• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🏃‍♀️70'lerden 50'lere🏃‍♀️

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canlarım. Bugün tartı sonucum beni çok mutlu etti ♥️♥️♥️ 57.500 .
Geçen hafta 58.700 dü.
1.200 vermişim ♥️ darısı sizlere güzel haberlerinizi bekliyorum🥰
Maşallah, süpersiniz :KK9: :KK9: :KK9:
Kilo Bildirimi:
Haftaya Başlangıç :88.3
Güncel kilo :86.3
Fark:2 kg

***Bu tartı sonucuyla dıyetımde 28 günde 6.7 kg vermiş oldum.. Diyetisyen bu listelerle 1 bucuk ayda 6-8 kg arasında vermeni bekliyorum demişti. Hedefi tutturup mahcup olmayacağım için ayrıca mutluyum :) Daha nice 6 kilolalara veda etmeye :KK70:
***Kaçamak günüm geldi. Bu akşam mı? yarın oglumun arkadasının dogum gununde mı istediklerimi yesem kararsızım :)
Maşallahhhhhh süpersiniz. Ne güzel sonuçlar böyle :KK9::KK9::KK9:
Geçen hafta tartılıp aldığımı görünce bir miktar üzülmüştüm bu hafta moral oldu
Geçen hafta: 68.3 kg
Bugün: 67.2 kg
Fark: 1.1kg :KK73:
süpersiniz, tebrikler :KK9::KK9::KK9:
kilo bildirimim
baslanginc kilom 68.9
bu hafta 70.4
fark +1.5 kilo😢😢
haftaya güzel olur inşallah ❤️
Hoşbuldumm 😍 ben başlasam mı yaa
Taŕtıldım
Smoothie yapıp geliyorumm
gel gellll ❤️
Kendini tanıtır misin 😊
Bir de baslangic kilonu ve hedefini söylersen💚

Tamam canim nasıl rahat edeceksen❤️ ama sıkma canını o kadar kilo vermissin kalanini da verirsin olabiliyor böyle zamanlar iste

Afiyet olsun aslim lahmacun zaten yiyorum ben bildiğim kadarıyla sıkıntı olmuyor 1 tane. Zaten dengelemissin öyle olsa bile💚

Afiyet olsun canım.

Ooo tebrik ederim balım belliydi zaten🥳🥳

Olsun canım önemli degil bi kısmını hemen atarsın zaten ödem muhtemelen. Kalanını da bu hafta dikkat eder atarsın.

Afiyet olsun canım spor da çok güzel

Çok iyi balim tebrikler 🥳🥳
Bence doğum gününde 🤣 millete hava atarsın çok yiyorum ama kilo veriyorum diye😝🤣🤣

Oo tebrikler balım çok iyi🤩 5lere digru gidiyorsun
:KK36:
Kilo Bildirimi
Gece hafta: 71.3
Bugün: 70.9
Fark:400 gr
Maşallah civcivimmmm:KK9::KK9::KK9:
Kızlar ben artık pazartesileri de tartilcam buraya yazmam herhalde de. Çünkü haftasonu kaçırıyorum ondan iyi veremiyorum bence.
Pazartesi günü tartilinca kacamak yapma ihtimalim cok düşer.

Bugün de kacamak yok :stop:

Menü yazmazsam siz de beni uyarın lütfen. Bilin ki orda bi kaçamak dönüyordur :KK70:
:sinirli::cool::KK4:
Ballarım hepinizi tebrik ediyorum, gayet güzel kilolar verdiniz🌺🌸🌹🌼
Alıntılarımda bir sürü mesaj hala yazılmayı beklediği için kilo bildirimlerini ekleyemedim. Aklımda kaldığı kadarıyla ortaya karışık yazacam artık :)))

Lisbetim ❤1,5 ayda vereceğin 6-7 kiloyu 28 günde verdiğin için seni ayrıca tebrik ediyorum 😍 Bence de kaçamağı doğum gününde yapman daha mantıklı 😜

Humakaser ❤ canım sende çok güzel gidiyorsun, maşaallah, 1 kilonun üzerinde 😊

Sudansebepcim ❤ Sende 1 kiloyu geçmişsin, maşaallah diyorum, takdir ediyorum😊

Burc, balım ❤ lütfen artı gelmen moralini bozmasın, son 2 günlük menünü de okumuştum, öyle kilo alacak gibi de değildi, geçici bir ödem durumu olabilir, wc durumun nasıl bilmiyorum. Azimle devam, inanıyorum ki haftaya güzel bir eksiyle geleceksin 🙏

Hemdemim❤ senin bildirimi görmedim mi acaba, niye hatırlayamadım 🙈 Bi lahmacunu hatırlıyorum 😅

Bu kısmı -+400lere ayırdım :KK70:

Leydicim ❤ Senin 400 gr vermen herhalde benim 2 kg vermeme eşdeğerdir, az kilona rağmen gayet güzel bir eksi, çok tebrik ediyorum seni😍

Sarı Civcivim 💛 Enişte beyin tüm abur cubur sabotajlarına rağmen, krizlere rağmen eksiyle geldin, seni de çok tebrik ediyorum balım 😘 Bende -400 ile daima yanındayım biliyorsun :)))

SebastianÇizkekim ❤ Tekrardan hoşgeldin balım 😘 +400 fazla bir rakam değil, sen aklına koyarsan belki 2 günde bile atarsın onu :))

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Merhaba
Geçen hafta 57.4
Bugün 57.00
Fark - 400 gram

Tebrikler :KK9::KK9::KK9:

Ballarım hepinizi tebrik ediyorum, gayet güzel kilolar verdiniz🌺🌸🌹🌼
Alıntılarımda bir sürü mesaj hala yazılmayı beklediği için kilo bildirimlerini ekleyemedim. Aklımda kaldığı kadarıyla ortaya karışık yazacam artık :)))

Lisbetim ❤1,5 ayda vereceğin 6-7 kiloyu 28 günde verdiğin için seni ayrıca tebrik ediyorum 😍 Bence de kaçamağı doğum gününde yapman daha mantıklı 😜

Humakaser ❤ canım sende çok güzel gidiyorsun, maşaallah, 1 kilonun üzerinde 😊

Sudansebepcim ❤ Sende 1 kiloyu geçmişsin, maşaallah diyorum, takdir ediyorum😊

Burc, balım ❤ lütfen artı gelmen moralini bozmasın, son 2 günlük menünü de okumuştum, öyle kilo alacak gibi de değildi, geçici bir ödem durumu olabilir, wc durumun nasıl bilmiyorum. Azimle devam, inanıyorum ki haftaya güzel bir eksiyle geleceksin 🙏

Hemdemim❤ senin bildirimi görmedim mi acaba, niye hatırlayamadım 🙈 Bi lahmacunu hatırlıyorum 😅

Bu kısmı -+400lere ayırdım :KK70:

Leydicim ❤ Senin 400 gr vermen herhalde benim 2 kg vermeme eşdeğerdir, az kilona rağmen gayet güzel bir eksi, çok tebrik ediyorum seni😍

Sarı Civcivim 💛 Enişte beyin tüm abur cubur sabotajlarına rağmen, krizlere rağmen eksiyle geldin, seni de çok tebrik ediyorum balım 😘 Bende -400 ile daima yanındayım biliyorsun :)))

SebastianÇizkekim ❤ Tekrardan hoşgeldin balım 😘 +400 fazla bir rakam değil, sen aklına koyarsan belki 2 günde bile atarsın onu :))
Hemdemim ben yarın sabah bildirim yapacağım. ❤️ Civcivim bana izin verdi :cool:
13 Ocak Cuma Bildirimi

Geçen Cuma 73.8
Bu Cuma 73.4
Fark - 400 gr
civcivimle pek bir orantılı olmuş. Yarın benim de aynı olması muhtemel :KK71:

13 Ocak Cuma

Sabah 11:00
1 biberli omlet
5 zeytin
1 küçük pankek
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel

13:00
Türk kahvesi

16:00
1 bardak kefir
6 çilek

19:00
1kase yoğurt
1 ıspanaklı gözleme

Su: 1litre şu an için akşam içmeye devam ediyorum
Adım:3317
Afiyet olsun canım. Sabah pankek neyse ama aksam gözleme olmasa daha iyi olurmuş.
İlk menun ama zaten😊 zamanla düzelir eminim❤️
Haftalık spor hedefi 50.000 adım ve 8 mil leslie koydum 😍
Kilo hedefi de 1 kg koydum 😇
Hadi hayırlı olsun balim🤩

Hemdemim ben yarın sabah bildirim yapacağım. ❤️ Civcivim bana izin verdi :cool:
Estağfurullah ne izni balım sayfa hepimizin sayfasi :KK60:
civcivimle pek bir orantılı olmuş. Yarın benim de aynı olması muhtemel :KK71:
Haha hadi bakalım biraz daha zorlasak sayfayi 4lü citirlar diye değiştircez:D

13 Ocak Cuma Menüm

Sabah
11.00 karışık omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, kılbiber, çay

Ara 12.30 Türk kahvesi, 1 kuru erik,1 ceviz
Ara 14.00 1 bardak ayran, 1 portakal
Ara 16.00 2 galeta

Akşam 17.30 1 kase mercimek corbasi, 1 dilim ekmek, 4 kaşık kapuska, 3 kasik yogurt
Ara 18.30 Türk kahvesi, yarım avuç leblebi

Spor; 32 dk eliptik bisiklet
Toplam adım 10.885
Su; 2 lt

13 Ocak Cuma Menüm

Sabah
11.00 karışık omlet, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, kılbiber, çay

Ara 12.30 Türk kahvesi, 1 kuru erik,1 ceviz
Ara 14.00 1 bardak ayran, 1 portakal
Ara 16.00 2 galeta

Akşam 17.30 1 kase mercimek corbasi, 1 dilim ekmek, 4 kaşık kapuska, 3 kasik yogurt
Ara 18.30 Türk kahvesi, yarım avuç leblebi

Spor; 32 dk eliptik bisiklet
Toplam adım 10.885
Su; 2 lt
Civcivim menüde reforma gitmiş 😍Sporun da çok güzel, 41 kere maşallah diyeyim mi :))) Neredeyse bugün bende kapuska yapacaktım bilmediğim için yarına bıraktım. Telepatik güçler işbaşında, bir de tarifini verse :)))

13 Ocak Cuma

Sabah 11:00
1 biberli omlet
5 zeytin
1 küçük pankek
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel

13:00
Türk kahvesi

16:00
1 bardak kefir
6 çilek

19:00
1kase yoğurt
1 ıspanaklı gözleme

Su: 1litre şu an için akşam içmeye devam ediyorum
Adım:3317
Afiyet olsun canım, ilk menün başlangıç için iyi bence 😊 Belki kalori olarak zayıflamanı sağlayabilir fakat aynı kalori ile daha kaliteli de beslenebilirsin. Özellikle pankek, gözleme, reçelden dolayı ağırlık karbonhidrata kaymış olsada deneme/ısınma süresinde hepsi düzene girecektir👌

Birde 8/16 saat dikkatimi çekti, denk mi geldi yoksa aralıklı oruç mu yapacaksın?

Hayırlı sabahlar kızlar dünkü menümü haber vereyim
  • sabah 10:00 erik suyu
  • öğlen 12:30 bir dilim tam buğday ekmeği tahin ve pekmez
  • ikindin 14:00 türk kahvesi ve bir adet incir
  • aksam 18:30 4 5 kaşık pirinç pilavı yanında da bir acuc tavuk sote . Ve salata
  • akşam 20:00 bir bardak yeşil çay
Adım sayım ise 1040 filandi bol bol su içtim canım çektikçe
Herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum. İyi hafta sonları beybiler. bugün 2 haftanin ardına neredeyse ilk kez tam buğday ekmeği yedim dunki açlık orucumdan sonra aşırı derecede canım tahin istedi. Dünün ödülüydü♥️

Merhaba canım kadınlar dün öyle yorgundum ki ve kaçamak da yapmıştım tabii menü yazmak istemedim. Yeni bir günden günaydınlar diyorum ve bu günü kaçamaksız dengeli geçirmek dileğiyle
Günaydın canım güzel bir gün olsun inş💪🤩

Hayırlı sabahlar kızlar dünkü menümü haber vereyim
  • sabah 10:00 erik suyu
  • öğlen 12:30 bir dilim tam buğday ekmeği tahin ve pekmez
  • ikindin 14:00 türk kahvesi ve bir adet incir
  • aksam 18:30 4 5 kaşık pirinç pilavı yanında da bir acuc tavuk sote . Ve salata
  • akşam 20:00 bir bardak yeşil çay
Adım sayım ise 1040 filandi bol bol su içtim canım çektikçe
Herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum. İyi hafta sonları beybiler. bugün 2 haftanin ardına neredeyse ilk kez tam buğday ekmeği yedim dunki açlık orucumdan sonra aşırı derecede canım tahin istedi. Dünün ödülüydü♥️
Afiyet olsun canim bunu hakettin😬 tahin ben de çok severim🤩

Afiyet olsun canım, ilk menün başlangıç için iyi bence 😊 Belki kalori olarak zayıflamanı sağlayabilir fakat aynı kalori ile daha kaliteli de beslenebilirsin. Özellikle pankek, gözleme, reçelden dolayı ağırlık karbonhidrata kaymış olsada deneme/ısınma süresinde hepsi düzene girecektir👌

Birde 8/16 saat dikkatimi çekti, denk mi geldi yoksa aralıklı oruç mu yapacaksın?
Aralıklı oruç yapmaya çalışıyorum diyeyim😅 aralarda yiyorum tabi

Evet ya benim karbonhidratım çok mesela bugün sabah tost yedim kepek ekmeğine yaptım ama tostu😅 tam listeyi akşam yazarım

Gün içinde daha çok proteine sebzeye odaklanayım

Back