- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
Teşekkürler tatlım. Bende öyle olduğunu sanıyordum ama emin olamadımKomple gidiyor, karşıdaki göremez bile whatsapp hesabınızı çünkü siliniyor
O zaman ne son görülme nede profil resmi görünmez değilmi? Tamamdır teşekkürlerEski numaranin whatsapp hesabi durmaz. Cunku bir telefondan iki ayri whatsapp acilmaz. Yenisini actiginizda eskisi komple silinmis olur.
O zaman ne son görülme nede profil resmi görünmez değilmi? Tamamdır teşekkürler
Hesabi sildigin icin gider Bellam..Teşekkürler tatlım. Bende öyle olduğunu sanıyordum ama emin olamadım
Benim telefonumda 2 ayrı whatsapp var biri isyerimin,müşteriler için, biri kişisel whatsabim.Eski numaranin whatsapp hesabi durmaz. Cunku bir telefondan iki ayri whatsapp acilmaz. Yenisini actiginizda eskisi komple silinmis olur.
Tamam canım, ben doğru biliyormuşum o zaman. Profil foto ve son görülmeyi görebiliyorsak demek ki hesap silinmemiş oluyor bu durumda. Teşekkürler hepinize KızlarHesabi sildigin icin gider Bellam..
Tatlım şimdi durum söyle. Bi arkadaşım birine mesaj attı. Mesaj gitti ama okunmadı. Son görülmesi olarak 7-8 gün öncesini görüyor profil fotosu duruyor ama cevap vermedi mesajıda okumadı. Bu kişi başka sosyal mecralarda aktifmiş ama arkadaşıma cevap vermiyor kız. Acaba numarası değiştide hesabınımı kapattı diye bana sordu. Bende hesabı kapatsa komple göremezsin dedim ama o inanmadı. Durum bundan ibaret yani. Ara bakalım çalıyormu dedim ama aramak istemiyor sonuçta son mesajım gitti diyorCanim numarani değiştirmişsin ama whatsap profil fotonu kaldirdin mi sin görülmeni kaldırdın mı eger kaldirmadiysan eski numaranın kayitli oldugu kisilerde fotonda gözükür son görülme tarihinde ama yazarlarsa tek cizgi olur
Telefondan kaldırdın tekrarmi yukledin whatsabi
İkisini nasıl yükledin oluyormu öyle? Telefon modelide önemlidir ama bu durumda. Çünkü iki kart olması gerekmezmi?Benim telefonumda 2 ayrı whatsapp var biri isyerimin,müşteriler için, biri kişisel whatsabim.
Hayir 2 kart yok. Telefonum samsung 2 whatsapim var business ve kisisel .İkisini nasıl yükledin oluyormu öyle? Telefon modelide önemlidir ama bu durumda. Çünkü iki kart olması gerekmezmi?
Ama numarasını değiştirince yeni numarasını whatsapptan aktif hale getirmek icin diğer hesabı kapatması gerekmezmi?Yok inanmamakta haklı hesabini kapatma olayi degil o kişi numarasini değiştirmiş yani . Evet değiştirmiş. Benim dedigim gibi yani son gorulme tarihi ve profil fotosu gözükür. Eger silmediyse onları
Bunu ilk kez duyuyorum bak, ne kadan cahilimHayir 2 kart yok. Telefonum samsung 2 whatsapim var business ve kisisel .
Hayir gerekmez canım.Ama numarasını değiştirince yeni numarasını whatsapptan aktif hale getirmek icin diğer hesabı kapatması gerekmezmi?
Tamam o zaman teşekkürler tatlım. Yani arkadaş büyük kazık yedi o zaman. Çünkü son mesajı gitmiş, muhtemelen görmüştür ama cevap vermedi ve numarasını değiştirdi. Sağlık olsun diyelimHayir gerekmez canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?