla seni:62::81:

bak sana smile ögretecem daha unuttun mu?:60::46:

canim benim cok gecmis olsun:16::16:yavrunu rabbbim sana bagislasin :emir_bebek:insaallah uzun yillar birlikte güzel günler gecirir kocaman bi aile olursunuz insaaallah...:16::16:

çok tşk ederim eşime sözüm var. kurtulursam evimiz boş kalmasın her sene bi tane doğurucam dedim. bakalım:)

çok tşk ederim eşime sözüm var. kurtulursam evimiz boş kalmasın her sene bi tane doğurucam dedim. bakalım:)

rabbimin yardimiyla insaallah kurtulacaksin... valla ondan sonra dogur dogura bildigin kadar:52:

canım ben yazdıklarını okuyunca tutamadım kendimi
yazmak istedim .
2009 yılında öelesiye sevdiğim adamla evlendim. ona hep derdimki Allah canımı alacaksa senin kollarında alsın.vel hasıl sanırım rabbim bana büyük konuştun dedi. 2010 yılında bir gece de çok hastalandım akşam normal yattım sabah kalktığımda karnım su toplamıştı. o meğer su değilmiş. kansersin dediler bana. apar topar aldılar doktor doktor gezdik durdum. ankarada bulduk çözümü. çok yoğun ilaçlar k.t ler. derken biz ne çocuk düşünebildik derdimizden ne de başka birşey. tedavinin sonlarına doğru regl olmamaya başladım. işte o zaman geldi aklıma regl olduğumda çocuk sahibi olabileceğim. kadınlığımın devam ettiği. sonra birde başladık bunun için sabretmeye. tedavi bitti herşey normale döndü. 2 hafta önce bebeğimin geldiğini öğrendik doktorumdan artık 4 yıl geçmişti farkında olmadan.bu kadar sıkıntı bu kadar eziyetten sonra kadınlığım bitti derken yeniden verdi rabbim bana o şansı. ben bunu anlattım bu kadar umutsuz olanınız varmı acaba aranızda azıcık kıyaslayın lütfen. üzülmeyin sıkıntı yapmayın kendinize. Takdir Allah tan ne olursa olsun. şimdi benim meleğim geliyor. isteyen herkese versin allahım ama benimki gibi zor yollarla değil tabi.
bir solukta anlatmak çok kolay emin olun yaşamak çok zordu.

evt haklısın.. bazı şeyleri yaşamak çok zor anlatmak belki insana daha farklı gelebilir.. ama inan ki, şuraya yazamadıklarımı yazsam inan ki nasıl dayanıyosun dersin ..
ama sana bisey daha diyim.. ben hiçbir zaman büyük konusmamak adına tutuyorum kendimi.. ve öle büyük konusan gördüm, adet ağrısından duramadığı için, nerden oluyorum olmasa aramam diyen, yıllar sonra 30unu geçince aramaya basladı, üstelik bekar.. bunun gibi biçok örnek var ..
yinede bilemiyorum tabi kaderimiz de ne varsa onu yaşıyoruz ..
tsk ederim duyarlılığın için ..

rabbimin yardimiyla insaallah kurtulacaksin... valla ondan sonra dogur dogura bildigin kadar:52:

ben şimdi iyiyim. Allaha şükür . ve hamişim:)
ama bebeğimin sağlıklı olup olmadığını bilmiyorum bir kaç güne netleşecek.
sağol hayatım. bana veren Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

ya sen ne tatlisin öyle:54::54::16:inanamiyorum böyle cümleler yazan bi kizin böyle umutsuz olmasina:53:

ışığı gören geliyo valla cümlesine bak hele sen :52::52::52::1::1::1::1:

yaaa :))) aslında çok espirikli kızımdırr... ama işte gel gör ki insan baze nedenlerden dolayı, bu halde olabiliyo..
bide ışığı şu bebisler de göreydi, Alllaaahhh ne diyrum bu kez de fazla geliyomus ... hahahah :))))

yaaa :))) aslında çok espirikli kızımdırr... ama işte gel gör ki insan baze nedenlerden dolayı, bu halde olabiliyo..
bide ışığı şu bebisler de göreydi, Alllaaahhh ne diyrum bu kez de fazla geliyomus ... hahahah :))))

cnm ne kadardır bekliyosun
bide bildiğiniz bir sıkıntı var mı sende yada eşinde

umut81 cevrimici ol artik kizz özledim valla seni:62::81:

bak sana smile ögretecem daha unuttun mu?:60::46:

yaa bnmde aklım takıldı da, mtfakta biraz hazırlık yapmam gerekiyordu o yüzden uzak kaldım buraya, ve haftasonu gelemeyebilirim, inanın 2günde bende alıstımm sizlere , iyi ki varsınız ;)

bugun 7 gun oldu adetımı beklıyorum gelen gıden yok :27::27::27::27::27: umutlarım kayboldu hükümsüzdür :PPP

Son düzenleme:

ana bide dördüz geliyomus:52::52::52::52::52::52:bende ozaman iyi oldu sana derim....:1::1::1:

yaa bnmde aklım takıldı da, mtfakta biraz hazırlık yapmam gerekiyordu o yüzden uzak kaldım buraya, ve haftasonu gelemeyebilirim, inanın 2günde bende alıstımm sizlere , iyi ki varsınız ;)

firsat buldukca gir ama:10: kizz valla bende sana hemen alistim:16::16::16:özletme kendini....:21::21::21:

Zaman akıp gidiyor .. ömrümüz de tükeniyoorr, bizdeki artılarda eksilere dönüşüyor .. zaman geçtikçe insaAllah bu durum aleyhimize işlemez .. ben en çok bu duruma çarem olmazsa diye korkuyorum ..yılların verdiği tahribatla, hele sabrımız ? bizler her ne kadar çok istesekte, Rabbimiz izin vermeyince elden ne gelir ?

Her ay geçtikçe, kaybolan umutlarımızı, gelecek yeni aylarda nasıl sağlıcaz ?? :50::50::50:

Rabbim umutlarımızı söndürme, dert verip derman arattırma, evimizin huzuru için bizlere o çok istediğimiz mutlulugu sağlıkla, sıhatle erişebilmeyi nasip et .. Amin .. :((

Burada bir sürü mucize hikayesi okudum ben ki bekarım hani takip bile etmiyorum.O kadar çok ki inancını kaybedip de birden mucize olarak bebeğine kavuşan..Dua etmeye devam edin inşallah sizin de bir gün hayırlı güzel bir evladınız olur

hadi açın topiği benden 2 kişi kankamda var tam sıyırma aşamasında değil ama göre göre sıyırır artık :1::1::1:

sen onlari siyirtmaya calis:9::9::9:bende bi kac kisi daha toplum öyle acalim...:52::52::52::52:

sabirsizlikla yeni topigimizi bekliyorum:8::8::8:acilista yapariz bi güzel...:52::52::52::52:

Back