- 20 Mayıs 2009
- 5.778
- 202
- 63
hmm çok :78: şimdi 101 im..şubat ayında 106.2ydim
Olsun hiç üzülme.Çok gençsin kolayca vereceğine eminim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm çok :78: şimdi 101 im..şubat ayında 106.2ydim
Olsun hiç üzülme.Çok gençsin kolayca vereceğine eminim....
İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Kızçene başarılar diliyorum.Yolu açık olsun inşallah....Ben uyumaya gidiyorum artık....
İyi geceler hanımlar...
İyi geceler teşekkür ederim sohbetiniz için
İyi geceler canım.Allah rahatlık versin.Kızçene başarılar diliyorum.Yolu açık olsun inşallah....
Biz teşekkür ederiz katıldığın için..Her gece bekleriz uygun oldukça gel canım.Biz her gece buradayız genellikle....Sen de gel beraber eritelim yağlarımızı....
Şimdilik iyi geceler...Allah rahatlık versin....
İnşallah en kısa zamanda hayalindeki gibi bir ev;zevkine göre mobilyaların olduğu bir yuvan olur;ve içinde sevgiyle çarpan iki yürek tabii...İNŞALLAH....
800 gr ne ki...Sen çabucak verirsin onları.Daha yağ olmamıştır bile;ancak midendeki fazlalıktır...Eğlenmene çok sevindim;hepimize arada bir lazım böyle kurtları dökmek...merhaba bayanlarrrr gunaydınlarrrrrr
dun gezımız vardı sırketce cooook eglencelıydı tum kurtlarımı doktum dondun ama ne yazıkkı 800 gr artıyla dondum:18:ama dert etmıyorum cunku kaslarıma depolandı kalorıler kaslarımı calıstırırsam bugun erır gıderbende hemen yuruyeyım barı bugun 10 km yurumeyı planlıyorum bıdakı dıyetısyen randevuma 100 kg olarak gıtmek ıstıyorum ıyısallah 2 lı kılolarıda gorurum
İyi pazarlar canım...Her zaman bekleriz...Gelirsen seviniriz....İyi dileklerin için çok teşekkürler...topik tam eşime göre
5 ayda 20 kilo aldırdım kendisine şuan 110 civarı
sitenin cinsiyet kısıtlaması olmasaydı kesin üye olsun diye baskı yapardım
onun adına size katılablr mym
diyetlerinizde azim ve başarı, saglıklı bi hayat, fit birer vücut diliyorum hepinize
iyi pazarlar!
İyi pazarlar canım...aminnn aminn ne güzel dilekler
iyi pazarlar
herkese selam
bu aralar yine yoğunluktan düzenli takip edemedim forumu ben yine.......
BEYZUŞ ABLACIM 1-2gündür forumu düzenli tekip edemeyince bebekleri daha yeni gördüm ben.
ayyyy süperler yaaaaaa
ben hiç bu kadar çeşit ve güzel bebeği bir arada görmedim.
seninki tam harikalar diyarı olur:)))
bebekleri bi gördüm aşık oldum hemen hepsine
çok teşekkür ederim fotoğraflar için,
emek verdin, ellerine yüreğine sağlık ablacım benim, çok saol
seninkiler bendede omuş olsa; onları üşenmeden hergün severim ben yaaa:)
işte ilgi, sevgi meselesi buda değilmi? :))
Meyra;
Umarım hoşuna gitmiştir....Bazıları yeteri kadar net olmamış.Makinayı ayarlayamamışım....Yine de bir fikir vermiştir...
bebekler çok şekermiş benim sarı saçlı, yeşil gözlü bi bebeğim vardı pembiş elbisesini de çok severdim..adı meyra ydı yıllarca onunla uyudum :81:
hımmm meyramıydııı:)))
sen mi koymuştun adını? evetse neden meyra koydun?:))
evet ben koymuştum annem şaşırmıştı nerden duydun bu değişik ismi diye :) en az 15 yıl öncesinden bahsediyoruz bi yerden duymuşum demek çocukken her şeyi duyarız ya farklı ,narin bi isim bence
evet bencede narin bi isim canım:) :)))
yaş nedir senin? ve burç?
kızlar bende şimdi tarçınlı süt yaptım kendime, onu içiyorum şuan....
böyle şekersiz, tarçınlı ve soğuk sütte çok süper oluyormuş
sanki şekerli bişeyler içiyormuşum hissi verdi bana, belki şekerli içecek ihtiyacım olduğunda şekerli içecek yerine bu beni idare edebilir??? denicem bunu
87 liyim ben 24ü bitiriyorum :2: koyuuu bir başak burcuyum, 11 eylül