- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #4.401
Welche Seite?Das ist sehr nett von dir...Ich schicke dir eine Seite wenn ich sie finde. Da kannst du dich als Hotelfachfrau bewerben. Ich arbeite auch im Hotel
Welche Seite?Das ist sehr nett von dir...
Ben de bugün şunu öğrendim:
Was hast du heute vor? Bugün planın ne ne yapıyorsun? Sokaktaki röportajdan duydum.
Guck amol (Schwäbisch) : Guck mal oder schau mal
Yeni birşeyler öğrenmek çok güzel.
Bir de Guda Morga var
UnglaublichIch soll Schwäbisch-Deutsch Worterbuch kaufen
"Was hast du vor?" Olarak duydum evet. Bir durum icinde "peki sen ne düsünüyorsun bir planin var mi ?" gibi anlaminda ben algiliyorum o cümleyi. Ne güzel tv falan izliyorsun . Ben hic vakit bulamiyorum.
Ich habe viele Zeit und keine Kinder. Ich denke, dass du ein Kind (er/sie) hast.
Tesekkürler . Sosyal BilgilerNe hüzel? Hangi bölüm?çok sevindim sizin adınıza
Tesekkürler . Sosyal Bilgiler
Süper canım, hayırlı olsun almanca olarak mı oluyacaksın ingilizce mi, başarılar şimdiden
ayyy çok sevindim kizzzzz
Hayırlı olsun almanca mi türkçe mi peki nasıl karar aldın
Yaa ben ne kadar geç kalmışım
Bana da yardım eder misiniz öğrenmeye çalışıyorum ama konuşmadan olmuyor gibi
Keşke konu başında görseydim belki daha eğlenceli olurdu öğrenmem
Daha kolay öğrenmem için bir yol var mı sizce hiç anlamasam da tv nin bi faydası olur mu
Sizce yöntem olarak nasıl öğrenmeliyim yardım edin lütfen fikir verin
Evlendim ve almanyaya geldim bu yüzden öğrenmem gerekiyor kursa gitmeme daha çok zaman var evde boş durmak yerine öğrenmek istiyorum uygulamalarla çalışıyorum ama yetersiz gibi geliyorNicin ögrendiginizde önemli. Dinleme yapmak cok ise yariyor. Anlamasanizda acin tv yi. Çok sık duydugunuz kelimeler aklinizda kalacak. Sonra onlarin anlamlarina bakin. Böyle böyle yapacaksiniz. Ben bir sinava kendim calisip girdim. En iyi puan dinleme anlamadan geldi. Cunku evde tv hep acikti o aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?