Çok çok üzüldüm arkadaşım..:çok üzgünüm:
Acaba diyorum kendi ailesinizden yardım isteseniz..
Zor bir durum canim allah yardimciniz olsun....
Rabbim kimseyi caresiz birakmasin....yerinde olsam ne yaparim diye olaya bakicam canim...
Kayinvalideme gitmem bu bir kesinlikle, daha ucuz kirasi olan bir ev bakarim, yada ne biliyim ailemden akrabalarimdan yardim isterim yinede gitmem, cünkü eger anlattigin gibi ise bu sefer maddi zorluklarin yanisira birde manevi zorluklara gireceksin, mahf olursun vallaha...anlasamadigin istenmedigin bir insanla ne kadar yasayabilirsinki?
Ikincisi ev sahibinle konusmayi denerim, belki 2 - 3 aylina bile olsa kirada hafiflik yapabilir, konussun canim konusmadan nerden bileceksiniz...a.s
Ücüncüsüde komsularimla akrabalarimla görüsürüm belki onlardan güvendigin birine cocugunu birakabilir calisabilirsin!
Kendini yipratma canim allah baska büyük dertler vermesin, böyle seylerin caresi bulunur rabbim dermansiz dertler vermesin insallah.:Saruboceq:
ayyyy canım benim...gerçekten çok üzüldüm...
nerden çıktı şu çıkmaz olası kriz yaa...
kendi ailenin maddi durumu nasıl acaba ya da senn annen baksa çocuğuna sen çalışsan...
olmaz mı acaba...
Gerçekten zor bir durumdasınız....
Ben birşeyden eminim ki başkalarının sözünü dinlemeyen, kulak asmayan bir erkek bile ortamı değiştiğinde çok rahat karakteride değişebiliyor.... Zaten sende bunun farkındasın ve yaşamışsın canım....
Bana kalırsa evdeki huzurun daha önemli kayınvalidene gitmemenden yanayım bir tarafta zor durumdasınız en son çareniz anladığım kadarıyla gidebilirsinizde....
Oturduğunuz evin konumunu şartlarını bilmiyorum ama kirası daha ekonomik ve küçük bir yere taşınmakla başlayabilirsiniz.... En azından maddi açıdan faydası olabilir....
Allah yardımıcınız olsun ve vereceğiniz karar size mutluluk getirsin inşallah.....
Ben de en son çareye kaldığımız için düşündüm ,tabi eşimin işine geliyor.Zaten beni manevi olarak evlendiğimden beri çok yıprattılar, gerek eşim gerek ailesi.Ben kendimi de biliyorum, ne olursa olsun tutamam patlarım.Kiralık ev olayına da bakıyorum bi yandan.
Ev sahibimizle konuştum, kiraya indirmeyi bırak, bir de zam yaptı üstüne.Dinlediği yok ki.
Akrabalarla komşularla konuştum kimse yanaşmıyor bakmaya. Hem maddi olarak, hemde oğlum çok yaramaz. Kayınvalidem bakmıyo ki, ben elelame ne diyim, nasıl kızıyım.
Benim de annem 7 sene önce vefat etti. O olsa hiç böyle olmazdı.Beni ele güne muhtaç etmezdi.
Ah ah ne kadar zorlasam da olmuyor. Eşimde de stresten göz tansiyonu çıktı, oğlumun ameliyatı .
OFFFFF KAFAYI YİYCAM YA.
DEDİĞİN GİBİ ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN AMA İNAN ÇOK BUNALDIM ARTIK...
-------------------------------------------------------------
Doğru söylüyosunuz ama eşim başkalarının sözüne, hele ki annesinin sözüne kesinlikle karşı gelmez.Evdeki eşim gidiyor, yerine hiç tanımadığım adam geliyor. Uzun süredir yoktu ama birleşirsek eminim tekrar başlıyacak bu değişiklikler.
Bir yandan da ev bakıyorum dediğim gibi, inşallah bize uygun bir ev buluruz da bu birleşme işinden vazgeçeriz.
İyi dilekleriniz için teşekkürler,
Canim benim ya, keske insanin elinden birseyler gelse be güzelim, sadece birbirimze moral ve destek vererek yardimci olabiliyoruz keske daha fazlasini yapabilsek...:1hug:
Ev sahibinede yuh diyorum, bu kriz ortaminda millet ekmek bulamiyorken birde kiraya zam yapiyor vicdansiz..allah bildigi gibi etsin.
Annecigin nur icinde yatsin, bende annemi kaybettim hergün her allahin günü bunun eksiligini yasiyorum canim...:çok üzgünüm:
Elden birsey gelmiyorsa en son care belkide oraya gitmen olucak ama öyle bir gitki ne esin nede kayinvaliden seni bir daha ezemesin...:teselli:
Dur bakalım Allah büyüktür gün doğmadan neler doğar, Rabbim her derdin devasını, her borcun edasını verir....
Dua et canım hakkınızda hayırlısı olsun....
bankadan aldıgınız paranın aylık odemelerını kucultsenız
soyle soyleyeyım baska bır bankadan kredı alıp daha uzun vadeye boldurup aylık kredısını kucultsenız
7.000 ıcın aylık 400 cokmus cunku
bu arada umarım her şey düzelir. geçmiş olsun ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?