• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vicdansiz abi...

ah ah canım
benımde abim degılde erkek kardesım ve eşınının, fedakar anneme, 70 yasındakı cefakar babama yaptıklarını anlatsam o yaslı ınsanlara neler neler yasattılar ve hala yasatıyorlar ve aynı sızın gıbı aynı memlekette toruna hasret bıraktırdılar ınsallah ılahı adalet yerını bulur bır gun

Canim ya sen evin en kucugusun heralde..oluyor bazen boyle malesef. Arkadasin da dedigi gibi umursamaz ana babalarin cocuklari hayirli olur, vefakar ana babalarin cocuklari da hayirsiz olabiliyor:( siz d oldugu gibi.. Sen ailene sahip cik, onlara kol kanat ol..sende teselli bulsunlar..insallah sende yuzleri guler gariplerimin

Ahhhh abiler. Kucuk erkek kardesim vefat edince abim tek erkek evlat kaldi ama biz de gelinimizden cok cektik. Abimde hep karisinin yaninda yer aldi anneme edilen o kadar laflardan sonra. Annem yine evladimdir dedi sesini cikarmadi. Torunda var tabi. Bize gelince benzin parasinin lafi edildi, gelinin tarafi bol keseden kullanirken. Abim kizkardesimi ablasini sildi karisinin agzina bakarak. Annem abimi erkek kardesimin yerine cok koymaya calisti ama anneme cok dedim anne abim asla kardesim gibi olamaz diye. Annem gecte olsa anladi. Biz de zaten karismamaya karar verdik, ki annem cok fedakar ve cilekes bir kadindir. Anneme cok uzuluyorum, gordugu muamele yuzunden. Allah korusun anneme babama birsey olsa, sahip cikacak bir abimiz yok. Oysa abi denilince akan sular durmaliydi...

kendi annesi babası ile ne derdi varsa o kısmına girmeyin siz hiç.elbette üzülürsünüz babanız için.
ama ne olursa olsun abiniz çocuklarını gösterebilir.yani mesela siz alıp getirseniz çocukları babanıza,kabul etmiyor mu? yenge ile görüşseniz??

Canim ya sen evin en kucugusun heralde..oluyor bazen boyle malesef. Arkadasin da dedigi gibi umursamaz ana babalarin cocuklari hayirli olur, vefakar ana babalarin cocuklari da hayirsiz olabiliyor:KK43: siz d oldugu gibi.. Sen ailene sahip cik, onlara kol kanat ol..sende teselli bulsunlar..insallah sende yuzleri guler gariplerimin
Ewet en küçüğüm ve evliyim. Elimden geldiğince babama gidiyorum arkasında duruyorum.bir ara fena hastalandi. Hastaneye gitmeye inat ediyordu. Bizim ailede babanın yanında çocukları fazla konuşmaz birsey diyemez ben tabi öyle değilim direk yüzüne söylerim. Babama ablam hastaneye gidelim dedi. Babam yok dedi.bir iki kere tekrar etti ben en sonunda bagirdim senin ne yapmak istediğini ben biliyorum ama ya ölmedin çektiğin acı yanına kalacak sen kendine değil bizede eziyet ediyorsun canımızı yakiyorsun diye. Sonra o laflardan kalktı hastaneye gittiler. Ben tabi hamileydim gidemedim. Bir daha gitmicem diye inat edemedi en ufak ağrısında gidiyo ama Dr ilaçla gittiği yere kadar demiş annemlere

kendi annesi babası ile ne derdi varsa o kısmına girmeyin siz hiç.elbette üzülürsünüz babanız için.
ama ne olursa olsun abiniz çocuklarını gösterebilir.yani mesela siz alıp getirseniz çocukları babanıza,kabul etmiyor mu? yenge ile görüşseniz??
Derdi babamın evi üstüme yapın diyor ama babam benim 1 değil 5 evladım var. Onların da hakkı var tek kız onda diye ona veremem öbürleri de torunum diyo yok dedim zaten seni de karını da istemiyoruz çocukları getir diye ben ne yaparsam çocuklarım onu yapar diyo çocukların 1si 6 kizida 1 yaşında

zormuş allah babana can sağlığı versin. elbet oda yaşlanır kimin ettiği kimin yanına kalmış allah büyüktür.

Ewet en küçüğüm ve evliyim. Elimden geldiğince babama gidiyorum arkasında duruyorum.bir ara fena hastalandi. Hastaneye gitmeye inat ediyordu. Bizim ailede babanın yanında çocukları fazla konuşmaz birsey diyemez ben tabi öyle değilim direk yüzüne söylerim. Babama ablam hastaneye gidelim dedi. Babam yok dedi.bir iki kere tekrar etti ben en sonunda bagirdim senin ne yapmak istediğini ben biliyorum ama ya ölmedin çektiğin acı yanına kalacak sen kendine değil bizede eziyet ediyorsun canımızı yakiyorsun diye. Sonra o laflardan kalktı hastaneye gittiler. Ben tabi hamileydim gidemedim. Bir daha gitmicem diye inat edemedi en ufak ağrısında gidiyo ama Dr ilaçla gittiği yere kadar demiş annemlere
Allah hayirli omur versin..abinide islah etsin Allah ne diyim..insallah cok gec olmadan yaptigi hatayi anlayip gelip babanin elini oper.

Allah hayirli omur versin..abinide islah etsin Allah ne diyim..insallah cok gec olmadan yaptigi hatayi anlayip gelip babanin elini oper.
Yok yavur abim den iyi valla Nuh dio peygamber demiyor nasıl bir kinci ve fesatlik anlamadım

Yaşattıklarını yaşarlar umarım..Adalet er geç yerini bulur burada olmazsa diğer tarafta.Babanıza bol bol sabır diliyorum

photo.jpg

Babanıza ve ailenize gerçekten üzüldüm ama sizin yediğiniz dayağa acaip sinirlendim.
İnşallah her şey düzelir sabredin.
O abinizi eve almayın görmek bile gereksiz böyle insanları...

Allahim evladin hayirlisini versin cok uzucu cok :KK42:
Babaniz konuyu acinca ilgisini dagitin,guldurun ama torununu aklina getirtmeyin.
insallah vicdan azabindan kivranir da kivranir o abi musveddesi.

Allah cc abinize hidayet nasip etsin benim babamda olum dosegindeyken bile abimi ozlerdi ama gelmedi gelmedi hanginin hakli oldugundan ziyade bu kadar ara acilirmi o adamcagiz ne kadar uzuluyor ben babamada kizardim niye hala onu dusunuyosun diye....ki abiniz bende beddua hissi uyandirdi yengenizde malesef yakin akraba bazen yedi kat dusmandan beter uzuyor insani uzulmeyin dua edin dipnot eklemek.isterim asla bir.muslumana ne kadar gunah islerse.islessin.gavur kafir.demeyin siz dinden cikarsaniz

Back