- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi TopraKahveBob
- #1.001
Ney niye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ney niye
Haaaa gördüm şimdi
Haaaa gördüm şimdi
Konjunktiv 1
Kizzzzzz yanlış yapmışım ya laaaaGördügü halde neden konjunktive kullanmis peki?
Kizzzzzz yanlış yapmışım ya laaaa
Ben kafamda gördüm dil duydumla yapıyordum cümleleri Konjunktiv 1 kullanmaya alisayim diye
Ay çok sağol valla farketmemisim
Düzeltemiyom da 10 dakikayı geçtiği icin
In diesem Zusammenhang will ich mich nicht beschweren, sondern ich soll viel mehr froh darüber sein,.......cümle devam ediyor ama bu kadarı yeter anlatmaya:)
Bu baglamda (ya da baglantida) şikayet etmek istemiyorum, tam tersine bunun üzerine çok çok sevinmeliyim,.....bundan sonrasında neden şikayet etmemesi aksine
Burdaki sikayet kendi kendine söylenerek sikayet etmek gibi mi?
Evet o anlamı da taşıyor hatta bazen sızlanma gibi de oluyor. ..meselaIn diesem Zusammenhang will ich mich nicht beschweren, sondern ich soll viel mehr froh darüber sein,.......cümle devam ediyor ama bu kadarı yeter anlatmaya:)
Bu baglamda (ya da baglantida) şikayet etmek istemiyorum, tam tersine bunun üzerine çok çok sevinmeliyim,.....bundan sonrasında neden şikayet etmemesi aksine
Burdaki sikayet kendi kendine söylenerek sikayet etmek gibi mi?
super superEvet o anlamı da taşıyor hatta bazen sızlanma gibi de oluyor. ..mesela
Ich beschwere mich nie wieder über meinen Job!
Biz bu işi iyi kivirmaya basladiksuper super
süper anlatmışsınBiz bu işi iyi kivirmaya basladik
Biz bu işi iyi kivirmaya basladik
Efferimmmmm bak nası ögrendinIch beschwere mich nie wieder über die Schwierigkeiten der deutschen Sprache
süper anlatmışsın
Zamanında kimse bana böyle açıklayarak anlatmadı sıkıntı çektimKavratmayi da iyi yapiyorsun lingen
Efferimmmmm bak nası ögrendin
Alle meine Hühner scharren in dem StrohEeeee Baska neler ögreniyos bugün
Alle meine Entchen schwimmen auf dem SeeAlle meine Hühner scharren in dem Stroh