• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana da Gönderdiler 10 taneye Yakın Tester Çok Güzel Kokuyorlar
İstedim 2 gün sonra geldi

ben özellikle salyangoz kremi istediğimi belirtmiştim. salyangoz kremi üretim aşamasında diye mail attılar. 2 hafta içinde göndereceklermiş :)

benimde mailim geldi. 1 hafta içinde göndereceklermiş. heyecanla bekliyorum.
bacağımdan küçükken deri kopmuştu izi kaldı salyangoz kremi işe yarar mı acaba?

ben 2. kez mesaj yolladım onlara bakalım ses yok 3haftayıda geçti pazar günü 1ay olacak benimki galiba gelmecek

kıslar benimki 3 hafta sonra geldi ama salyangoz kremi yoktu
bekleyin göndeririler salyangoz kremi numunesi kalmamış ellerinde yerimseniben
çok ısrar eder mail atarsanız salyangoz kremsiz yollarlar :smiley-cool:

Ben de numune istedikten birkaç gün sonra mail geldi, mail geleli 2 gün oldu bekliyorum parfümleri şimdilik.umarım hemen gelir

kızlar 2 haftayı geçmişti ben numuna isteyeli az önce geldihihoyyyt
ama salyangoz kremi yoktu:1no2:
3 erkek 5 bayan denemesi olmak üzere

aldıktan sonra da bi teşekkür maili falan atmamıza gerek varmı ben alalı baya oluyo hiç bişey yapmadım da :kedi:

cuma günü geldi kızlar banada salyongoz kremi yok ama 5 bayan 3 erkek parfümü 3.5 tl de kargo ama kokularını beğendim ben

parfümler fısfıslı şişede dimi kızlar? (eskiden gelen bir parfüm numunesi küçük cam şişelerdeydi, çok zorlanmıştım)

ve boyutları ne kadar?

parfümler fısfıslı şişede dimi kızlar? (eskiden gelen bir parfüm numunesi küçük cam şişelerdeydi, çok zorlanmıştım)

ve boyutları ne kadar?

:umursamaz: hayır tatlım malesef değil. şu koltuk altıan sürülen tipler varya onun gibi ucunda top varkaydirigubbakcemile2
1 cin parmak boylarındalar:1closedeyes:

hıı anladım canım. onada şükretmek lazım bana gelen şeylerin ucunda top bile yoktu. şişeye parmağımı daldırıp kendime sürüyodum parfümü :D rezillik yani..

kızlar banada 5 bayan 3 erkek parfümü geldi.salyangoz kremi yoktu.ama bence parfüm numuneleri güzel kokuyor.a.sa.

kızlar cok moralım bozuldu
bana bugun 1 hafta içinde rosense den ürünler geldı tamam guzel 5 ml lık tüplerde ama ups kargoya vermısler ve 8.5 kaqrgo parası bıde kargocunun bozugu yoktu 10 lıram gıttı ama sunu dusundum 10 lıraya kendıme koca tüp krem alırdım zaten bı işe yaramadı yane bedavaya gelmedı bana ya el kremlerını doldurmuslar moralım cok bozuk ya

Valla bazen Öyle Şansızlıklar oluyor ÜzÜlme bu olaydada vardır bır hayır benimde oldu bugün ptt kargonmu almadı 3 yerine 6 tel ödiycem baya bir zararım oldu birde arkadaştan 3,5 tl masraf kestiler:(

Back