evet evet ben de şaşırdım :)) ama annem de karşısında takım elbise-pardesü giyimli yağmurdan sucuk gibi olmuş genç bi adamı görünce küçük çapta şok geçirmiş
hıhım ben İstanbul/Bakırköy deyim..bize yakın yeni bi avm açılmıştı da avrupanın en büyüğü diyolar artık ne kadar doğru yada gerekli bişey diyemicem :26: ordaki carrefourdan kaynaklı bi komedi durumu
teşekkür ederim.çiceksiz bir dünya düşünemiyorum.çok güzeeeeel
dışarısı yemyeşil, tam benlik:)
ben de burda hayat buluyorum.
çiçekler zaten ilk göze çarpanlar, çok güzeller çiçeklerin hepside......
gözüm gönlüm açıldı
ben sana diyorum.yazın bir hafta sonu kaçamağı yap..masallah canım ne guzel bır balkonun var cıdden rahatlatıyor bakanı sımdı orda olup damla sakızlı turk kahvesı ıçmek vardı
sağol canım.o senin güzel yüreğin..yalnız çiçeklerim çok istilaya uğruyor.bazan saksısıyla alıp götürenler var.buraya uymayan bir iki diken var.ben olmadığımda köküyle gülü bile söküyorlar...Günaydın çıtır hatun kısmısı..:) Güzel bir hafta diliyorum hepimize...
Dün bende giremedim pek yoğundum kaynım giller vardı yimeğe..:)))
zeynepçim nasıll güzel bir balkon öyle, asıl balkonu güzel yapan senin varlığın..
Yasafatın dediği gibi kahve içmek ve kahve eşliğinde deriiin sohbetler etmek ne güzeel olurdu...
Çok doğru söylüyorum,çok güzelsin,çok cicisin çiçeklerle bütünleşmişsin..
haydi havalarısınınca gelin.kahveler benden..zeynep ablacım çok güzelmiş çiçeklerin içim açıldı walla
Neyse canım sorun nette olsun.Ben başka bir sıkıntı olmasından endişelenmiştim.Şükür bir şey yokmuş...
Değiştir canım sen net bağlantını;epey canını sıkmaya başladı...Yazık eşine üzüldüm;bekleyip bekleyip hayal kırıklığı yaşamış....
Bayıldımmmm..Çok güzel;insanın içini açar böyle güzellikler.....YENACIĞIMA katılıyorum balkonu güzelleştiren ilk etken sensin....
canım arkadaşım.o sizin her şeyi güzel gören yüreğiniz.neyse yazın buluştuğumuzda gerçeğini görünce,hayal kırıklığı olmasın..
Kimbilir ne güzel mamalar yaptın misafirlere...Ellerine sağlık....
Ben de pazar günü giremedim...Eşimin çok eski bir arkadaşı vefat etti.Bodrum 'da yaşıyorlardı.Sabah gidip akşam döndük...Geç saatte girdim ama doğal olarak kimseler yoktu.....
YENA; yazın denk gelse de ikimiz aynı zamanda gidebilsek ve Zeynebin balkonunda hep birlikte kahveleri tokuştursak ne güzel olur....
birazcık uzun hikaye ama
cumartesi annemle alışverişe çıkmıştık, carrefour dan aldığımız pastalar ekşi çıktı çok üzüldük ,ben de mail yazdım müşteri hizmetlerine..Bugün aradılar özür dilediler, MarmaraForumdaki gıda mühendisiymiş arayan beyfendihatamızı telafi etmek istiyoruz dedi, ben okuldayken bizim eve gelmiş elinde 2 paketle
birinde pasta varmış, diğeri kırmızı kalpli ambalaj kağıdına sarılı bişeymiş annem sormuş bu ne fln, merve hanıma özel hediyem demiş(1 kilo kadar profiterol çıktı )
sürekli ben gıda mühendisiyim, merveyle konuştuk ona da söyledim bi sorun olursa beni arayın, cep numaram var fln demiş
annem de takılıyo işte hayırlı olsun fln diye
okuldan da kaçmadım bugün o yüzden mutluyum
teşekkür ederim.çiceksiz bir dünya düşünemiyorum.
ben sana diyorum.yazın bir hafta sonu kaçamağı yap..
sağol canım.o senin güzel yüreğin..yalnız çiçeklerim çok istilaya uğruyor.bazan saksısıyla alıp götürenler var.buraya uymayan bir iki diken var.ben olmadığımda köküyle gülü bile söküyorlar...
haydi havalarısınınca gelin.kahveler benden..
ne güzel olur..inşallah gerçekleşir..
evet evet ben de şaşırdım :)) ama annem de karşısında takım elbise-pardesü giyimli yağmurdan sucuk gibi olmuş genç bi adamı görünce küçük çapta şok geçirmiş
hıhım ben İstanbul/Bakırköy deyim..bize yakın yeni bi avm açılmıştı da avrupanın en büyüğü diyolar artık ne kadar doğru yada gerekli bişey diyemicem :26: ordaki carrefourdan kaynaklı bi komedi durumu
Arkadaşlar ;kusuruma bakmayın 2 gündür gelemiyorum....
Memleketten kuzenim ve eşi geldiler.Eşi özel bir bankanın müfettişlik sınavlarına girdi.Yatılı bende kaldılar...Bu nedenle gelemedim;ama yarından itibaren burada ve +90 da birlikteyiz canlarım.Görüşmek üzere...
ne bırı profiterol mu dedı bayılırım ....buyuk magzalar boyle sıkayetlerde mutlaka hatalarını duzeltıyor ve hedıyeler veıyor bende mıgrosu sıkayet etmıstım koftelerının tarıhı gecmıs dıye hemen degıstırıp hedıye cekı vermıslerdı
azcık daha zayıflayayım mayokınımı alıp gelıyorum beke benı zeynepcımmmm
evet canım.ben bütün yaz uğraşıyorum.emek veriyorum.ama kış için gittiğimde bir şey bırakmıyorlar.komşular dikkar ediyorlar ama..ne yapsınlar nöbet mi tutsunlar..Merhaba,
BEYZUSÇUM başınız sağolsun canım...Eşin nasıl üzülmüştür şimdi,allah rahmet eylesin...
İki gündür burası bayağı yağmurlu..
başınız sağolsun..allh geride kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler versin.
Zeynepçim habersizmi alıyorlar çiçekleri?eğer öyleyse çalıyorlar yani...Ne kadar ayıp ve günah...
Merhabalarrrr Nasılsınız hanımlar:79:
ahhh ben bu pembiş patileri yerimm