Whatsapp hesabı

bella-donna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
2.785
3.607
208
Merhaba kızlar,

dert değil ama konum taşınmadan soruma yanıt almak isterim. Numaranızı değiştirseniz ve Whatsapp hesabınızı komple kapatıp yeni numara üzerinden yeni bi hesap açsanız, eski numaradan bakılınca son görülme ve profil fotosu durur mu? Yoksa komple hepsi gider mi?

Sohbet edilen sayfa Ne yazıkki duruyor telefonda .Ben numaramı değiştirdiğimde eşimin telefonunda eski konuşmamızda duruyordu Yen'i bir pencere olarak açılmıştı .Ben de çıkmıyordu Ancak karşı tarafta çıkıyor .Fotoğraf vs bilemiyorum

Canim numarani değiştirmişsin ama whatsap profil fotonu kaldirdin mi sin görülmeni kaldırdın mı eger kaldirmadiysan eski numaranın kayitli oldugu kisilerde fotonda gözükür son görülme tarihinde ama yazarlarsa tek cizgi olur
Telefondan kaldırdın tekrarmi yukledin whatsabi

Canim numarani değiştirmişsin ama whatsap profil fotonu kaldirdin mi sin görülmeni kaldırdın mı eger kaldirmadiysan eski numaranın kayitli oldugu kisilerde fotonda gözükür son görülme tarihinde ama yazarlarsa tek cizgi olur
Telefondan kaldırdın tekrarmi yukledin whatsabi
Tatlım şimdi durum söyle. Bi arkadaşım birine mesaj attı. Mesaj gitti ama okunmadı. Son görülmesi olarak 7-8 gün öncesini görüyor profil fotosu duruyor ama cevap vermedi mesajıda okumadı. Bu kişi başka sosyal mecralarda aktifmiş ama arkadaşıma cevap vermiyor kız. Acaba numarası değiştide hesabınımı kapattı diye bana sordu. Bende hesabı kapatsa komple göremezsin dedim ama o inanmadı. Durum bundan ibaret yani. Ara bakalım çalıyormu dedim ama aramak istemiyor sonuçta son mesajım gitti diyor

Yok inanmamakta haklı hesabini kapatma olayi degil o kişi numarasini değiştirmiş yani . Evet değiştirmiş. Benim dedigim gibi yani son gorulme tarihi ve profil fotosu gözükür. Eger silmediyse onları

Yok inanmamakta haklı hesabini kapatma olayi degil o kişi numarasini değiştirmiş yani . Evet değiştirmiş. Benim dedigim gibi yani son gorulme tarihi ve profil fotosu gözükür. Eger silmediyse onları
Ama numarasını değiştirince yeni numarasını whatsapptan aktif hale getirmek icin diğer hesabı kapatması gerekmezmi?

Back
X