xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Zqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
158
3
96
34
İstanbul
ixora sitesine girip
iletişim formunu doldurup numune parfüm istediğinizi kargo ücretinin size ait oldugunu belirtiyorsunuz (kargo ücreti 3 tl) 4ü kadın 4ü erkek olmak üzere testerlerde parfüm ve 5 adet salyangoz kremi yolluyorlar kargo ücreti dışında hiç birsey ödemiyorsunuz ben gecen ay istedim gönderdiler 3 gün içinde parfümlerde oldukça güzel ve kalıcı,sizde denemek istersiniz belki diye yazmak istedimopuyorumnanaktan

parfümlerin ve kremlerin boyutlarını merak eden arkadaslar için;

Son düzenleme:
paylaşımın için tşkler bende doldurdum bakalım gelecekmi? ever gelirse güzel bi promozyon bence..merak ettiğim kokuları yazdım..kısa zamanda denemek istediklerimdi..gelsin sizlerede yazarım..sevgiler

önemli değil arkadaslaryerimseniben büyük ihtimalle gelir çünkü isteyen tüm arkadaslarıma göndermişler parfümleri karısık gönderiyorlar bana aynından iki tane gelmişti mesela

paylaştığın için tşkler canım peki seçim yapıyormuyuz yoksa kendileri karışık mı yolluyorlar

Teşekkürler canım , bi sürü para yatırdım Ixoraya
Bedava parfümünede görelim dimi amakaydirigubbakcemile3
Yani inşallah

Teşekkürler canım , bi sürü para yatırdım Ixoraya
Bedava parfümünede görelim dimi amakaydirigubbakcemile3
Yani inşallah

cnm ixora dan memnunmusun gerçi bende istedim numunelerini deneyince anlicam ama bizim oraya açıldı ve fiyatı diğerlerinden daha uygun ve çok fazla boy seçeneği var..

evet mesaj kısmına yazıyoruz ''numune parfüm istiyorum kargo ücreti bana aittir'':icecream: yazmanız yeterli,karışık gönderiyorlar dediğim gibi yani benim aklıma gelmedi su parfümün numunesini gönderin demek bu yüzden bilemicem ama heralde öbürünü yollayan istediğiniz parfümün numunesinide yollar sanırım,yalnız parfümler küçük öyle büyük bisey değil,ama yinede acayip güzel kokuyorlar bir aydır odam buram buram parfüm kokuyor bazılarını kullanmadığım halde...

cnm sana gelen numunelerin isimlerini bizede yazarmısın bizde deneyelim :) 1 aydır odan güzel koktuğuna göre güzel kokular gelmiş olmalı sana

arkadaslarıma gonderdı bana gondermedı ıxora ayrıca 4 tl sanrırım kargo ücreti var arkadaslar

ay ben yazmadım onukaydirigubbakcemile3

numune olarak B245 isteyin kızlar

benden kargo ücreti 3 tl aldılar mesafeye göre almıyorlar bildiğime göre :S

bana gelen kokular B218(bundan 2 tane geldi amor amor sanırım),B166,B200, zaten parfümlerin yanında kitapçıklar geliyor o kitapçıkta bütün numaraların orjinal adları yazıyor,özellikle B166 çok güzel kokuyor

erkek olanları yanımda olmadığından yazamadım

paylaşım için teşekkürler canım bende farklı çeşitlerini denemek istiyorum. mesaj attım.

bana geldi biraz önce,parfümleri daha incelemedim
salyongoz kremide göndermişler

ben de bugün istedim yollarlarsa yazarım ama salyangoz kremini herkes çok beğenmiş bi de anahtarlık yolladıkları da oluyomuş..

nereye mesaj atılıyo kızlar.banada sölermisiniz:1hug: bende atim mesaj:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…