Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok o selenin ince kismi duserse bi tarafina girip bakireligin bozulmasina sebep oluyordu. Hani ayaginda pantolon ve ic camasiri olmadan bisiklet surulurse o da... Aksi halde o kizlik nasil bozulur bilmem.
Bende komple gitmiştim. Bebeğim oldu yalnız bacaklarıma yaptırırken regli düzensizliği yaşadım. Çok araştırdım nette. Benim gibi olanda vardı hiç sorun yaşamayanda bacağı yarım bıraktım bende.
Merhaba ben 18 yasindayim. Lazere gidiyorum ozel bolgede dahil. Bugun bi arkadasim bahsetti yumurtaliklari bozuyormus ilerde hamile kalamazsin falan dedi. Gittigim yerdeki doktor bi sorun olmayacagini soylemisti. Ama herkes farkli bisey diyor birakmali miyim lazeri
Merhaba ben 18 yasindayim. Lazere gidiyorum ozel bolgede dahil. Bugun bi arkadasim bahsetti yumurtaliklari bozuyormus ilerde hamile kalamazsin falan dedi. Gittigim yerdeki doktor bi sorun olmayacagini soylemisti. Ama herkes farkli bisey diyor birakmali miyim lazeri