• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsappin Ucretli Olmasi?

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Bu programi bi suredir kullaniyorum ama sanirim 1 yildan sonra paraliymis bi kac gun once girdigimde 10 gun mu ne kalmisti sanirim 1 yilin bitmesine 10 days of service is remaining gibi bisey diyordu
Simdi bu parali olursa parasini nasil ve nereye oduyoruz ben onu anlamadim
Yardimci olabilicek biri var mi? :6:

Sevdigimle bir tek buradan konusabildigimiz icin benim icin bir dert evet

1 senelik 80 kuruş olucak galiba :26: oda çok cüzzi bi rakam ama bende bilmiyorum nereye ödendiği zaten paralı olunca bizi bilgilendirirler merak etmeyin :1::1:

baktımda Sonrasında yılda/0,99$) mış yılda 1 dolara denk gelicek ucuz neyseki :)

Son düzenleme:
Süresi bittikten sonra , App Store dan ,satin al kismina basacaksin.
Apple ID ni verdikten sonra kredi karti bilgilerini verip satin alacaksin.Bu kadar

1 senelik 80 kuruş olucak galiba :26: oda çok cüzzi bi rakam ama bende bilmiyorum nereye ödendiği zaten paralı olunca bizi bilgilendirirler merak etmeyin :1::1:

baktımda Sonrasında yılda/0,99$) mış yılda 1 dolara denk gelicek ucuz neyseki :)

Evet ucuz allahtan:1:
Odemeyi dusunuyorum da nasil yapacagimi bir bilsem:44:
Kredi kartiyla falan olucaksa uzun is ya
Turkcellden falan yaptirabilseydik keske

Süresi bittikten sonra , App Store dan ,satin al kismina basacaksin.
Apple ID ni verdikten sonra kredi karti bilgilerini verip satin alacaksin.Bu kadar

Ama ben nokia kullaniyorum?
Hatta telefonumu degistirip HTC alabilirim
O zaman nasil oluyo:)

Google play store vardır telefonunda?
ordan whatsappa girip satın al diceksin. ödemede kredi kartıyla :)

belli sitelerde sorun olmaz googleplay gibi zaten artık herşey netten yapılıyor :34:

Bu programi bi suredir kullaniyorum ama sanirim 1 yildan sonra paraliymis bi kac gun once girdigimde 10 gun mu ne kalmisti sanirim 1 yilin bitmesine 10 days of service is remaining gibi bisey diyordu
Simdi bu parali olursa parasini nasil ve nereye oduyoruz ben onu anlamadim
Yardimci olabilicek biri var mi? :6:

Sevdigimle bir tek buradan konusabildigimiz icin benim icin bir dert evet

cnm ben ıkı ay once yuklerken 1.70 kurus demıstı 1 seneden sonra yıllık ucret olarak bence kontorlu ıse konturden fatura ıse faturadya eklenıyordur

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Aladim tesekkurler:)
Ama kredi karti bilgilerini internette paylasmak guvenli mi ki?

rica ederim :)
tabiki güvenli değil. siteye bağlı aslında. dikkat et yinede. ama google playde sorun olcağını sanmıyorum. satın alan arkadaşlarım var ama sen bilirsin tabi :)

Back