- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #1.541
Kesinlikle öyleAynen öyle yaşlandığında ağlayacak omuz bulmayıncada pişman olmasın herşey zamanında gerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle öyleAynen öyle yaşlandığında ağlayacak omuz bulmayıncada pişman olmasın herşey zamanında gerek
Canım bizimkiler için hangi şehirdeler demektense hangi ülkelere dağılmışlar demek daha doğru taaaa avustralya Melbourne`de bile dayım teyzem kuzenlerim var
Almanyaya dönecek olursak benim akrabaların geneli Stuttgartta konuşlanmış vaziyette
Ama ben Nürnberg yakınında bi köydeyim
Canım bizimkiler için hangi şehirdeler demektense hangi ülkelere dağılmışlar demek daha doğru taaaa avustralya Melbourne`de bile dayım teyzem kuzenlerim var
Almanyaya dönecek olursak benim akrabaların geneli Stuttgartta konuşlanmış vaziyette
Ama ben Nürnberg yakınında bi köydeyim
Canım ben Stuttgartta dilimAaa benimde yanlis degilsem biri Stuttgartta tanisiyorsunuzdur belkide :)) Insallah bir seyler kaparimda bu topikten ogrenirim gelistiririm :)
Württembergteymis kiz bizimkiii :)) Heycanlandim sen Stutgart yazincaa :))))
ich kann auch helfenAaa benimde yanlis degilsem biri Stuttgartta tanisiyorsunuzdur belkide :)) Insallah bir seyler kaparimda bu topikten ogrenirim gelistiririm :)
Hallo, seit wann bist du in Deutschland?ich kann auch helfen
Meın name Beril
İch wohne münchen
Ich bin in Berlin in welt gekommen. Bis 14 jahre in deutschland gelebt. Danach 24 jahre in türkeı gewohnt. Letzte jahr bin ıch wıeder zürüch gekommenHallo, seit wann bist du in Deutschland?
Wo wohnst du ?Hallo, seit wann bist du in Deutschland?
Ich wohne in der nähe von Nürnberg:) und du?Wo wohnst du ?
MünchenIch wohne in der nähe von Nürnberg:) und du?
Fährst du oft nach Nürnberg?München
Ich komme oft zur Nürnberg
HalloWo wohnst du ?
Ben yine fazla takildim gecen. Heidi yi seyrederken bi agladim bi agladim.TopraKahveBob kız şu bdvye takıldıkca aklımı çıldırıyom yeminle
Kız nooolucu bu halimizBen yine fazla takildim gecen. Heidi yi seyrederken bi agladim bi agladim.
kendime yasak koyucam ama. Sen de koyKız nooolucu bu halimiz
Denerimkendime yasak koyucam ama. Sen de koy
Dir auch gute Nacht und süße TräumeGute Nacht lingen yarin kelime paylasacigim simdik uyuyore