xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
be telefonla aradım suan gelmıyormuş siteyı takıp edın dedı kız off yaa ilk sayfaları okuyunca nasılda umutlanmıştım((

ixoranın parfümleri nasıl?kullananlardan yorumlar bekliyorum.memnun musunuz kızlar?

harika 1 yıl önce bana gelmişti bazı kokularına bayılmıştım. çok kalıcıydı numuneleri. ama salyangoz kreminin etkisini bilmiyorum sadece çok gusel kokuyodu :)

yaa o numunelere kargo ücreti vermeye değmez bence, zaten bir iki sürüşte bitçek ne gerek var git beğendiğin bi kokuyu al sonuçta açık parfüm zaten ne kadar pahalı olabilir ki...

ben de burada yazılanları okuyup geçen cuma günü ixoradan parfüm numunesi istedim bugün elime ulaştı ama pek hoşuma gitmedi çünkü ixora cimrileşmiş parfümleri önceki gibi küçük şişelerde değil tek kullanımlık paketlerde gönderiyorlar ayrıca salyangoz kremi de yok onun yerine kalem ve anahtarlık var kalemi ve anahtarlığı ne yapayım bir de bir parfümden iki tane göndermişler ondan zaten evde iki şişe vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…