• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp sözleşmesi

Merhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Ben kabul ettim, kimseden saklayacak bişeyim yokki.

Zaten neyimiz gizliydi ki? En basit birşey indirdiğinizde bile kameranız, mikrofonunuz, fotoğraflarınız herşeye onay vermek zorundasınız. Telegram mı nedir onda da aynı şekilde bilgiler ve rehber izni istiyor farkı ne?

Ya ne kadar telaş yaptınız allah aşkına ne yapacaklar akşama kadar sizin eltinizle yazışmanızı mı okuyacaklar? zaten kullandığınjz tüm uygulamalarda bu izinleri veriyorsunuz farkında olmadan abartmayın allah aşkına.Sonuçta coca colanın gizli formülünü deşifre etmeyeceksiniz.Zaten whatsapp vazgeçmiş gizlilik kuralı devam edecekmiş rahatlayın artık.
Profil resminde pembe Kitty var pepe başka 😁

Sanki bugün bir yerde okumuştum ayarlarda izinleri iptal edip whatsappı silerseniz sorun olmaz diyordu
Ne kadar doğru bilmiyorum ama

Ben kabul ettim
Çünkü whatsapp kullanmaya devam edeceğim
Zaten önceden de bilgilerimizi verilerimizi depoluyorlardı
Diğer uygulamalar da depolayacak yasal veya yasal olmayan yollarla 3. Kişilerle paylaşacaklar
Zaten whatsappı silsem instagram var eskiden facebook vardı google var
Onlar da verilerimizi kullanıyor

Son olarak da çok sıradan bi insanım
Kim napsın benim verilerimi
Okusa ulaşsa pişman olur boşa çabaladım diye
Ya nette büyütülmesinin asıl nedeni "bu zorunluluğu sadece geri kalmış ülkelere yapılmasıymış " yani Almanya ,ingiltere vb gibi ülkelere değil geri kalmış ülkelere yapılacak denilmesiymiş en çok tepki de bu bence ,yoksa whatsapp ne yapsın bizi .

Ya nette büyütülmesinin asıl nedeni "bu zorunluluğu sadece geri kalmış ülkelere yapılmasıymış " yani Almanya ,ingiltere vb gibi ülkelere değil geri kalmış ülkelere yapılacak denilmesiymiş en çok tepki de bu bence ,yoksa whatsapp ne yapsın bizi .
Ben bu olayı da tam anlayamadım. Kardeşim Almanya’da. Ona da aynı bildirim gitmiş.

Az önce tv de izledim. Telegramin da ayni sekilde oldugu söyleniyor. Bip deniyor bu yuzden. Bipe geceriz sanırım.

arkadaslar basıt bır sekılde telefonunuzda kullandıgınız harıta uygulamasında bıle ılk acılısında aynı sozlesmeyı ıstıyor sızden ?

nıye bu kadar tepkı verıldı anlamıyorum zaten olan bırsey bu ?
telefon kullanıyoruz bılgısayar kullanıyoruz turlu turlu programlar ındırıp yukluyoruz tum bılgılere resımlere falan erısım ıznı galerıye mıkrofona erısım ıznı zaten verıyoruz programları kullanabılmek ıcın ...

dıger uygulamalar babasının hayrına mı yapmıs yazılımı sanıyorsunuz :KK70: tum programlar acık kaynak kodlu yazılımlı hepsınde var aynı ozellık
bip ındırın dıyorlar bırde e oda turkcellın hımayesınde kullanıcısı olarak soyluyorum onda da var aynı sey

sakin olur aynen devam sıkıntı yok

Ben bu olayı da tam anlayamadım. Kardeşim Almanya’da. Ona da aynı bildirim gitmiş.
Hadi ya 😳 Ay bilemedim acaba ,Türkleri mi seçtiler diycem ama bilemedim ki herkes bu şekilde yazmış ıstag. yorumlarında 😒 çok ilginç .Benim listede ki herkes whatsapı silmiş hepsi önemli devlet adamı da 😬

Zaten kullanıyorlar verilerimizi
Googleda arattığımız herhangi bir şey başka uygulamada reklam olarak nasıl önümüze düşüyor sanıyorsunuz?
Mesela ses kaydi gonderildgnde sesinizi taklit ederek interaktf bankaclk vs alanlarnda kullanablcklerini soyluyorlar. Ben sadece duyumlarimi soyluyorm. Daha ne o sozlesmyi kabul ettim ne de watsapptan ayrldim. Ayrica diger uygulamalarn da ne oldugu belli degil. Herkes kafasina gore taklsn. Hicbirimizn yeterli bilgisi.oldugunu dusnmuyorm. Varsayimlar ve duyumlardan ibaret konstklarmz

Mesela ses kaydi gonderildgnde sesinizi taklit ederek interaktf bankaclk vs alanlarnda kullanablcklerini soyluyorlar. Ben sadece duyumlarimi soyluyorm. Daha ne o sozlesmyi kabul ettim ne de watsapptan ayrldim. Ayrica diger uygulamalarn da ne oldugu belli degil. Herkes kafasina gore taklsn. Hicbirimizn yeterli bilgisi.oldugunu dusnmuyorm. Varsayimlar ve duyumlardan ibaret konstklarmz
O zor kaç tane soru soruyorlar. Mesela milli güvenlik sorumuz, annenizin kızlık soyadı :D

Sözleşmenin iptaline ilişkin resmi açıklama henüz yok.
Bu arada ben de telegramla geçtim.
Kişisel konuşmalarım için telegram iş için mecbur whatsapp kullanacağım
Dayatma olması çok çirkin.

WhatsApp Kullanmaya devam edicem her uygulama sosyal mecra bilgilerinizi kaydediyor telegram Ruslar kaydedicek bunları istemezseniz bilgisayar tel Netflix dahi kullanmayin internet baglantisini iptal edin onlar bile 3 şahıslara bilgilerinizi paylaşıyor

Dünden beri heryerde komplo teorileridir gidiyor..Allah aşkına kim napsin üst kat komsusuyla yapılan dedikodulari, flörtle yapilan konusmalari,kankalarla olan diyalogları.Yok kamera açılacakmış yok ses kaydı alınacakmis qkfjektjektj ajanmiyiz ben zaten onaylamisim devamke 😁

Benim anlamadığım tüm bunları yapmaya 8 şubatta mı başlayacakmış yoksa kabul edenlerin şimdiden başlandı mı? 🤷‍♀️

Dikkat edelim Banyo ve Wc ye telefonla girmeyelim 🤭

Back
X