Ya hiçbir zaman anne olamazsam?

Evet bu şekilde düşünmek bile güzel geliyor çocuksuz son yazımız öyle de oldu aldım kabul ettim meditasyona da başlayacağım belki biraz kafam dağılır

biz ne yaparsak yapalım sen kendi içinde bunun olacağına inanmazsan bu yapılan tedaviler boşuna gider.

Doktor kendince sizi iyi düşünmeye yönlendirmeye çalışsada farkında olmadan üzerinize daha fazla gerginlik yüklemiş. Kullandığı cümlenin altı boş. Yengem dünyanın en negatif insanıydı bu konuda. Tam 6 sene boyunca tedavi gördü ve şuan 2 çocuğu var.

Normalde de böyle olumsuz bir insan değildim aslında. Nedense son günlerde insanların saçma sapan şunu dene bunu dene demesinden artık bunalıma girdiğim için böyle hissetmeye başladım. Umarım geçici bir süreçtir Allah en güzelini kolaylıkla versin

iş yerinden arkadaşımın bebeği olmuyordu kızın denemediği yöntem kalmamıştı. birkaç kez aşılama iki kez vs tup bebek bebek. yok yok yok olmuyor. kiz normalden fazla yumurtluyormus. sağlıksız yumurtalar sagliklilarin dollenmesini engelliyor demis Dr. neyse hazırlandı arkadaşım gitti son tupe nasıl olmuşsa bir rahatsızlık olmuş ve Dr transfer yapamayız eğer yaparsak kolundan budundan çıkar demiş yapmamış yollamış. ama arkadaşım ölecek uzuntuden. neyse bir şekilde atlattı iyilesti gitti bi daha tüpe hoooppp evrakları kaybolmuş döndü. anlatamam size teselli edemiyoruz daha. sonra pandemi çıktı hersey ertelendi. arkadaşımın sürekli adeti gecikirdi zaten. sürekli de evinde gebelik testi olurdu. neyse bi gün yine gecikti nasılsa yoktur diye girdi adliyenin wc ye test yaptı ve ciglikla çıktı ağlayarak bir baktık hamile şu an yavrusu 3 yaşını geçti. demem o ki umut hep var stres yapmayın hayırlı yavrular olsun insallah

Evet bu cümleden sonra gerçekten düşünmemem lazım dedikçe daha çok düşünmeye başladım. İnsan baskıladığı şeye daha çok bağlanıyor. Yengeniz adına çok sevindim rabbim bana da nasip etsin

Emin olun yarıyor. İnş aşılamanız tutar gerek duymazsınız. Olmasa da fazla zorlayıp strese girmeyin. Maddi durumunuz varsa tüp bebek merkezine gidip konuşun. Hiç bir sorun yoksa çevremde ilk seferde tutmayan olmadı ve şuan düşündüm 3 değil 4 kişinin de tuttu. Ama dediğim gibi hiç bir sorunları yoktu. Kuzenimin ablam gibidir onların sorunları vardı onlar baya uğraştılar 4. De tuttu. Tutmayanlarda oluyordur ama büyük çoğunluğu tutuyor. Aşılamayı yaptırırken de öyle düşünün şimdi olmasa en kötü tüp bebek yaptırırım hayırlıysa bebeğime kavuşurum diyin. Bi umudunuz olduğunu bilin iyimser düşünün. Aşılama da hayırlısıyla tutar inş. Amin

Evet gerçekten de çok haklısınız anca durup bana takıntı yapma diyorlar insanlar gerçekten ne şartlarda hamile kalıyor bende anlam veremiyorum. Siz hiç aşılama yaptırdınız mı peki?

Takınti yapma diyenin ağzina terlikle vurasim var.
Yahu yillarca hamile modunda gezdim. Her ay hüsran. Yediğim ot, kök, denemediğim kür kalmadi. Biri afrika aslani cişini iç, Nuran ablanin kizi öyle hamile kalmiş dese, icerdim.
Torbaci gibi cantamda zibilyon vitamin. Tek iyi yani var, resmen nur topu gibiyim. Doktoruma şakasina sana iki vitamin verim diyorum.
Maddiyata hiç deyinmek istemiyorum. Gelde stres yapma

Arkadaşınız adına çok sevindim daha o aşamalara gelmedik biz umarım da gerek kalmaz o kadarına işte benim bahsettiğim şey bu nasıl olsa olmaz demek bir çeşit vazgeçiş oluyor ve vazgeçtiğinde geliyor. Sanırım benimde bu düşüncemden vazgeçmem lazım

İnşallah güzel tesellileriniz için çok teşekkür ediyorum çok sağolun nasıl olsa birgün olucak diye düşünmem lazım artık

Evet gerçekten aylardır olmadık şeylere para verip durdum bende sonu güzel olsun da..

3 aylık bebeğini daha yeni uyutan taze bir anne olarak yazıyorum size. 18 yaşında bana tiroid yetmezliği tanısı konuldu ve ozaman ki doktorum bana çocuk sahibi olurken zorlanacağımı söyledi. Pek çok farklı doktor defalarca aksini söylesede bilinç altıma yer etmişti bir kere benim çocuğum olmuyacaktı. Evlendim ve çocuk istediğimizde gerçekten de olmadı bir süre. Bir süre dediğime bakmayın yaklaşık 3 yıl kadar. Pek çok doktora gittim filmler çekildim sorun yok tiroid etkilemez dediler. Olmadı ve olmuyacaktı öyle düşünüyordum hep. Bilinçaltımı susturamıyordum. En sonunda tüp bebek merkezine gittim oradaki doktorumda beni senin çocuğun olur 3 ay dene olmazsa gel başlarız tedaviye dedi yolladı. Ben o 3 ay sonrasına okadar odaklandım ki anın stresi falan kalmadı dağıldı kafam. Ve ben merkeze gittikten sonra hiç adet görmedim ve bebeğim doğdu şükürler olsun ki. O süreçte Çok üzüldüğüm uzun uzun anlatmak istedim umudunu hiç kaybetme bi sorun yoksa oluyor. Sorun varsa tedavilerle oluyor ama yine oluyor Allah izin verirse. Rabbim isteyen herkese benim yaşadığım mucizeyi yaşatsın.

Vücut sağlığınıza çok dikkat edip verilen tedaviyi doğru uygularsanız inşallah olur. Olmasada tüp bebek yöntemi denersiniz. Bu yöntemle de hemen herkes bebek sahibi oluyor.

Bir şey soracağım ben sonunda olacağına çok inanıyorum. Sizin kisi biraz kafaya fazla takmaktan olabilir. Peki velev ki olmadı ne olur. Yani dünyanın sonu değil ki bunu böyle düşünmelisin olmasada bişey olmaz inanın bana

Sizin adınıza çok sevindim Allah beni de sevindirsin tez vakitte inşallah peki ben kendimi nasıl olsa aşılama ile olacak diye nasıl kandırabilirim bu konuda bi fikriniz var mı

Vücut sağlığınıza çok dikkat edip verilen tedaviyi doğru uygularsanız inşallah olur. Olmasada tüp bebek yöntemi denersiniz. Bu yöntemle de hemen herkes bebek sahibi oluyor.
Evet benim için son aşama o zaten ama yukarda da bahsettiğim gibi umarım aşılama aşamasında da başarılı oluruz

Ah bende sizin gibi inanabilsem çok sağolun ama benim annem yok bir çocuğa annelik yapmak şu an en çok istediğim şey

Çok uzun yıllar bir sorun olmamasına rağmen çocuk sahibi olamayan cift doktor doktor gezip çeşitli şeyler deniyor. Tutmuyor. Para döküyor. Çocukları olmuyor yine de. En sonunda kadın gelmiş 35 yqşına adam 45 yaşına. Bundan sonra olmaz diye düşünürken Ankarada bir profesör buluyorlar. Adam hatır gönül bakayim diyor. Herseye bakiyor baştan tahlil şu bu. Bisi yok. Kadınla Adama diyor ki. Asla sigara yok, asla içki yok. Hatta sigara yanında içirmek bile yok. Paketlenmiş gıda yemek yok. Şekerli şeyler yok bal ye. Meyve sebze ye . Gerekirse kendin ek ye. Git köylü pazarı dolaş ama ikinizde uyacaksiniz. Yuruyus yapacaksiniz diyor. Bunlar da yapıyor denileni. Kadın evlendikten 15 yıl sonra hamile kalıyor. Sadece altı ay içinde hem de. Bunu kadının kendisi anlatmıştı bana. Çocuğu 2005 civarı doğumlu. Bu sene tıp fakultesini kazandı. Abla da şu an 55 falandir. Ama cocuk olduktan sonra genclesti resmen kadin yas almiyor. Görseniz en fazla 40 dersiniz. Zaten o beslenme şekli de yapıyor kadın hala. Belki fikir olur. Denk mi geldi ise mi yaradı bilmiyorum ama

Sizin adınıza çok sevindim Allah beni de sevindirsin tez vakitte inşallah peki ben kendimi nasıl olsa aşılama ile olacak diye nasıl kandırabilirim bu konuda bi fikriniz var mı
Ben tüp bebekle bile olmuyacağını düşünüyordum Aşırı negatif bir yapım var. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama kafanızı dağıtmanız gerekiyor. Ben kafamı tedavi süreci nasıl olur diye düşünüp dağıttım mesela vitamin takviyeleri çok önemli onları ihmal etmeyin

Evet gerçekten aylardır olmadık şeylere para verip durdum bende sonu güzel olsun da..

Milletin sacma sapan laflari insani cok yoruyor.
Fazla vakit geçirmeden aşilama işlemine başlayin.
Sebepsiz infertile yok. Sebebi bilinmeyen infertile var. Vakit kayip etmeden terapinize başlayin

Beslenme de çok önemli evet ben zaten çok dikkat eden birisiyim sigara alkol ağzıma sürmem. Şeker de gün içerisinde çok tüketmemeye çalışıyorum. Ne bileyim o kadar sağlıksız beslenen insanlar nasıl hamile kalıyor? Benim kuzenimin ağzından sigara düşmezdi doğru düzgün yemek bile yemezdi abur cubur yemekten ve sonuç hamile kalmak istediği ay hamile kaldı çok da sağlıklı bir çocuk doğurdu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…