Ya hamile kalamazsam? :(

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Merhaba ben 18 yasindayim. Lazere gidiyorum ozel bolgede dahil. Bugun bi arkadasim bahsetti yumurtaliklari bozuyormus ilerde hamile kalamazsin falan dedi. Gittigim yerdeki doktor bi sorun olmayacagini soylemisti. Ama herkes farkli bisey diyor birakmali miyim lazeri

Arkadaşınızın biyolojik bilgisi takdire şayanmış doğrusu.
Yok öyle bir şey. Çok uzun süre radyasyona ve ışına maruz kalmak genel olarak zararlıdır. Ama ayda bir yapılan ve çok uzun olmayan seansların yumurtalıklara çok fazla zararı yoktur.

hamile kalınca keşke başta lazere gitseymişim dedim..

takılmayın böyle şeylere. şehir efsanesi. rahat olun doktor birşey olmaz demiş
inanın kullandığımız cep telefonu vs çok daha zararlı

Doktor birsey olmaz demiş.

Off ya hala bu kafalar varmı lazerden korkma yediğimiz şeyler yeterince kısır yapıyor en iyisi sen nişey yeme ya hamile kalamazsan

Allah aşkına nereden duyuyorsunuz bunları ? Tüyler alınıyor yumurtaliklar, tahmini falan değil.

Ayy sacma sapan seyler evlenmeden oncesinden ta hamile kalan gune kadar lazer yaptordim ve yillarca bilgisayar falan isim dahil gunum bilgisayar ve telefonla gecti su an cok sukur kizima hamileyim Rabbim kismet etdikden sonra ne lazer karsinda dura bilir ne de baska bisey

Bana da senin bu deli kafa ile çocuğun olmaz diyorlardi 3 tane bebe yapiverdim

lazer epilasyon da seanslar belli zaten öyle yumurtaliklarini etkileyecek kadar çok kalmıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…