bende anlamadimsen böyle degildin
kiz bisey yedinde dokundumu yosammm
![]()
işin gerçeğini söleyemmi ya eltim geldi çok konuşuyo en iyisi onuda buraya üye yapmak o benden zır deli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende anlamadimsen böyle degildin
kiz bisey yedinde dokundumu yosammm
![]()
açıl hayalot açılgumuscüm hayalotcum aslinda daha konusken ama bugün formunda degil bi acilsa o zaman görürsün...![]()
tabiki hayır cnm şaka yapıyorum![]()
işin gerçeğini söleyemmi ya eltim geldi çok konuşuyo en iyisi onuda buraya üye yapmak o benden zır deli![]()
sağol cnmgumus istediginide getir canim benim senin kankan bizim kankamiz sayilir artik![]()
elti geliyomu eltibiliyorum canım benim bende takıldım sana![]()
hemen üye yap onuda böylelerine ihtiyacimiz var ...
sağol cnm
elti geliyomu eltisürükle getir olmadı
yarabbim şükürler olsun gitti yaya bi oktmadı yazdıklarınızı şaşırdım ne yazıcamıda
zaten 1 gram aklım var onuda bu alacadı
![]()
yaaa bnce yeni topik açmayalım burdan devam edelim umut bi baksın bizi kabul ederse
hadi benm koca gelmedi daha da siz ne arıyosunuz bu saatte yokmu kocanız eşiniz aşkınız sevdiceğiniz:26::26::26:
eeee anlatın bakıyım canlarım nerdekaldınız![]()
yaaa bnce yeni topik açmayalım burdan devam edelim umut bi baksın bizi kabul ederse
hadi benm koca gelmedi daha da siz ne arıyosunuz bu saatte yokmu kocanız eşiniz aşkınız sevdiceğiniz:26::26::26:
ben kocam geldikten sonra giremem yavrular kocam netimi alır elimden hemen bidahada vermez kızar banaartik umutcumuza kalmis bizi kirmaz heraldebenimkide gelmedi ..
gerci bizim icin farketmez diger topiktete bazen gecelerdik
![]()
ben kocam geldikten sonra giremem yavrular kocam netimi alır elimden hemen bidahada vermez kızar bana![]()
yemek yemedim daha bi çorba ısıtıyım gelim hemen bekleyinfilm seyrediyo canım şuan ama alıştı artık beni beklemeye![]()