xora'dan bedava numune Parfm

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zqe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de dün söyledim bakalım ne zaman gelicek :))

Az önce mail adresimi kontrol ettim bana da bilgi msjı gelmiş.. Mesaj da :

Merhaba,

Numune talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. Bazı numuneler üretim aşamasında olduğu için

Kargo gönderiminiz bir hafta içinde gerçekleştirilecektir.

Son düzenleme:
Ben de 1 hafta önce söyledim ve beklemekteyim...

paylaşımın için teşekkürler bende şimdi istedim bakalım göndereceklermi kampanya 31.10.2009 tarihine kadar geçerlimiş

Ayın 21. de söylemiştim bugün geldi süprizzzzz 2 erkek 3 bayan parfümü ve 3 tane de salyangoz kremi geldi.. Birazdan kokular konusun da ki yorumumuda yaparım:enbuyukkk: Konuyu açan arkadaşıma da çook teşekkür ediyorum...a.s.

bana da bu gün geldi 5 adet parfüm numesi ve 3 adet salyangoz kremi
B271 - B106 - E207- B073- E008

E008 KOKUSU HOŞ eşime vercem bakalım beğenecekmi
B271 FENA DEĞİL BU ÜÇ KOKU ARASINDA (BAYAN)

ama kokular bana biraz şekerli geldi, belki diğer numuneler daha iyidir sizlerde bi deneyin
bu arada salyangoz kremini merak ediyorum, doğum sonrası ve öncesi çatlaklara ii geliyormuş
mutlaka deniycem..

Bana da aynı kokular gel di

B271 (REVNAK - ÇİÇEK - İXORA) bana erkek kokusu gibi geldi sürdükten sonra da fikrim değişmezse nişanlıma vercem :)
B073 (HOT COUTURE- MEYVE - GİVENCHY) sabun kokusunu anımsattı çok iğrenç değil ama bir parfümcüye gittiğimde seçiceğim kokuda değil.. Yine de kullanılır..
B106 NAOMİ CAMPBELL - ÇİÇEK) ehh idare eder kıvamın da.. çok sürülürse insanı boğacağı kanaatindeyim.. ( zaten naomi campbell de sevmezdim)

ERKEK
E0008 AQUA DI GİO MAN - AROMATİK - ARMANİ) Bu kokuyu ben de beğendim.. Nişanlım benim beğendiğim şeyleri beğenir zaten :))
E207 hakkın da hiç bi bilgi bulamadım ama çok boğucu bir kokusu var ama kokusu çikolata mı desem karemel mi desem vanilyamı bi türlü karar veremedim..Bu kokuyu da kullanır çünkü daha önce böyle bi numunesi vardı sonuna kadar kullanmıştı. Yanındakilerde buralarda çikolata fabrikası var galiba fisfisfis diyip kara kara düşünüyorlarmışkaydirigubbakcemile3
Salyangoz kremlerine gelince şimdi cildim de herhangi bir leke olmadığı için kullanmayı düşünmüyorum iler de küçük bir operasyon geçircem o yara izi için saklamayı düşünüyorum..

Kokuları bir kaç gündür deniyorum ama sürdükten yarım saat sonra kokudan eser yok

kızlar bana da mail geldi.1 hafta içinde gönderilecektir diye. kızlar nasıl parfümler çok mu ufak kaç ml geldi size

canm esans şişeleri olurya aynı onlar gbı yani normal tester boyutundan büyük onlar göndermezse ben gönderrim size:)

Bana 2. si geldi sakın kazayla 2. kez yazmayın ben 3 kez yazmıştım 3. sü gelmesin diye artık ixora ya bilgi msjı attım, bu bilgi msjına parfümler hakkında bilgimi de verdim ve teşekkür ettim. 2. si bugün geldi normal testerlerden büyük ama kokular öyle ahım şahım değil kalıcılık konusunda da yarım saatten fazla kalmıyor bence..

valla bır haftanın ıcınde yolladılar bana yanlıs ısın tuhaf kısmı hep kullandıgım kokuları secmısler :) orjınalıyle kıyaslama fırsatım oldu boylece kokular hos fakat her acık parfum gıbı sona kalan eksı bır alkol kokusu ...yıne de kullanılabılır dıe dusunuorum fakat tazelemk gerekıyor bır kac saatlık perıyodlarda

bana da bugün geldi naomi champel ve bruberys weekende bi daha vardı adını unuttum 2 de erkek kokusu denedim bakalım kalıcımı...

kızlar bana da bugün geldi naomi champel,hot couture,revnak, erkek olanlar berbat ama.bayanlardan çok hoşuma gitmediki. 3 tane de salyangoz kremi.

çok ağır kokular çokta kalıcılar sevgilim hiçbirini beğenmedi yaa:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…