haber ver ozamansen onlari siyirtmaya calisbende bi kac kisi daha toplum öyle acalim...
sabirsizlikla yeni topigimizi bekliyorumacilista yapariz bi güzel...
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haber ver ozamansen onlari siyirtmaya calisbende bi kac kisi daha toplum öyle acalim...
sabirsizlikla yeni topigimizi bekliyorumacilista yapariz bi güzel...
![]()
haber ver ozaman![]()
anlaşıldı kaptantamam gümüscümyeterki bizi yalniz birakma sende görevini unutma ama
![]()
anlaşıldı kaptan![]()
dediğim gibi benden kankamla ben varım ama kankamın cevre geniş toplar belki tırlatanları bu arada başlık tırlatanlarmı sıyıranlarmı :26:ekledim senitüm tirlatanlari tespite baslayalim bizim gibi olanlari
heyecanlandim simdiden![]()
dediğim gibi benden kankamla ben varım ama kankamın cevre geniş toplar belki tırlatanları bu arada başlık tırlatanlarmı sıyıranlarmı :26:
hayalot geldin mi?![]()
herkes benm cocuğum zannetsin diye koydum resmi gercek gibi duruyoGümüscügüm cocugun varmi?Resimdeki seninmi?![]()
dimi anca tabiikiside olacakbizi ancak ikisi anlatir...
![]()
patlıycakben geldimmmerhaba arkadaşlar
aaaa umutsuz arkadaşım topik sahibi olmuş hayırlı olsun senin topikte patlıcak inşallah sayemizde
![]()
herkes benm cocuğum zannetsin diye koydum resmi gercek gibi duruyo
malesef cnm 4 kayıbım var cennette 4 meleğim var![]()
dur tahmin ediyim pıhtılaşman var mtfr heterezigot ???????basin sagolsunbenimde 4 kaybim var
ama umutluyum halen sende yitirme sakin umudunu
![]()
ben geldimmmerhaba arkadaşlar
aaaa umutsuz arkadaşım topik sahibi olmuş hayırlı olsun senin topikte patlıcak inşallah sayemizde
![]()
herkes benm cocuğum zannetsin diye koydum resmi gercek gibi duruyo
malesef cnm 4 kayıbım var cennette 4 meleğim var![]()
dur tahmin ediyim pıhtılaşman var mtfr heterezigot ???????
hoslar getirdinya umudum topik acti
bide biz acalim tamammi?
eksik yerimiz kalmasin dedik.....
![]()
cok sağol cnm inş hepimize herkese allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin düşmanımı bile evladıyla sınamasın allahımbaşın sağolsun canım .çok üzüldüm ama önüne bakman lazım rabbim bu sefer hayırlısıyla kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin inşallah
tutturamadım benm de pıhtılaşmam var sen korunuyomusun bebekler ne kadarlıktı yaş kaç kaç yıllık evlisin :26::26:pihtilasma oldugu dogruama benimki faktor2 de...
![]()
okudum canım açın tabi yasiz tırlatanlar diye açın
bende bakırköye hoşgeldiniz diye açımm
![]()