Xl muhabbetler

asumanzeynep,nasılsın canım...KIzların nasıl..??bizim yarın deneme sınavımız var dersanede..

iyi geceler kızlar yatmadan size uğrayım iyi geceler deyim dedim kızına da başarılar canım Allah yardımcıları olsun benim kızım iyice bıktı şu sınavı atlatsak bi hayırlısıyla Allahtan küçük kız kurtardı yoksa ikisi birden çok zor olacaktı size iyi muhabbetler güzeller görüşmek üzere Allah a emanet olun

İyi geceler asumanzeynep..

Sınava girecek kardeşlerime de anne-babalara da Allah kolaylık versin..:81:

Son düzenleme:
vücut alışınca zor dönüyomuş eski haline bunu yaşayıp öğrenmek sinir bozucu oldu benim için ama kıpırdamak lazım :)

düzeldim mi ?

Evet düzeldi..

nihat doğanı kurtarmak güzelmiş yeni gördüm Haluk Levent i özlemişim yahu daha sık görsek keşke

Haluk Levent çok iyi bir ses, ama yaptığı hatalar onu gözden ve popüllelirlikten düşürdü..

hit olduğu dönemler konserine gitmiştik aman aman ne isdihamdı..:)))

Son düzenleme:

İyi geceler......

Son düzenleme:
Evet düzeldi..

Haluk Levent çok iyi bir ses, ama yaptığı hatalar onu gözden ve popüllelirlikten düşürdü..

hit olduğu dönemler konserine gitmiştik aman aman ne isdihamdı..:)))

Haluk Leventin kızı çok şeker maşallah :)

canım annem beni 7-8 yaşlarımda götürmüştü sanırım...çok korkmuştum ilk konser görüşümdü, saç boyu kısa kimse yoktu çocukken korkutucu oluyo

Kötü bir ilk tecrübe olmuş....Oldukça küçük yaştaymışsın;korkman çok doğal...O yaşlarda kalabalıktan bile korkar çocuk...

Ben uyumaya gidiyorum artık....

İyi geceler hanımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…