bilgi icin cok tesekkurlerSelam herkese,
konunun yeri tam olarak burasi degil biliyorum ama whatsapp web ozellikle BDV'de cok konusuldugu icin buraya aciyorum.
Is yerinde yazmak kolay oluyor diye whatsapp web kullaniyorum, telefonuma bildirim geldigini fark ettim. Son guncellemelerden sonra whatsapp web acik oldugu zaman telefonun bildirimler kisminda bunun uyarisi gorunuyor, web kapanana kadar da gitmiyor. Bunu yapmalarinin nedeni de muhtemelen kisilerden gelen guvenlik sikayetleri.
Haberiniz olsun dedim :)
Eki Görüntüle 1981217
Yani,kocalarının whatsapplarını kurcalayan kadınlar için tehlike mi
Adamın telefonuna bildirim mi gidiyor
Yani,kocalarının whatsapplarını kurcalayan kadınlar için tehlike mi
Adamın telefonuna bildirim mi gidiyor
Çok güldümBdv nin bel kemiği kırıldı
Kapatıp gidelim artık burayı
Aa olur mu tam da burasıkonunun yeri tam olarak burasi degil biliyorum
Kim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu
Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim
Bu her telefonda böyle değil telefonun Android sürümüne falan da bağlı sanırım.şu anki telefonumda görünüyor ama diğer telefonumda görünmüyor mesela bu uyarı.Selam herkese,
konunun yeri tam olarak burasi degil biliyorum ama whatsapp web ozellikle BDV'de cok konusuldugu icin buraya aciyorum.
Is yerinde yazmak kolay oluyor diye whatsapp web kullaniyorum, telefonuma bildirim geldigini fark ettim. Son guncellemelerden sonra whatsapp web acik oldugu zaman telefonun bildirimler kisminda bunun uyarisi gorunuyor, web kapanana kadar da gitmiyor. Bunu yapmalarinin nedeni de muhtemelen kisilerden gelen guvenlik sikayetleri.
Haberiniz olsun dedim :)
Eki Görüntüle 1981217
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?