Hattım kapalı arayamam ücretli mi11880 i arayın
Bende engellemek istedim önce ama face instagram ve bu telefon aynı kişi gibi geldi bilmiyorumTanımıyorsam direk engellerim, çok düşünmem yani.
Beni düşündüren de buBelli ki sapik biri
Ama heryerden face instagram vs taciz edip rahatsiz ediyosa bu kadar tesadüf olmaz sizi taniyor olabilir
True caller diye program var onu indir bakSelamlar whatsapp dan rehberinizde olmayan ve tanımadıgınız bir numara
Kimsiniz ?
Yazıp bir yarım saat sonra
Cevap yok mu ?
Yazsa ne düşünürsünüz numaram sadece akrabalarımda ve bir iki arkadaşımda var
Numara paylaşmak yasak değilse yazabilirim çünkü 1 yıldır face instagram vs taciz ediliyorum ara ara
Bunun önüne geçemiyor muyuz ?Rastgele numara yazıp mesaj atmıştır. Düşünmeye değeceğini sanmam. Engelleyin gitsin.
Teşekkürler baktım ama çıkmadıTrue caller diye program var onu indir bak
Ücretli evet heryerden engelleyin sapığın biridirHattım kapalı arayamam ücretli mi
Sizin rehberinizde olmayanların resminizi, mesajınızı vs görmesini engelleyebilirsiniz. Herkese açıksa kadın olduğunuzu anlayıp rahatsız edebilirler. Aynısı instagram vs sosyal medyalarda da geçerli. Gizli hesap yaparsanız azalır rahatsız eden sayısı.Bunun önüne geçemiyor muyuz ?
Gizli hesap hepsi ama bakayım yinedeSizin rehberinizde olmayanların resminizi, mesajınızı vs görmesini engelleyebilirsiniz. Herkese açıksa kadın olduğunuzu anlayıp rahatsız edebilirler. Aynısı instagram vs sosyal medyalarda da geçerli. Gizli hesap yaparsanız azalır rahatsız eden sayısı.
Facebookdan ve instagramdan hesaplarım gizli, facebookda ortak arkadaşım olmayan kişiler mesajda atamıyor arkadaşlıkda gönderemiyor. Whatsappda da rehberimde olmayan kişiler son görülmemi fotoğrafımı vs göremez. O yüzden böyle şeylerle pek karşılaşmam yıllardır. Sizde gizlilik ayarlarınızı kontrol edin.Bende engellemek istedim önce ama face instagram ve bu telefon aynı kişi gibi geldi bilmiyorum
Gizli hesap hepsi zaten teşekkürlerFacebookdan ve instagramdan hesaplarım gizli, facebookda ortak arkadaşım olmayan kişiler mesajda atamıyor arkadaşlıkda gönderemiyor. Whatsappda da rehberimde olmayan kişiler son görülmemi fotoğrafımı vs göremez. O yüzden böyle şeylerle pek karşılaşmam yıllardır. Sizde gizlilik ayarlarınızı kontrol edin.
Mahkeme işlemi nasıl oluyor ilk ne yapmam gerekiyorSiz kimsiniz, mesaj atan sizsiniz diye sorun. Baktınız sapık engelleyin numaranızı değiştirin şahsı da mahkemeye verin.
Savcılığa suç duyurusunda bulunun.Mahkeme işlemi nasıl oluyor ilk ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?