Wellcare Vitamin D3 400 IU

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
Yenidoğan bebegim var, doktor 15. Günden itibaren d vitamini alması lazım dedi. Günde 1puf wellcare vitamin d3 verdi. Bunu kullanan varmı aramızda ? Nasıl birşey faydalımı önerirmisiniz ?

her bebek d vitamini alırmı ? Ne kadar süreyle alacak ?

D vitamini bebeğin anne sütü ile alamadığı tek vitamin ve kemik gelişimi için olmazsa olmaz mutlaka kullanılmalı eksikliginde terleme bile fazlalasiyor bebekden. Ben de ayni markayı kullanıyorum damla değil de sprey formu olması kullanımı kolaylaştırıyor memnunum ben

D vitaminleri içinde en sağlıklı olanlarından biri, ben de araştırmıştım almadan önce bu ürünle bitane daha ürünü doğal diye tavsiye okumustum.içinde kimyasallı biseyler yok diye biliyorum. O yüzden tavsiye etmiş, güvenilir bir vitamin. Hem de tek fisla çabucak uygulaniyor. Sağlık ocağıda verdi bı tane, bunu aldığın için onu henüz incelemedim.

Yenidoğan bebegim var, doktor 15. Günden itibaren d vitamini alması lazım dedi. Günde 1puf wellcare vitamin d3 verdi. Bunu kullanan varmı aramızda ? Nasıl birşey faydalımı önerirmisiniz ?

her bebek d vitamini alırmı ? Ne kadar süreyle alacak ?

- Her bebek d vitamini kullanmalıdır
- 1 yaşına kadar (hatta 1 yaşı kış ayına denk gelenlerde 1.5 yaşına kadar kullanılıyor)
- wellcare markasının d vitamini içerisinde zeytinyağı ve d vitamini olan en temiz içerikli ürünlerdendir.
- Faydalı mı? sorunuzun cevabı: kullanmamanız halinde rikets denilen hastalığa kadar varan durumlar gelişebilir. Kemikleri için, dişleri için çok önemli. Hatta yapılmış bir çok çalışmada sık sık bronşiolit geçiren çocuklarda d vitamini eksikliği ile ilişki saptanmıştır.

Ben yeni doğmuş bebeğimi emzirirken Pregnacare Brast Feeding kullandım. Yani bebeğime direk vitamin vermektense anne sütümü güçlendirerek vitamin verdim. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.

Ben yeni doğmuş bebeğimi emzirirken Pregnacare Brast Feeding kullandım. Yani bebeğime direk vitamin vermektense anne sütümü güçlendirerek vitamin verdim. Çok memnun kaldım tavsiye ederim.
Tüm dünyada bebeklere d vitamini takviyesi ve zamanında doğan çocuklara 4. ayda prematürelere de 2. ayda demir tedavisi önerilmektedir. Bu bilimsel öneriler kafadan atılmıyor. Bir sürü çalışma yapılıyor. Lütfen kafaları karıştırmayalım.

Back