xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayh üzüldüm cnm yaa.. hem bi kere numunelere para verilmez ki ne bilim.. ürün satabilmek için ücretsiz verilen seyler bunlr.. kargo bile verilmemesi lazım numuneye..

Valla bazen Öyle Şansızlıklar oluyor ÜzÜlme bu olaydada vardır bİr hayır benimde oldu bugün ptt kargonmu almadı 3 yerine 6 tel ödiycem baya bir zararım oldu birde arkadaştan 3,5 tl masraf kestiler

ptt cok masraf kesiyo ya.. bankalardan yapsanıza işlemlerinizi onlar aynı banka içi almıyorlar biliyorum ama ? neden alamdı ki ptt kargonu??

ups nin taktiği bu galiba. hiç bozukları olmuyor. bende ixora için bozuk para ayırdım çantama. çok tutmuş kargo parası. o paraya krem alırdın ama üzme kendini değişik numunen oldu. neler göndermişler sana?

ixoraya tekrar mesaj yazıcam. numunelerim gelmedi diye.

kızlaaaaaaaar numulerim geldi 1 saat önce 5 bayan 3 erkek parfümü ve 5 tane salyangoz kremi göndermişler. kaydirigubbakcemile2

kızlar 4 gün oldu ixora dan numune isteyeli 5 erkek 5 bayan 5 de salyangoz kremi bugün geldi salyangoz kremi stokta yok demişlerdi ama yinede yollamışlar kokular roll-on şeklinde ve yağ kvamında boynunuzun 2 noktasına sürün mis gibi kokun :)) bana genelde lancome ürülerinden yollamışlar 4 günde geldi valla 3.5 tl kargo parası verdim yurtiçi kargo ile geldikaydirigubbakcemile2

Kızlar ixoradan numunelerim geldi 3 gün önce istemiştim bana 2 hafta sonra gönderebileceklerini söylemişlerdi ama bugün 5 tane kadın 3 tane erkek parfümü ve 5 tane salyangoz kremi geldi, 3,5 lira kargo ücreti ödedim.

Banada geldi en sonunda 5 tane salyangoz kremi,5 tane bayan,3 tane erkek parfüm numunesi...3,5 lira da kargo ücreti..

benim 1ay ı geçti hala yok beni beğenmediler demekki

slm kızlar bn de yeni üye oldum ixoraya.
formu doldurduktan sonra mesaj adresine bi link falan gelmiyo mu?
ne olcak msnimi yazdım ama hiç bişe gelmedi.

bilen varsa anlatsın lütfen (

kızlar banada şimdi geldi biz mailleşmiştik erkek istemediğimi sölemiştim o yüzden 8 bayan parfümü ve 5 adet salyangoz kremi geldi 3,5tl kargo ödedim. gelenler peki kokulardan memnunmusunuz?

bende doldurdum kıslar sositososito
acep hepimize birden yollarlarmı ki ?
paylasan arkadassa tesekkurler :lepi:

kızlar banada şimdi geldi biz mailleşmiştik erkek istemediğimi sölemiştim o yüzden 8 bayan parfümü ve 5 adet salyangoz kremi geldi 3,5tl kargo ödedim. gelenler peki kokulardan memnunmusunuz?
sizede gelmiş siz beğenmedinizmi kokuları.... memnunmusunuz diye sorunca:uhm:
ben çok beğendim poşetin durduğu oda bile çok güzel kokuyo ve kalıcıda
tropical diye bi koku vardı bayıldım ona zemuszemus

bu attığım 3. mesaj hala ortada bişey yok ben okula gideceğim ya ne zaman göndereceklerse artık sini roldum bana gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…