xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de bugun 3. mesajımı atmıştım ki sonunda geldiii=) 5 bayan 2 erkek parfümü 5 tane de salyangoz kremi.1 tane daha parfüm paketi var ama içinde parfüm yok boş paket göndermişler dalga geçer gibi

urunler geldı hıcbırıde bes para etmez bosuna denemeyın derım arkadaslar ben hıc begenmedım, kolonya gıbı kokusu var sulandırılmıs oldugu cok acık bellı oluyor

Merhaba arkadaşlar,
Ben ixora'nın satış temsilciliğini yapıyorum. Parfümleri çalıştığım yerde bi çok kişiye sattım ve herkes çok memnun. Tıpkı orjinal gibi kokuyorlar ve diğer açık parfümlere göre çok daha kalıcı. Türkiye'nin neresinde olursanız olun, eğer indirimli almak istiyorsanız bana mesaj atabilirsiniz.

ya benim numunelerim gelmedi arkadaşlar yaa napmam lazım mail atsam acaba sonuç alırmıyım ki ???

bana gelen parfümlerin kokuları çok güzel. kargo poşetini açar açmaz mis gibi kokuyor. hatta şişelerini açmadan kokusu elime sinmişti mis gibi. henüz kullanmaya kıyamadım. dolabımda duruyor. şu aralar yoğunum o nedenle cilt bakımımı yapamadım. yapar yapmaz salyongoz kremini kullanmaya başlayacağım.

canım sen ne kadar verdin kargo parası?

ixora olduna eminmisin arkadaşım
ya herkes çok beğendi
kolanya gibi kokumu -tatlicadiarzu-

evet eminim, kendi gönderimleri, ben daha öncede açık parfüm çok aldım kullandım ama bu resmen kolanya gibi ve hiç kalıcı değil sulandırılmış belli

istekler fazlalşınca acaba yetişemedilerde sulandırmaya mı başladılar ki akannehir

sanmam çünkü numunelere daha çok dikkat etmeleri gerekir bence insanlar ona göre alım yaparlar ama bunun orjinalide böyledir eminim

Ben de çok beğendim kokular çok güzel ve sulandırılmış gibi değil, gayet yoğunlar.

herkese farklı kokuları gonderiyolar benimkiler tam bir fiyasko hepsi daha önce defalarca açık parfüm kullanan bii olarak bu ürün için yorumum bu arkadaşlar

Bana bgn aft tan tuz ve agız kokusu geciriciler geldi..

banada 3. mesajdan sonra anca geldi ama saolsunlar 10tane bayan 3tane erkek 6tanede krem yollamışlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…