aksi bi karar beklenmiyodu zaten dimi kankadogru söze ne soylenırkıııııı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aksi bi karar beklenmiyodu zaten dimi kankadogru söze ne soylenırkıııııı
dogru söze ne soylenırkıııııı
anam durun beni yalniz bulupta üzerimde baski kurmayin.:18::18::18:simdi umuduma bi özel mesaj cekerim,sapkalilarin kazaninda kaynatir sizi bak.....
aksi bi karar beklenmiyodu zaten dimi kanka
anam bide kendi kendilerine destek veriyolar,nicin beraber kovulduklari anlasildi....
beyaz bayrakkk barıss ıstıyorummm
son yazdığını görmezden gelip aramıza alıyoruz seni değerini bil bizi sev biz kovulursak sende girme topiklereumudum sen ne büyüksün ayendecim senin kazani duyunca geri adim atti...
kazanin isime yarayacagi aklima hic gelmezdi......
yaniiiiiaksi bi karar beklenmiyodu zaten dimi kanka
ıstıkrarınn hosumaa gıttııı :79::79:yaw yazdiklarinizi görmedigim icin ortaya kazani kattim..yoksa sözümde duruyom,hakkinizda düsündüklerimde gercekciyim....
anam bide kendi kendilerine destek veriyolar,nicin beraber kovulduklari anlasildi....
saklanalım bizi özleynce cıkalım ortaya ozaman bişey demezkizlar umudum ücümüzüde kaynatacak bu gidisle kizin topigini ne hale getirdik yine
bunun üzerine ortalik durulana kadar bi kac gün ben yokum.:18::18::18::18:
sizde görmedik falan deyinen iyisi bi kac gün sizde saklanin.....
kizlar umudum ücümüzüde kaynatacak bu gidisle kizin topigini ne hale getirdik yine
koskoca kk ya sığmadık dünya bize dar geliyo vallahadii yaaaaa desene bıze yıne yol gorunduuu
umudum suraya bikac olumlu ve güzel bisey yazda icimiz rahatlasin...:18::18::18::18::18::18::18:
umudum sen ne büyüksün ayendecim senin kazani duyunca geri adim atti...
kazanin isime yarayacagi aklima hic gelmezdi......
kizlar umudum ücümüzüde kaynatacak bu gidisle kizin topigini ne hale getirdik yine