Xl muhabbetler

Yok canım salonuma koyacağım.....Bahsettiğim odaya salondaki tv ve altlığını koyacağım.Koşu bandım salonda duruyor onuda arka odaya geçireceğim için tv gerekli kesinlikle....
Yeni eşyalarını güle güle kullan canım...Çok güzel mobilyalar var...Benimkilerde yaklaşık 11 yıllık.Koltuklarımın yüzlerini kaplatmak istiyorum.Öyle sağlamlar ki döşetmek yenisinden pahalı bile olsa kıyamıyorum....Döşetmeden önce eski ve yeni hallerini eklerim ama epeyce bir zaman sonra döşetebilirim....En azından yaz geçer;belki sonbahara.....

İyi fikir tv.izlerken yürümek daha az sıkıcı olur..:)

Mobilya yüzü değiştirmek gerçekten ne kadar pahallı öyle...Biz buraya taşınırken koltukta aldık ama benim diğerleri artık dökülüyodu dikip duruyordum..:)

Ben eski muhitimi arkadaşlarımı,komşularımı çok özlüyorum..:KK43:

Hımmmmm ben seni istanbulda sandıydım...:) Seninki nerde peki..??

Ayy araştırmacı gazeteci gibi oldum..:KK1:
işte çaktırma biraz da ondan buralardayım:KK66: burada yükseği makine üzerine yapıyor ingilizce sınavları var geçebilirse kadro şansı olacak. denizli antalya ısparta derken yaklaştık birbirmize valla napçam bilmiyorum her haftasonu bizimkiler çağırıyo, ilerde artık yok bizde sıra muhabbeti olacak. uzaklara kaçmayı düşünüyorum:)
Allah iyiliğini versin.
Çok güldüm;ama sana değil.Kendi çocukluğumu hatıtladım.Annemden dayağı yeyince hemen uyurdum;ama asla dayağımı yerken kaçmazdım.Direk gibi dikilirdim annemin karşısına.Şimdi konuşuyoruz annemle bu dayak mevzularını da o da diyor ki senin kazık gibi dikilip suratıma dik dik bakman çok komik olurdu ;gülmemek için kendimi zor tutardım ve sırf bu yüzden ablandan daha az dayak yedin...Allahtan az yemişim...Bence çok yedim de.....

:KK60::KK60: ay allahım kardeşim de öyleydi gülmekten gevşerdim hemen. dikilir ne hakkın var beni dövmeye derdi, bi hakkım yok canım istiyo derdim "hayır ama yaşın büyük diye miiii" dedikçe ben gülmemek için arkamı dönerdim. şimdiki gibi ergendir, şiddete hayır, bunalım munalım yok allah ne verdiyse saç baş girişiyoduk:KK1:

zamanın acıları şimdinin komedisi olabiliyor o da bi garip ya neysee:)

Tercihin hangi kahveden yana...Nes mi,türkmü.??

Türk kahvesi severim canım...Yaptım bile......Haydi beraber olsun....Sefamız olsun;ferah kahvelerimiz olsun.Afiyet olsun....:KK68:
Ay iftar duası gibi oldu....

Son düzenleme:
oh oh afiyet olsun. ben en pratiğinden nescafe yaptım içtim gitti bile:KK68:

yatıyorum artık yarın sabah biraz işim var erken kalkayım. sevgiler olsun güller diyarından:KK61:

Allah iyiliğini versin.
Çok güldüm;ama sana değil.Kendi çocukluğumu hatıtladım.Annemden dayağı yeyince hemen uyurdum;ama asla dayağımı yerken kaçmazdım.Direk gibi dikilirdim annemin karşısına.Şimdi konuşuyoruz annemle bu dayak mevzularını da o da diyor ki senin kazık gibi dikilip suratıma dik dik bakman çok komik olurdu ;gülmemek için kendimi zor tutardım ve sırf bu yüzden ablandan daha az dayak yedin...Allahtan az yemişim...Bence çok yedim de.....

Bende çocukluk anımı anlatayım..evimizin balkonunda çok aralıklı parmaklık vardı akşam olup sokaktan eve gelince eve gitmeyip hala oynayan çocukları izlemek için kafamı parmaklığın arasından sokar çocukları izlerdim..bir gün nasıl olduysa kafamı çıkaramıyorum Allahım nasıl acıyor birde korktum ağlayarak anneme sesleniyorum annem beni öyle görünce kafa balkonun dışında bir kızdı ..bir taraftan kafamı tutmuş çekiyor bir taraftan popoma,sırtıma allah ne verdiyse patlatıyor ayy nasıl canım yanmıştı hiiç unutamıyorum..:)

ay bi dakka ya canımı çektirdiniz:KK61: ben de bi kahve içicem o zaman:)

oh oh eşyalarınız da hayırlı olsun. valla öğrencilikten öyle bıktım ki bir an önce işe girip ev düzmeyi hayal ediyorum. demirleri sökülen bi kanepede yatıyorum:KK50:

İnşallah en kısa zamanda hayalindeki gibi bir ev;zevkine göre mobilyaların olduğu bir yuvan olur;ve içinde sevgiyle çarpan iki yürek tabii...İNŞALLAH....

İyi fikir tv.izlerken yürümek daha az sıkıcı olur..:)

Mobilya yüzü değiştirmek gerçekten ne kadar pahallı öyle...Biz buraya taşınırken koltukta aldık ama benim diğerleri artık dökülüyodu dikip duruyordum..:)

Ben eski muhitimi arkadaşlarımı,komşularımı çok özlüyorum..:KK43:
Kıyamam sana canım benim.Oldukça da uzak bir semte geldin değilmi ;eski semtine göre...Zamanla burada da ahpabların olur ama ;eskilerin yerini tutmuyorlar...
işte çaktırma biraz da ondan buralardayım:KK66: burada yükseği makine üzerine yapıyor ingilizce sınavları var geçebilirse kadro şansı olacak. denizli antalya ısparta derken yaklaştık birbirmize valla napçam bilmiyorum her haftasonu bizimkiler çağırıyo, ilerde artık yok bizde sıra muhabbeti olacak. uzaklara kaçmayı düşünüyorum:)

:KK60::KK60: ay allahım kardeşim de öyleydi gülmekten gevşerdim hemen. dikilir ne hakkın var beni dövmeye derdi, bi hakkım yok canım istiyo derdim "hayır ama yaşın büyük diye miiii" dedikçe ben gülmemek için arkamı dönerdim. şimdiki gibi ergendir, şiddete hayır, bunalım munalım yok allah ne verdiyse saç baş girişiyoduk:KK1:

zamanın acıları şimdinin komedisi olabiliyor o da bi garip ya neysee:)

Biz ablamla hiç dövüşmezdik..Usluluktan değil tabi.Anamızın korkusundan valla bir girişirdi Allah yarattı demezdi.Haydi gelsin arkasından uyku....:KK60::KK60::KK60:

Bol muhabbetli geceler hanımlar:KK3:

xl ı görünce bi çekim hissettim, bikaç gündür sessiz sakin izliyorum:78: 2xl,bekar bi kıza da yer var mı :kk77:

oh oh afiyet olsun. ben en pratiğinden nescafe yaptım içtim gitti bile:KK68:

yatıyorum artık yarın sabah biraz işim var erken kalkayım. sevgiler olsun güller diyarından:KK61:
İyi geceler canım.Allah rahatlık versin...
Bende çocukluk anımı anlatayım..evimizin balkonunda çok aralıklı parmaklık vardı akşam olup sokaktan eve gelince eve gitmeyip hala oynayan çocukları izlemek için kafamı parmaklığın arasından sokar çocukları izlerdim..bir gün nasıl olduysa kafamı çıkaramıyorum Allahım nasıl acıyor birde korktum ağlayarak anneme sesleniyorum annem beni öyle görünce kafa balkonun dışında bir kızdı ..bir taraftan kafamı tutmuş çekiyor bir taraftan popoma,sırtıma allah ne verdiyse patlatıyor ayy nasıl canım yanmıştı hiiç unutamıyorum..:)
Hey Allahım bu kadar olur.Ben de komşunun penceresindeki parmaklıklara sokmuştum kafamı.Sırf zevk için,nasıl bir zevkse.Ablam zorla çıkarmıştı.Geçen gittiğimde Ablam;senin kafa attığın evi mütahite verdiler yıkıldı;artık başka ortamlara bakarsın demezmi....
Zeynep,gelmedi bu gece..:26:

Evet canım bu gece yok.Belki misafirleri falan vardır;yoksa tam geliş saati onun....

xl ı görünce bi çekim hissettim, bikaç gündür sessiz sakin izliyorum:78: 2xl,bekar bi kıza da yer var mı :kk77:

Hoşgeldin canım..:KK71:
.Ne demek yerimiz geniş...:))

2XL Olarak bundan kurtulmak için birşeyler yapıyorsan onları da paylaşabilirsin canım.Ben 3XL olarak yıllardır uğraşıyorum...İnşallah olacak.....Hep birlikte diyetimizi ve sporumuzu yapar burada da paylaşırız istersen....

tek gece kuşu ben değilmişim sevindim :KK64: bi taraftan okan bayülgene bakıyorum bi taraftan buraya :)

asumanzeynep,nasılsın canım...KIzların nasıl..??bizim yarın deneme sınavımız var dersanede..

2XL Olarak bundan kurtulmak için birşeyler yapıyorsan onları da paylaşabilirsin canım.Ben 3XL olarak yıllardır uğraşıyorum...İnşallah olacak.....Hep birlikte diyetimizi ve sporumuzu yapar burada da paylaşırız istersen....

vücut alışınca zor dönüyomuş eski haline bunu yaşayıp öğrenmek sinir bozucu oldu benim için ama kıpırdamak lazım :)

Canım,yazın minicik okumakta güçlük çekiyorum..

Ben de ben de.......

düzeldim mi ?

X