- 17 Mart 2015
- 116
- 35
Tamam :)) Ay heyecanlandım şimdiden hahaRica ederim
Katılmayı düşünürseniz.Bundan sonraki kategoride beklerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam :)) Ay heyecanlandım şimdiden hahaRica ederim
Katılmayı düşünürseniz.Bundan sonraki kategoride beklerim
Katılmadan heyecan yaptınız..Katılınca yaşayacağınız heyecanı anlatmama gerek yok galibaTamam :)) Ay heyecanlandım şimdiden haha
Haha. Kendime güvensizliğimden kaynaklanıyor bu sanırım :)) Ah Melodi'cik ahKatılmadan heyecan yaptınız..Katılınca yaşayacağınız heyecanı anlatmama gerek yok galiba
Ona biz karar verelimHaha. Kendime güvensizliğimden kaynaklanıyor bu sanırım :)) Ah Melodi'cik ah
Haklısınız valla :)) Saç yarışması da varmış kaçırdım ben :) siz sadece yemek yarışmaları ile mi ilgileniyorsunuz Nevreste ?Ona biz karar verelim
Evet ben Yemek Yarışması ile ilgileniyorum..Haklısınız valla :)) Saç yarışması da varmış kaçırdım ben :) siz sadece yemek yarışmaları ile mi ilgileniyorsunuz Nevreste ?
Ayy kararsız kaldım 2 sinede katılabilir miyim ki?Evet ben Yemek Yarışması ile ilgileniyorum..
Ayrıca 1 Nisan'da tarz yarışması başlıyor.Bahar kombini ile
Tabiki katılabilirsiniz..Ayy kararsız kaldım 2 sinede katılabilir miyim ki?
Aa gerçekten mi ? Ben yalnızca tek bir yarışmaya katılabiliriz diye biliyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)Tabiki katılabilirsiniz..
Tüm yarışmalara aynı anda katılabilirsinizAa gerçekten mi ? Ben yalnızca tek bir yarışmaya katılabiliriz diye biliyordum. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim :)
Harikaaa :)))Tüm yarışmalara aynı anda katılabilirsiniz
Napıyon kız sen nerelerdesin göremiyom bu aralar seniii..Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insallah.
Park hastalanmis haberin varmi?
Iyiyim kuzum ugrasiyorum iste , bende park gibi depresyondaydim epey bi sadece okudum yazmadim ,simdi cok iyiyim sukur.sen nasilsin findigim.Napıyon kız sen nerelerdesin göremiyom bu aralar seniii..
iyiyim canımm noooluya ula size biriniz çıkıyor biriniz giriyor deprosyanlara..kuşum bak ilkbahar geldi her yer çiçek açtıı kuşlar, cıvıl,cıvıl,güneş ısıtıyor ,deniz mevsimi havuz mevsimi açılıyor piknikler.. oh yaa açın yaşam çakralarınızı yavruuuIyiyim kuzum ugrasiyorum iste , bende park gibi depresyondaydim epey bi sadece okudum yazmadim ,simdi cok iyiyim sukur.sen nasilsin findigim.
Iyiyim iyiyim merak etmeiyiyim canımm noooluya ula size biriniz çıkıyor biriniz giriyor deprosyanlara..kuşum bak ilkbahar geldi her yer çiçek açtıı kuşlar, cıvıl,cıvıl,güneş ısıtıyor ,deniz mevsimi havuz mevsimi açılıyor piknikler.. oh yaa açın yaşam çakralarınızı yavruuu
Kiz oflu sende nasil bi yasam enerjisi var hayran olmamak mumkun degiliyiyim canımm noooluya ula size biriniz çıkıyor biriniz giriyor deprosyanlara..kuşum bak ilkbahar geldi her yer çiçek açtıı kuşlar, cıvıl,cıvıl,güneş ısıtıyor ,deniz mevsimi havuz mevsimi açılıyor piknikler.. oh yaa açın yaşam çakralarınızı yavruuu
yok yasak değil canım manisa yöresine ait olan benim yarışmalar bölümüne gir ilk sayfada resimlenmiş hali var adına tıkla tarifi ve görüntüleri çıkıyor..iyi olmana sevindim beybi.. sağlıklı olup yaşam harikulade..öptüm seniii..Iyiyim iyiyim merak etme
Yemek yarismasi nasil gidiyo , hangi yemegi yaptini aciklayabiliyormusun , gecen bi goz atiyim dedim parkin zerdesini gordum sanirim kisitlama yok bu konuda.
Baksana şu resimlere yavru nasıl mutlu olmiyayım bahar geldi bahar..Kiz oflu sende nasil bi yasam enerjisi var hayran olmamak mumkun degil