• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp sözleşmesi

Whatsapı silseniz ne olucak ki? Mark bey face , instagram zaten hepsinin sahibi .. 👀 uzak kalmak istiyorsak direk tuşlu telefonlara geri dönmeliyiz öyleyse.. bütün uygulamalar zaten ilk yüklendiginde kamera ve mikrofona ayrıca konum izinlerine okey veriyoruz? 🤷🏻‍♀️

Yazık giden megabaytlara yazık😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20210110_233023.webp
    Screenshot_20210110_233023.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 39
telefonlarımızdaki tonlarca uygulama aynı bilgileri sözleşmesiz kopyalıyor :)
adam akıllı kendini garantiye alıyor, onay aldım resmen diye.
bu zamana kdar başına iş gelmeyenin bundan sonra da gelmez
haaa devlet sırrı yada milyor dolarlar dönüyorsa mesajlaşmalarda bilemem :)

Meseleye iki açıdan bakiyorum.
1- Avrupa ülkelerine yapamadıklarını neden bize dayatiyorlar. Hiç dayatmayi kabul etmek zorunda değilim.
2- kullanılan bilgiler bizim tüketim ve tercihlerimize dair bilgiler edinip bizler farkında olmadan, onları reklamlar aracılığıyla kullanıp bizi manipüle etmek amacında olduklarını gösteriyor.

İşin açığı hiç biri güvenli değil. Ama en çok da 1. Sebepten dolayı silmeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar. Whatsapp sözleşmesini hepiniz görmüşsünüzdür, ne düşünüyorsunuz kabul edicekmisiniz ? Ben dün uykulu malesef kabul ettim iptal etmek mümkünmüdür bilgisi olan varmıdır acaba ?
Malumun ilanı ya bişey değişmeyecek zaten. İşletme hesaplarından falan daha çok bilgi çekecekler. Zaten şu anda izin vermedim desen de dijital ortamda bıraktığın hiçbir iz yok olmuyor. Yazdığın her harf, gönderdiğin her görüntü artık var ve bir şekilde ulaşılabilir bence

Şimdi ben iç çamaşırıma kadar internetten alan biriyim. Teknik olarak gmail bile şu an ne giydiğimi biliyodur :D yediğim yemeği, konumumu, kredi kartlarımı hepsini biliyolar zaten şu an. bu durumda kimden nereye kaçabilirim. Whatsapptan çıktım telegrama girdim ee o da aynısının laciverti ama whatsapptan çıkıyorum bu arada :)

Ya bu konu fazlaca abartildi. 2016 yilindan itibaren zaten bilgileriniz ve yazismalariniz depolaniyor.
Ayrica devlet ya da yuklu bir para yonetmiyorsaniz ve bunu whatsapptan konusmuyorsaniz sorun degil.

Kisacasi korkmayin bir sey olmaz.!
Depolama izni varms zaten ama bu kez bilgileri kullanma izni veriliyorms

O değil de biri watsapp mesajlarımı okusa resmen rezil olurum 😁 O kadar salakça şeyler konuşuyoruz ki arkadaşlarımla

hele ben hele ben en yakın arkadaşlarımla yaptığım geyikler aptallıklar okunsa insan içine çıkmaya yuzum kalmaz :halay:kaç yaşında insansınız bunlara mı guluyosunuz derler valla

Ya ne kadar telaş yaptınız allah aşkına ne yapacaklar akşama kadar sizin eltinizle yazışmanızı mı okuyacaklar? zaten kullandığınjz tüm uygulamalarda bu izinleri veriyorsunuz farkında olmadan abartmayın allah aşkına.Sonuçta coca colanın gizli formülünü deşifre etmeyeceksiniz.Zaten whatsapp vazgeçmiş gizlilik kuralı devam edecekmiş rahatlayın artık.

Back
X