Xl muhabbetler

evet evet ben de şaşırdım :)) ama annem de karşısında takım elbise-pardesü giyimli yağmurdan sucuk gibi olmuş genç bi adamı görünce küçük çapta şok geçirmiş

hıhım ben İstanbul/Bakırköy deyim..bize yakın yeni bi avm açılmıştı da avrupanın en büyüğü diyolar artık ne kadar doğru yada gerekli bişey diyemicem :26: ordaki carrefourdan kaynaklı bi komedi durumu

internet bağlantısı gitti 10dkdır, yeni geldi.
bende yatıyım artık canım, öpüyorum, tekrar görüşürüz...
iyi geceler canım...

teşekkür ederim.çiceksiz bir dünya düşünemiyorum.
masallah canım ne guzel bır balkonun var cıdden rahatlatıyor bakanı sımdı orda olup damla sakızlı turk kahvesı ıçmek vardı
ben sana diyorum.yazın bir hafta sonu kaçamağı yap..
sağol canım.o senin güzel yüreğin..yalnız çiçeklerim çok istilaya uğruyor.bazan saksısıyla alıp götürenler var.buraya uymayan bir iki diken var.ben olmadığımda köküyle gülü bile söküyorlar...
zeynep ablacım çok güzelmiş çiçeklerin içim açıldı walla
haydi havalarısınınca gelin.kahveler benden..

ne güzel olur..inşallah gerçekleşir..

ne bırı profiterol mu dedıbayılırım ....buyuk magzalar boyle sıkayetlerde mutlaka hatalarını duzeltıyor ve hedıyeler veıyor bende mıgrosu sıkayet etmıstım koftelerının tarıhı gecmıs dıye hemen degıstırıp hedıye cekı vermıslerdı

azcık daha zayıflayayım mayokınımı alıp gelıyorum beke benı zeynepcımmmm

Merhaba,

BEYZUSÇUM başınız sağolsun canım...Eşin nasıl üzülmüştür şimdi,allah rahmet eylesin...

İki gündür burası bayağı yağmurlu..

Zeynepçim habersizmi alıyorlar çiçekleri?eğer öyleyse çalıyorlar yani...Ne kadar ayıp ve günah...

Bende kızıın bebekliğinde primaya şikayet mektubu göndermiştim...ÖZür mektubu ve bir paket bez göndermişlerdi..:)))
bayağı işimize yaramıştı o dönem..:)

Mrblar hanımlar , bu akşam erken uğradım

Nasılsınız?

Tüketici haklarına saygı duyan firmaları seviyoruz ailece

Arka bahçemiz bugün pek ıssız..:26:

Arkadaşlar ;kusuruma bakmayın 2 gündür gelemiyorum....
Memleketten kuzenim ve eşi geldiler.Eşi özel bir bankanın müfettişlik sınavlarına girdi.Yatılı bende kaldılar...Bu nedenle gelemedim;ama yarından itibaren burada ve +90 da birlikteyiz canlarım.Görüşmek üzere...

ÖZledim ama seni...

azcık daha zayıflayayım mayokınımı alıp gelıyorum beke benı zeynepcımmmm[/QUOTE]

tamam bekliyorum..bu gidişle çok uzk bir hayal değil!afferim sana..

evet canım.ben bütün yaz uğraşıyorum.emek veriyorum.ama kış için gittiğimde bir şey bırakmıyorlar.komşular dikkar ediyorlar ama..ne yapsınlar nöbet mi tutsunlar..

uyyy yesinler bu kedişiii.......
zaten böyle bulundukları kabı doldurmayı, ordada uyuyup kalmayı çok severler bu kediler
muzip hayvanlar gerçekten kediler:)))

bi keresinde biz bildiğimiz hortumla evin içindeki çeşmeye takarak balkonumuzu yıkamıştık, sonrada babam hortumu yuvarlakça sardı koydu ortaya kaldıralım yerine diye.
10dk sonra bi baktımki bizim kedi bizim yerde duran yuvarlak halde sarılı hortumun içindeki boş daireye kıvrılıp yerleşmiş uyuyo:))))
birde poşetlere girmekte bizim kedinin favorileri arasındandır mesela
mesela burdaki kedi gibi:)))

Merhabalarrrr Nasılsınız hanımlar:79:

ahhh ben bu pembiş patileri yerimm

bezuuuş ablaaa ..topik yapmışız böylee hiç haberimiz yok ama.....

ben buldum amaaaaaaa...

hayırlı olsun ablacıım topiğin....:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…