X=kaynana Y=kayınbaba x+y=????

Sen barışırsan kaynanandan ne farkın kalacak kardeşim kimseye kolay kolay boşan demem ama senin kocanda iş yok maalesef daha beter olursun şimdi anasını tutan ilrdede tutar asla değişmezler ailen daha çok üzülür sen gidersen ne yapacan gidipte kovulup geri gelince iyimi olacak

Evet haklısınız çoğunuz eşimin davranışlarındaki tutarsızlığa değinmiş
1.si çok severek evlendim ailemi karsıma aldım en başından evlnme bnlar pis aile demiştiler
Şimdide bu vaziyette ailemin evinde beklemek ve haklı çıkmaları çok zor gerçekten Rabbim kimseye yaşatmasın.
2.si eşim kavgalarımız sonrası bana herzaman sen haklısın kurtulcam annemden çıkarcam hayatımızdan onlar yüzünden psikolojim cok bozuk bi taraftanda cocuklar için en doğrusunu yapmaya çalısıyorum vicdanım rahat değil ama senide çok seviyorum
Deyip duruyordu aylardır.
Annesi ile babası barışmadan 5dk öncesine kadar çok mutluyum gidiyolar snunda baş başa kaldık diyen adam nasıl olurda bnları yapar benim onun için yaptıklarıma karsın.
Çok ağırıma gidiyor çokkkk:KK43:

Seni anlıyorum yuvanda yıkılsın istemiyorsun ama sadece senin istemenle olmuyo ailen haklı çıkmış olabilir ama knlar senin yüzüne vurmadığı sürece kafana takma hepimiz ne hatalar yapıyoruz bazen eşler bile affetmiyo ama ana baba öyle mi yapıyo. Kaç aydır ayrısınız hiç mi aramadı

Seni anlıyorum yuvanda yıkılsın istemiyorsun ama sadece senin istemenle olmuyo ailen haklı çıkmış olabilir ama knlar senin yüzüne vurmadığı sürece kafana takma hepimiz ne hatalar yapıyoruz bazen eşler bile affetmiyo ama ana baba öyle mi yapıyo. Kaç aydır ayrısınız hiç mi aramadı

2haftadır ayrıyız ve hiç aramadı
O taraftan da kimse aramadı zaten aramasınlarda ailesinden bi beklentim yok
Sadece dha 8aylıkken boşanma fikri ve yaşadıklarım of gerçekten Allahım kimsenin başına vermesin böyle insanlar

Onlar şuanda nasıl tepki veriyorlar o önemli. Arkandakarsa ki anne baba önce senin mutluluğunu düşünür, sende kendini düşün.

Annem ağlayıp duruyo durumumdan dolayı biz böyle şeyler görmedik çünkü çok rezil hissediyorum durumumu
Babamın ise işin detaylarından haberi yok yani eşimin beni eve bıraktığını ve ailesi o evden taşınana kadar gelmiceğini söyledim ama sormaya başladı seni neden görmeye gelmiyo eşin diye anlatıcam onada detayları yakında

Ya ben ayrılacak elle tutulur birşey göremedim..Yani şöyle evet eşiniz saçmalıyor ve gercekten size haksızlık etmiş ama bunlar duzelmicek şeyler degil eger seviyorsaniz.yalniz ben sizin kv bize olan tutumunuzu hiç olgun bulmadım.niye kadın kocasına gidiyor diye bukadar kendinizi yiprstiyorsunuz ve müdahil oluyorsunuz.gitsin zaten göreceği var kadının sen niye karisiyorsun.

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum snde arama sakın belki kafası dank eder olurda barışma gibi bişey olursa şartlarınıda koy. Anası babası barıştımı kesin

Annem ağlayıp duruyo durumumdan dolayı biz böyle şeyler görmedik çünkü çok rezil hissediyorum durumumu
Babamın ise işin detaylarından haberi yok yani eşimin beni eve bıraktığını ve ailesi o evden taşınana kadar gelmiceğini söyledim ama sormaya başladı seni neden görmeye gelmiyo eşin diye anlatıcam onada detayları yakında
Anlatın paylaşın her detayıyla. Onlarda eminimki öyle bir aileye sizi göndermek istemeyecektir.

Bu durumları önceden bilmiyormuydu aileniz nasıl izin verdiler. Akraba evliliğinde zaten baştan 1-0 yenik başlatıyor evliliklerde..

Allah yardımcın olsun çok zor bi durum snde arama sakın belki kafası dank eder olurda barışma gibi bişey olursa şartlarınıda koy. Anası babası barıştımı kesin

Amin hepimizin yardımcısı olsun.
Bende sizin dediğinizi yapıp beklemeyi onları o evden çıkarıp bana geleceğini düşünmüştüm çünkü barıştırmadan önce öyle demişti kendisi
Anası babası kesin barışmıs ve ev arayıp benm evimden gitcekmiş duyduğuma göre ama sıkıntı şurda orda eşimide dolduruyolardır eminim evden giderkenki uslubum dan dolayı çünkü baya küfürler ettim sinir krizi gbi bişey geçirdim ayların birikintisi kendimi tutamadım

Anlatın paylaşın her detayıyla. Onlarda eminimki öyle bir aileye sizi göndermek istemeyecektir.

Bu durumları önceden bilmiyormuydu aileniz nasıl izin verdiler. Akraba evliliğinde zaten baştan 1-0 yenik başlatıyor evliliklerde..

Evde sürekli bi huzursuzluk vardı ailem yanıma gelmek istedikçe hep bahaneler uydurdum işte ders çalısıyorum yok evde misafir var gibi olmadı ayda bir kendim gittim yanlarına anlamasınlar diye inanın annem 3kez gelmedi evime ama
Ailecek psikoljileri bozuk olduğundan kendi akrabalrıda evimden çıkmadı

Bi süre daha bekle onlar gitsin gitmese bile eşin yanlız kalınca düşünecek çok zamanı olur valla seviyorsa gerçekten unutulur söylenenler üzülme sinir anı herşey olur der sineye çeker ama baktın ki ses yok boşanmaktan başka seçeneğin olmaz belki boşanma evraklarını görünce anlar

Ya ben ayrılacak elle tutulur birşey göremedim..Yani şöyle evet eşiniz saçmalıyor ve gercekten size haksızlık etmiş ama bunlar duzelmicek şeyler degil eger seviyorsaniz.yalniz ben sizin kv bize olan tutumunuzu hiç olgun bulmadım.niye kadın kocasına gidiyor diye bukadar kendinizi yiprstiyorsunuz ve müdahil oluyorsunuz.gitsin zaten göreceği var kadının sen niye karisiyorsun.

Ben zaten barışması için aylardır konusuyorum eşimle böyle olcağını biliyordum.
Kızmamın nedeni evimde kalıp ekmeğimi suyumu içip bana sürekli soğuk davranıp üstüne eşimi doldurması ve sürekli onun yüzünden planlarımızın aksamasıydı.çünkü benle başbaşayken sürekli o adamdan bahsedip niyetini belli etmişti ama eşimin evde bişeyleri vurup kırmasından kadının gidişi uzadı uzadıkçada benim onla olan sorunum arttı.
En güzel zamanlarımı bana bu şekilde yaşattığı için bu öfkem ona karsı

Bende bi süre daha beklemeyi düşünüyorum ama bu süre ne kadar olmalı onu hiç bilmiyorum:KK43:
Sizce daha ne kadar beklemeliyim ?
Onunda şuan söylediği sey işte benim küfür edip üzerine yürümem sürekli annesine karsı onu doldurmusum vs vs kuzeniyle görüştüm psikolojisi çok bozuk oda anlıcak ailesinin ne mal oldugunu az kaldı sabret diyo ve bana ilettikleri yazdıklarım

Ben zaten barışması için aylardır konusuyorum eşimle böyle olcağını biliyordum.
Kızmamın nedeni evimde kalıp ekmeğimi suyumu içip bana sürekli soğuk davranıp üstüne eşimi doldurması ve sürekli onun yüzünden planlarımızın aksamasıydı.çünkü benle başbaşayken sürekli o adamdan bahsedip niyetini belli etmişti ama eşimin evde bişeyleri vurup kırmasından kadının gidişi uzadı uzadıkçada benim onla olan sorunum arttı.
En güzel zamanlarımı bana bu şekilde yaşattığı için bu öfkem ona karsı
Her ne olursa olsun ben içindeki öfkeyi kusmayi adet haline getirmis ve sabırsız bir model gördüm.kadinin yaptıklarını onaylamıyorum ama eşinizi annesi ve siz çok yipratmissiniz bence.Öncelikle sakin olmayı bilmelisiniz.esiniz şuan ne yapacağını bilemez bir halde ve kafa dinlemek istiyor biraz zaman verin.Geri döner ama biraz sürer sabredin.dua edin inş.sonucta koskoca bir yuva kurulmuş bu kadar kolay mı hemen bosanmak..Dua edin hayırlı gunlerdeyiz Allah yardımcınız olsun.yuvaniza huzur getirsin inş.

Merhabalar biraz uzun olacak k.bakmayın ama çok kötüyüm fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle kaynana:X
Kayınbaba:Y

Eşimle üniversite döneminde tanıştık ve uzun bi süre flört sonrası bu yıl evlendik. Flört sırasındada kavgalarımızn nedeni %90ailesiydi.Gelelim konumuza benim Y pisliğin teki azgın tekedir Xi defalarca aldatmış şiddet küfür hepsi var benim eşimde evin en büyüğü sürekli annesine sahip çıktı defalarca arkasında durup 2ni boşamaya kalktı 3kardesi var hep onlar yüzünden aile büyükleri barıştırdı.Son olarak biz resmi nikahı kıydık düğün yapcaz Y başladı ben bu adamla 1dk daha evli kalamam beni gene aldatıyor komsular görmüs felan velhasıl doğru çıktı şiddette var eşime yalvardı beni bu sefer kurtar söz birdaha barışmıcam bu adamla diye

Eşim Y yi sildi doğal olarak onun akrabalrınıda ve annem kardeşlerimle korkar beraber aynı evde kalalım mı 1sene diye teklif etti bende kadına acıdıgımdan kabul ettim maddi olarakta herşey eşimin üstünde diye.(düğünümüz hepsi kötüydü x bana hep soğuk davrandı eşimde farkındaydı soruncada yaşadıklarım psikolojim deyip durdu.)

Gel gelelim etmez olaydım balayından geldik kadın Y ile msjlaşıyo. Eşim bağırdı kızdı neymiş çocukları içinmiş.

8aydır aynı evdeyiz bigün gülmedi kadın bana zaten beni istemiyodu ortak akrabayız flört ederkende çok ayırmaya çalıştı oğlunu doldurdu ama sevdiğimiz için evlendik.8ay boyunca evde sürekli kavga kardeslerimi görüstürme o adamı sil dedikce X tmam dedi haklısın oğlum deyip ağladı eşimi kandırdı gene aynı şeyler baktım anlamıyo bende artık kadınla muhattap olmamaya bana davrandığı gibi soğuk davranmaya başladım. Ama eşimlede hergün kavga ettik barıştır bak bizim yuvamız yıkılcak dedikce yok olmaz o benm anam millete bakamadı dedirtmem o adam çok kötü aynı şeyleri gene yapar olmaz dedi şiddet bile uyguladı bana kimseye anlatamadım bende sürekli kızdım kendime ben böyle bi aileyi haketmiyorm diye neyse arada çok şey var

En son yaşadığımız

X eşime beni dolduruyo işte bu kız bana surat asıyo ben barışcam Y ile senin yuvan bozulcak.baktıki eşim dediğim doğru o benle annesi için kavga ederken annesi bunu deyince çok kötü oldu birdaha asla arkasında durmam nasıl anam varmıs beni rezil etti herkese diye.sonra Y eve geldi aile büyükleri felan tm barısın dediler çünkü X in benimde yuvamı huzursuz ettiğinin farkındaydı hepsi sonra bende yanlarına gitmedim ama benim eşim hep anasına bakar bekarkende böyleydi işte ben sürekli söyleyerek gözünü açmaya başlamıstım benim safa teklif etmesinlermi Y benim kurulu düzenime gelip oturcakmıs ben o adamın elini öpüp baba dicekmişim adamdan tiksiniyorum benim aileme bana demediğni bırakmadı biz ayırmısız onu X den neyse tam boşanmalrı olcak nafaka alcaz aylardır maddi sıkıntıdayız derken kadın hop hiçbişey olmamış gbi barıştı. Bende rezilsiniz öyle olmaz rezillik deyip bağırdım çağırdım siz tükürdüğünüz yüze bakarsınız ben bakmam defol evimden dedim Xe ve eşimin üzerine yürüdüm hala pasif erkek olup beni tutmuyosun bide o pis adamlamı oturtcaksın felan neyse kavga çıktı ben annemin evine gidiyorum dedim eşimin bana dediği gidersen git surda 1sene olmadı annem senin yüzünden gidiyo kardeslerimin düzeni var sen onları kovamazsın oldu

Ve kpss sınavından önce annemlerin yanına geldim kızlr ne arayan ne soran sınava bile o kafayla girdim emeğimin içine ettiler hergün ağlama krizlerindeyim kimsede aramıyo o taraftan eşim her yerden silmiş beni

Oruç gelsin dedim 2hafta bekledim hala bi adım yok ailem boşan bu rezil aileden kurtul diyo sizce ne yapmalıyım
Hiç bir muhabbette boşanma taraftarı olmadım ancak barışırsanız aynı şeyleri yaşayacakmışsınız gibi bir his var içimde.bu hengameye dayanabilecekseniz bir ömür bekleyin ve barışın...hakkinda hayırlısı olsun.

Konuyu okurken sürekli X,Y yazida gecerken hep yukari bakma geregi duydum kim kim diye baya kafam karisti :işsiz:

konuya gelirsek esinin yasadigi seylerde kolay degil kim kimi nasil kabul etmis hic karismasaydin

kendini sucun yokken haksiz durumuna soktun..

Esin belki kafani dinleyip dönmeni bekliyordur zaman tanimak icin, sen en iyisi bosanmaya karar verdim gibi laflar et

arayip anlarsin onunda kararini..

Size saygı duymayan koca müsveddesinden ve mide bulandırıcı ailesinden en kısa zamanda kurtulmanızı öneririm. Yazık etmeyin kendinize. Aileniz sizi bunun için doğurup büyütmedi.

X