Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ixora olduna eminmisin arkadaşımurunler geldı hıcbırıde bes para etmez bosuna denemeyın derım arkadaslar ben hıc begenmedım, kolonya gıbı kokusu var sulandırılmıs oldugu cok acık bellı oluyor
ixoraya girince iletişim sayfasına tıklıcaksın yukarda çıkıyo orda formslm ben siteye girdim ama üyemi olmamız lazım dolduracağımız formu bulamadım
denemekten bişe çıkmaz süprizzzzzya benim numunelerim gelmedi arkadaşlar yaa napmam lazım mail atsam acaba sonuç alırmıyım ki ???
denemekten bişe çıkmaz süprizzzzz
bana gelen parfümlerin kokuları çok güzel. kargo poşetini açar açmaz mis gibi kokuyor. hatta şişelerini açmadan kokusu elime sinmişti mis gibi. henüz kullanmaya kıyamadım. dolabımda duruyor. şu aralar yoğunum o nedenle cilt bakımımı yapamadım. yapar yapmaz salyongoz kremini kullanmaya başlayacağım.
ixora olduna eminmisin arkadaşım
ya herkes çok beğendi
kolanya gibi kokumu -tatlicadiarzu-
istekler fazlalşınca acaba yetişemedilerde sulandırmaya mı başladılar ki akannehir
Ben de çok beğendim kokular çok güzel ve sulandırılmış gibi değil, gayet yoğunlar.
Bana bgn aft tan tuz ve agız kokusu geciriciler geldi..