Tabiki annesi babası atılmaz ama flörtkende aynı seyleri yaptı yeni evliliğimizide rezil ettiği için benim ailem bnu yapmış olsaydı tepkimi koyar gerekirse bir sene görüsmezdim sonra gidip görüsmek isteyince hayır dicek insanlar değiller eşimde bnu biliyo ama bana tm öyle yapcam cok sıkıldım demesine rağmen beni burda bu şekilde bırakıp şuan orda olması çok kötü gerçektenEsinizden nasil ailesiyle muhattap olmayacaginin garantisini isteyebilirsin ki? Kimse kimse icin ailesinden vazgecmez sen cok fazla sey istemissin. Iyi o zaman senin oglunda baskasinin kizi icin senden vazgecsin. Bastan sacmalik. Az gorus ama kotu sen olma. Hakliyken haksiz olmussun.
Milletin terbiyesizligiyse bunu o aile dusunsun sen degil. Basbas bagirmaniz cok gereksiz. Buna mudahil olmaniz da gereksiz. Terbiyesizlikse bunu esiniz dusunsun. Bagirdiniz da cok mu iyi oldunuz. Biraz dusunerek hareket edin bence. Ailem ne kadar kotu olsa da elin kizi gelip siz terbiyesizisiniz siz midesizsiniz derse hadi guzelim begenmiyorsan kapi orada derim. Kimse ayyy askim esim sen cok haklisin demez. Sen der misin? Kendin demeyecegin seyi neden baskasindan isterki insan?
Ben kendim yapamıcağım seyi kimseden istemem zaten eşim dahi olsa