Bu programi bi suredir kullaniyorum ama sanirim 1 yildan sonra paraliymis bi kac gun once girdigimde 10 gun mu ne kalmisti sanirim 1 yilin bitmesine 10 days of service is remaining gibi bisey diyordu
Simdi bu parali olursa parasini nasil ve nereye oduyoruz ben onu anlamadim
Yardimci olabilicek biri var mi?
Sevdigimle bir tek buradan konusabildigimiz icin benim icin bir dert evet
1 senelik 80 kuruş olucak galiba :26: oda çok cüzzi bi rakam ama bende bilmiyorum nereye ödendiği zaten paralı olunca bizi bilgilendirirler merak etmeyin
baktımda Sonrasında yılda/0,99$) mış yılda 1 dolara denk gelicek ucuz neyseki :)
Süresi bittikten sonra , App Store dan ,satin al kismina basacaksin.
Apple ID ni verdikten sonra kredi karti bilgilerini verip satin alacaksin.Bu kadar
1 senelik 80 kuruş olucak galiba :26: oda çok cüzzi bi rakam ama bende bilmiyorum nereye ödendiği zaten paralı olunca bizi bilgilendirirler merak etmeyin
baktımda Sonrasında yılda/0,99$) mış yılda 1 dolara denk gelicek ucuz neyseki :)
Evet ucuz allahtan
Odemeyi dusunuyorum da nasil yapacagimi bir bilsem:44:
Kredi kartiyla falan olucaksa uzun is ya
Turkcellden falan yaptirabilseydik keske
Süresi bittikten sonra , App Store dan ,satin al kismina basacaksin.
Apple ID ni verdikten sonra kredi karti bilgilerini verip satin alacaksin.Bu kadar
Bu programi bi suredir kullaniyorum ama sanirim 1 yildan sonra paraliymis bi kac gun once girdigimde 10 gun mu ne kalmisti sanirim 1 yilin bitmesine 10 days of service is remaining gibi bisey diyordu
Simdi bu parali olursa parasini nasil ve nereye oduyoruz ben onu anlamadim
Yardimci olabilicek biri var mi?
Sevdigimle bir tek buradan konusabildigimiz icin benim icin bir dert evet
rica ederim :)
tabiki güvenli değil. siteye bağlı aslında. dikkat et yinede. ama google playde sorun olcağını sanmıyorum. satın alan arkadaşlarım var ama sen bilirsin tabi :)