- 14 Ekim 2010
- 3.545
- 3.064
- 333
- Konu Sahibi TopraKahveBob
-
- #2.881
Elisya kusura bakma canım ya şimdi TopraKahveBob nin açıklamasını görünce seni korkuttugumu anladım sanki herşeyi yanlış öğrendiğini düsündürmüsüm özür dilerim... sadece o son bölüm konjunktiv 2 değil 1 olacak başka sorun yok
AlmancadanÖcü almanca. Mecburiyetten seviyorum ki ögreneyim. Zorla güzellik olduruyorum
Korkma hiç, inan alıştıkça sen de göreceksin korkacak bir şey olmadığını:))Yok canım öyle düşünmedim, anladım seni:) ben zaten genel olarak grammarden baya korkuyodum
AlmancadanTopraKahveBob ye: beni böyle seeeevvvv seveceksennnnn olduğum gibiiii göreceksennnnn
Korkma hiç, inan alıştıkça sen de göreceksin korkacak bir şey olmadığını:))
Ne ağlıyon kizzzz
Cok sıkıldim burdan beaNe ağlıyon kizzzz
Çabuk toparlan kendine gel, yikilmak yok almanca değil biz büyüğüz, biz yaşar usta seyircileriCok sıkıldim burdan bea
Çabuk toparlan kendine gel, yikilmak yok almanca değil biz büyüğüz, biz yaşar usta seyircileri
Yen ulan yenBayilirim o filme.
O vakit...
nnnn sennni yenecem nannnnnn Istanbul.
Seit paar Tagen konnte ich nicht, weil die Schule wieder losgegangen ist.. meine Tochter lässt mich nicht in RuheMein Gott
und hast du was gelernt?
ich nicht
Kağıt kürkle ugrasmayi sevmiyorsun sanırım... en kolay hızlı olani sürekli Almanlarla irtibat kurma şekli... Konuşarak kendini daha cok gelistirirsin...Guten Tag
Şu almanca işi beni boğuyor.
Kaç senede öğrenebilirim yia
Hem çok saçma buluyorum, hem sevmiyorum.
Buna rağmen mesleğimle alakalı öğrenmem gereken dillerin başında geliyor.
Kaç senede öğrendiniz?
DankeKağıt kürkle ugrasmayi sevmiyorsun sanırım... en kolay hızlı olani sürekli Almanlarla irtibat kurma şekli... Konuşarak kendini daha cok gelistirirsin...yanlis konuşurum bana gulerler diye düşünme... seni düzeltmelerini söyle karşında ki insanlara bundanda gocunma...Almanca kaba bir dil....
Viel Spaß...
Dativ ve der die das ı unutma...Danke
Ich bin glücklich
Hayır konuşursam bana gülerler değil, sadece çok sıkıcı değil mi bunu öğrenmek?
Yani bu almanyada doğanlar için değildir tabibenim için nominativ akkusativ bir kabus
Danke
Ich bin glücklich
Hayır konuşursam bana gülerler değil, sadece çok sıkıcı değil mi bunu öğrenmek?
Yani bu almanyada doğanlar için değildir tabibenim için nominativ akkusativ bir kabus
Cok sıkıldim burdan bea
Danke bebeğimwillkommen.. almanca tamamen emek isteyen bir dil, ben 1.5 senede öğrenemedim mesela, yani öğrendim de yetersizim baya, pek çalışmıyorum kursa da uzun aralar verdim filan.. ama çok uğraşan bir insan 1 senede öğrenir, genelleme yapacak olursak genelde insanlar 3 senede öğreniyor.. almancada kurlar uzun ve yıldırıcı.. benzer çok fazla kelime var, kurallar çok zor.. ama yine de eğlenceli :)
Danke bebeğim
Haben sie heiraten und Deutschland gegangen?
nein, ich bin nicht verheiratet.. ich will master machen.. deshalb bin ich in deutschland :)
warum willst du deutsch lernen?
:))) Ich bin ein anwalt. Daher muss ich deutsch zu lernen. Dies ist sehr wichtig für meine karriere ın Turkei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?