- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
Gozlerim doldu tesekkur ederim cok guzellerBaksana şu resimlere yavru nasıl mutlu olmiyayım bahar geldi bahar..Eki Görüntüle 1471207 Eki Görüntüle 1471208 Eki Görüntüle 1471209 hepsi sana gelsin yavruuuu..
Hemen bakiyim senin tarifi merak ettim.yok yasak değil canım manisa yöresine ait olan benim yarışmalar bölümüne gir ilk sayfada resimlenmiş hali var adına tıkla tarifi ve görüntüleri çıkıyor..iyi olmana sevindim beybi.. sağlıklı olup yaşam harikulade..öptüm seniii..
bak yavru yorumda yappp..Hemen bakiyim senin tarifi merak ettim.
yaaaaa... önümüzdeki sütlü tatlılar takipte ol güzel bir sunum yapicim seviyorum anam ben böyle işlerii..Ayyy o ne oyle oflu , neler yapmissin oy anam oy, zaten adet oncesi asermesi yasiyorum canim cektiiiii
Kiz su an siki bir hayran edindin kendine , takip edicem oy aticam aayyy hala goruntu gozumden gitmiyo yemegin donuyo kafamin etrafinda zalimyaaaaa... önümüzdeki sütlü tatlılar takipte ol güzel bir sunum yapicim seviyorum anam ben böyle işlerii..
Kiz su an siki bir hayran edindin kendine , takip edicem oy aticam aayyy hala goruntu gozumden gitmiyo yemegin donuyo kafamin etrafinda zalim
Olayi asmissin sen yavrum masallah . Bende katilmak istiyorum da mumkundegil senin gibi beceremem.
o kaaa çocukla zor anam bide sevmiyosan mutfağı hiç çekilmez..ben mutfağı seviyorum stresli olayım sok beni mutfağa neler döktürürüm ..mutfak stresimi alıyor..Olayi asmissin sen yavrum masallah . Bende katilmak istiyorum da mumkundegil senin gibi beceremem.
Katilanlara pro uyelikmi veriyorlaro kaaa çocukla zor anam bide sevmiyosan mutfağı hiç çekilmez..ben mutfağı seviyorum stresli olayım sok beni mutfağa neler döktürürüm ..mutfak stresimi alıyor..
evet veriyorlarr..önümüzdeki sütlü tatlı katıl sende sen bana bakma ben biraz detaycıyım sunumda şık olsun istediğimden yap resimle ve konu aç ..Katilanlara pro uyelikmi veriyorlar
Pro uyelik istiyorum da ne yapicam heyecan yaptim iyimievet veriyorlarr..önümüzdeki sütlü tatlı katıl sende sen bana bakma ben biraz detaycıyım sunumda şık olsun istediğimden yap resimle ve konu aç ..
her hangi bir sütlü tatlı sütlaç bile olurr.Pro uyelik istiyorum da ne yapicam heyecan yaptim iyimi
Son sorum birinci mi olmam lazim pro luk icinher hangi bir sütlü tatlı sütlaç bile olurr.
hayır canım katılım şart sadece ..Son sorum birinci mi olmam lazim pro luk icin
park ne alemdesin..nasıl gidiyor..bebek nasılbu sefer çok emindim ben birinci olacaktım ama oy bile alamamışım ki var bunda bi iş
iyiyim tatlım işle güçle uğraşıyorum bebiko gayet iyi çok şükür nazar değmesinpark ne alemdesin..nasıl gidiyor..bebek nasıl