Zeynep,gelmedi bu gece..:26:
balkonda oturdum.orası benm küçük cennetim..sizce de öyle değilmi?
87 liyim ben 24ü bitiriyorum :2: koyuuu bir başak burcuyum, 11 eylül
tamam tatlım:)
bende 24+2yim
ve koç burcuyum bende.
öptüm görüşürüz canım
Neyse canım sorun nette olsun.Ben başka bir sıkıntı olmasından endişelenmiştim.Şükür bir şey yokmuş...o kadar içim gitti ki,aranızda olmak için.ama bu netteki arızadan iki gündür giremiyorum.pazar gecesi saat 4..yeni girebildim.o da uzun bir müşteri hizm.tek.yardımıyla.bu sefer kayda aldılar.ceza ödemeden aboneliğimin iptali için..
cuma gecesi gelinim oğlumun yanına gitti.pazar günü onu yolcu ettikten sonra oğlumla nette görüşecektik..eşimide hazırladım.ama bağlantı yok..sinirden öldüm.bir ay dışarı iznide yok.eşimin ne hale geldiğini tahmin edersiniz.hergün bu saatlerde bağlanacaksam..
büyük umutlarla bu sunucuya girmştim.ama o da foss çıktı.birde tüm paketin yarısını kendi reklamlarına gitmiş..
Bayıldımmmm..Çok güzel;insanın içini açar böyle güzellikler.....YENACIĞIMA katılıyorum balkonu güzelleştiren ilk etken sensin....
Günaydın çıtır hatun kısmısı..:) Güzel bir hafta diliyorum hepimize...
Dün bende giremedim pek yoğundum kaynım giller vardı yimeğe..:)))
zeynepçim nasıll güzel bir balkon öyle, asıl balkonu güzel yapan senin varlığın..
Yasafatın dediği gibi kahve içmek ve kahve eşliğinde deriiin sohbetler etmek ne güzeel olurdu...
Çok doğru söylüyorum,çok güzelsin,çok cicisin çiçeklerle bütünleşmişsin..
Allah sana da uzun ve mutlu ömür versin...Ne kadar gençsiniz maaşallah...Özendim valla....
Kimbilir ne güzel mamalar yaptın misafirlere...Ellerine sağlık....
Ben de pazar günü giremedim...
YENA; yazın denk ...............
Eşimin çok eski bir arkadaşı vefat etti.Bodrum 'da yaşıyorlardı.Sabah gidip akşam döndük...
Allah uzun ömürler versin.....
Doğum gününde artık hiç unutulmayacak bir gün oldu..Amarikadaki olaylar yüzünden;keşke çok iyi bir olayla unutulmaz olsaydı;tek iyi olay senin doğmuş olman....
kaşmir hoşgeldin bacım:)) napıyon? nasılsın???
Hoşbuldummm :) çook iyiyim güzel bi gün geçirdim :89: sen nasılsın?
çok sevindim canım çok iyi olduğuna:)) neler yaşadın acaba bugün çok merak ettim???
bende iyiyim şükür canım, teşekkür ederim:)
birazcık uzun hikaye ama
cumartesi annemle alışverişe çıkmıştık, carrefour dan aldığımız pastalar ekşi çıktı çok üzüldük ,ben de mail yazdım müşteri hizmetlerine..Bugün aradılar özür dilediler, MarmaraForumdaki gıda mühendisiymiş arayan beyfendihatamızı telafi etmek istiyoruz dedi, ben okuldayken bizim eve gelmiş elinde 2 paketle
birinde pasta varmış, diğeri kırmızı kalpli ambalaj kağıdına sarılı bişeymiş annem sormuş bu ne fln, merve hanıma özel hediyem demiş(1 kilo kadar profiterol çıktı )
sürekli ben gıda mühendisiyim, merveyle konuştuk ona da söyledim bi sorun olursa beni arayın, cep numaram var fln demiş
annem de takılıyo işte hayırlı olsun fln diye
okuldan da kaçmadım bugün o yüzden mutluyum