Whatsapp Web kullananlarin dikkatine

Kim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu

Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim
Hee hemen bildirim gidiyor , x ,wiyolet senin wp de fink atıyor diye
Senin olduğun anlaşılmaz ama birinin izlediği anlaşılır . Senden başka telefonu eline geçirip ,takip edecek birileri de olmadığına göre ,vur patlasın çal oynasın wiyolet

Zaten web actıysanız web kısmına geldıgınızde ısletım sıstemıyle beraber bır yerlerde web hesabınızın acık oldugunu hep goruyordunuz

Evet, bildirime tiklayinca hangi model bilgisayar ve sehir, ne zaman baglanilmis, kac cihazdan baglanilmis gorunuyor. Ayrica baglantiyi koparma secenegi de var.

Bağlantıyı koparma olmayaymış iyiymiş

Whatsapp yetkilileri burayı okuyor mudur nedir tüm cihazlardan çık koymuş zalımlar

Yeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dedi Baktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…