Merhaba hanımlar ilginize teşekkür ediyorum ve konumu hortlatan hanfendiye de burdan öpücükler gönderiyorum
Gelişmelere gelince, hayır evlenmedik. Başka bi konumda bahsetmiştim sonraki olaylardan aslında. O konuşmadan bikac gün sonra sevgilim yapamiycagini, kendini hazır hissetmediğini ama ayrılmak istemediğini falan söyledi iste. Ben ayrılmak istedim ama açıkçası yapamadım, cesaret edemedim. Sonra bikac ayrılık girişimimiz daha oldu geçen bı senede,anladık ki ne onda ne de bende birbirimizden ayrılacak g.t yok afedersiniz. Şuan hala birlikteyiz, fakat birlikte yaşamıyoruz, evimiz hala açık bı şekilde duruyo ama o ailesiyle ben de kendi ailemle yaşıyorum ve iş arıyorum. 12-13 günde bir kendi evimizde buluşuyoruz. Aramızda herhangi bi soğukluk ya da sorun yok. Normalde nasilsak yine öyle devam ediyoruz, mutluyuz. Sadece ben, en azından yakın zamanda benimle evlenmeyecegini bildiğim bı adama hayatımı ipotek ettirmek istemediğini karar verdim, çünkü iş bulamadığım bı şehirde geçen her gün benim için zarardi, o da ev geçindirmenin sorumluluğu üstünden kalkıp para biriktirmeye ve kendini geliştirmek için yollar aramaya basliycagini, bunun ikimize de iyi geleceğini söyledi ve böyle ortak bir karar aldık. Sevgilimi çok seviyorum ama onu hayatimin odagindan çıkardım, tek odagim onunla ya da onsuzken kendi ayakları üzerinde durabilen bı kadın olmak, önüme bakıyorum, iş bulamamış ve belki önümüzdeki zorlu süreçte bulamayacak olsam da geleceğim için planlar yapıyorum, uzun vadede yurt dışı planım var eğer olursa ama artık "acaba x ne der, kabul eder mi" kaygım yok. Sadece evimi ve sevgilimi özlüyorum, tek derdim bu. Bu süreçte olur da ilişkimiz yolunda gider ve sevgilim evliliğe yanasirsa, sabrettigime değdi der yine mutlu olurum. Yok olmaz da ayrılırsak, en azından onun ağzından çıkacak iki kelime için hayatımı daha fazla yok saymadım, diye teselli edicem kendimi.
Gelişmeler bu şekilde. Mutluyum, gelecekten umutluyum ve umuyorum ki ne olursa olsun güçlü bi kadın olucam. Şartlara göre evli ve güçlü bı kadın ya da bekar ve güçlü bı kadın. Ama güçlü bi kadın.