X=kaynana Y=kayınbaba x+y=????

Esinizden nasil ailesiyle muhattap olmayacaginin garantisini isteyebilirsin ki? Kimse kimse icin ailesinden vazgecmez sen cok fazla sey istemissin. Iyi o zaman senin oglunda baskasinin kizi icin senden vazgecsin. Bastan sacmalik. Az gorus ama kotu sen olma. Hakliyken haksiz olmussun.

Milletin terbiyesizligiyse bunu o aile dusunsun sen degil. Basbas bagirmaniz cok gereksiz. Buna mudahil olmaniz da gereksiz. Terbiyesizlikse bunu esiniz dusunsun. Bagirdiniz da cok mu iyi oldunuz. Biraz dusunerek hareket edin bence. Ailem ne kadar kotu olsa da elin kizi gelip siz terbiyesizisiniz siz midesizsiniz derse hadi guzelim begenmiyorsan kapi orada derim. Kimse ayyy askim esim sen cok haklisin demez. Sen der misin? Kendin demeyecegin seyi neden baskasindan isterki insan?
Tabiki annesi babası atılmaz ama flörtkende aynı seyleri yaptı yeni evliliğimizide rezil ettiği için benim ailem bnu yapmış olsaydı tepkimi koyar gerekirse bir sene görüsmezdim sonra gidip görüsmek isteyince hayır dicek insanlar değiller eşimde bnu biliyo ama bana tm öyle yapcam cok sıkıldım demesine rağmen beni burda bu şekilde bırakıp şuan orda olması çok kötü gerçekten

Ben kendim yapamıcağım seyi kimseden istemem zaten eşim dahi olsa

Yazık sana üzülüdüm seviyorsun eşini , sevdiğin için de birsürü fedakarlık yapmışsın ama kimse anlamamış. Eşin bile!. Eşin yaptığı hatanın farkına varıp ta gelirse sana affet ama asla kayınvalidenle aynı eve gitme. Ayrı ev kurun ve eşinizin ailesine asla yaklaşmayın mesafeli olun , karışmayın yorum yapmayın hiçbirşeylerine. Eşin istediği zaman gitsin görüşsün vazgeçmez ailesinden siz mesafeli olun.Eşine de fazla güvenme kendini hiçe sayacak kadar fedakarlık yapma.

Zaten eşimin şuanki tepkkisinin de bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Annenle babanla birdaha asla muhattap olmam evimede gelip gidemezler dediğim için ağrına gittiğini söylemişti sanırım yalnız kalmaktan korkuyor.
Benm ailemde bu tarz bi sorun yaşadı ve biz babannemlerle direk ilişkimizi kopardık evimize kimse gelip gitmez o taraftan ama babam ayda bir gider annesini görür gelir.
Oda çok geç anladı ama anladı.
Sanırım eşimden de bunu bekledim anlamasını babam gbi geç olmadan senelerimizi daha da eziyet haline getirmeden böyle aile olmaz deyip en azından beni onlardan koparmasını bekledim buda onda şok yarattı

Herkesin evi yurdu ayri olmali arkadas keske bastan hayir deseydin. Ama is icten gecmis sen hakli olarak patlamissin ve esin de senin arkanda durmamis. Sünepe kocalardan rabbim uzak tutsun. Birak bekle bakalim neler olacak? Gorelim. Ama o adam o aile oldugi surece senin yuva yuva olmaz

Evet kv ve 3tane kardesine 8aydır ben bakıyorum harçlıklarını eşim veriyo ama 8aydr da babaları bi tane onla görüsüp kv tarafından görüstürüldüler
Canım bence ayrıl çünkü yaptığın jiç bir fedakarlığın kıymeti bilinmemişç maalesef midesi çok geniş bir aileye düşmüşsün.. eşinde onlardan ne bekleyebilirsin ki??

Evet bu saatten sonra ayrılmaktan başka çarem yok zaten beni karısı olarak görseydi gelirdi daha garklı olurdu aylardır
Rabbim kimseyi böyle imtihan etmesin
Teşşekkür ederim herkese fikrini beyan ettiği için

baştan kabul ettiğin için %100 suçlu sensin.. hiiiç bulaşmayacaktın.. eşin de x+y den beter.. denklemin çözülemeyen ayağı o bence. bu rezilliğe seni dahil etmeye çalıştığı için. hiç dönme.. bekleme de.. aynı evde oturmasanız da, senin evliliğine uzaktan her türlü müdahalede bulunabilecek potansiyel var onlarda. velhasıl eş denklemi çözülmeden sana huzur haram.. eşin adam olacak önce, kendi evliliğine ve yuvasına saygı duyup herkesi kendi hayatına uğurlayacak

X'e KV Y'ye KP yazaydın da yazayı keşke 3 sefer baştan almasaydım neyse olan olmuş. Bence de aileni dinle. Eşin iyi bir insandır orasını bilemem ama anasının ağzına bu kadar bakıyorsa alsın anasını tepe tepe kullansın töbe töbe

Sana boşan ya da boşanma diyemem yasadıklarını elbet bir sen bilirsin.. Biz sadece anlattıklarından anlamaya çalısırız.
Tek bildiğim kendinden ödün verme hiçbir şartta.
Nasıl ki gelin kv evine girince ev ev üstüne olmazsa onlar da sizin eve geldiğinde ev ev üstüne olmaz. Ha geçici olur gelirler kalırlar aile büyüklerimiz başımızın tacı. Ama eşinizin ailesi problemli ve çözülecek gibi değil.
Siz bu durumda İlk önce kendinizi sonra evliliğinizi düşünün bence..

Muhtemelen ileride bu hikayedeki x sen y kocan olacak. Bunu gercekten istiyor musun?

Hayır tabiki istiyorum ve gidişatımızı onlara benzettiğim için burdakilerden de fikir almak istemiştim yakında boşanma davasını açıcam zaten babama alıştırarak anlatmaya çalışıyoruz ailecek dediğim gbi detayları bilmiyor
:KK43:

matematikten nefret ederim
x y yi görünce okuyamadım
oysaki konu tam benlikti
kv kp:KK70:

X