• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya hamile kalamazsam? :(

Kızların bisiklet sürmeside çocuk olmama sebebidir :) :)

Yok o selenin ince kismi duserse bi tarafina girip bakireligin bozulmasina sebep oluyordu. Hani ayaginda pantolon ve ic camasiri olmadan bisiklet surulurse o da... Aksi halde o kizlik nasil bozulur bilmem.

Bende komple gitmiştim. Bebeğim oldu yalnız bacaklarıma yaptırırken regli düzensizliği yaşadım. Çok araştırdım nette. Benim gibi olanda vardı hiç sorun yaşamayanda bacağı yarım bıraktım bende.

Merhaba ben 18 yasindayim. Lazere gidiyorum ozel bolgede dahil. Bugun bi arkadasim bahsetti yumurtaliklari bozuyormus ilerde hamile kalamazsin falan dedi. Gittigim yerdeki doktor bi sorun olmayacagini soylemisti. Ama herkes farkli bisey diyor birakmali miyim lazeri
Valla ben 1 yık komple lazere gittim. Şuan 46 günlük bebeğim kucağımda Allahıma şükürler olsun. Hiçbir şey olmaz canım korkma

Merhaba ben 18 yasindayim. Lazere gidiyorum ozel bolgede dahil. Bugun bi arkadasim bahsetti yumurtaliklari bozuyormus ilerde hamile kalamazsin falan dedi. Gittigim yerdeki doktor bi sorun olmayacagini soylemisti. Ama herkes farkli bisey diyor birakmali miyim lazeri

bizim tanıdıgın yumurtaları erimiş ama evlendikten 3 ay sonra hamile kaldı

Belli araliklarla gittigin lazere kadar zararli o kadar cok sey var ki hayatinda. Ayrica bende gittigim halde dogurdum icin rahatlayacaksa :KK6:

canım ben evlenmeden once gidiyordum. şimdi 8 aylık bir oğlum var :) benimde hep arada korkularım olurdu. epilasyonun zararı yok ;)

Bende gebeyim 22 haftalikken rontgene girdim 5dk durmadim koluma cekildim bebegime bisey olur muuuu

Saçma öyle şey mi olur sen gitmeye devam et benim gittiğim yerdeki bayan,bekar kızına da yapıyor öyle bişey olsa kendi kızına yapar mı??

Back